Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serestrum → Gilmaru

απο χθες το μεσημερι :P μετριο θα ειναι αλλα απολαυστικο κατα πασα πιθανοτητα. δεν εχω πολλες ελπιδες για καλο RP αλλα νταξ... θα ερθει και η ωρα του.
Feb 26 2011 02:23
Photo

Gilmaru → Serestrum

Άσχετο, το είδες αυτό? [YOUTUBE]JSRtYpNRoN0[/YOUTUBE] Tα σπάει! Αν και γαμώτο δεν μου αρέσει τόσο το gameplay στυλ των Elder Scrolls.. παρόλαυτά θα το δοκιμάσω σίγουρα κι αυτό όταν βγει.
Feb 25 2011 18:17
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Bασικά πρώτη φορά τις ακούω αλλά nvm, βρήκα και μερικές ακόμη pics της :nbleed:
Feb 24 2011 02:32
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Suicide girls ε? Τυχαία την βρήκα, είναι μονταρισμένη από μια φώτο της Jane Doe Suicide.Αυτές είναι κοπέλες anyway...
Feb 23 2011 20:32
Photo

Gilmaru → Sabaku316

ΑαΑαΑα που βρήκες την εικόνα στο signature?? :nbleed:
Feb 23 2011 19:28
Photo

Gilmaru → Serestrum

Για το skyrim και το witcher ήξερα, για τα υπόλοιπα όχι, φαίνονται εδιαφέροντα! Κρίμα για DA2, μου άρεσε το tactical aspect του 1..
Feb 23 2011 13:58
Photo

Serestrum → Gilmaru

[B]The Witcher 2 Assassins of Kings Deus Ex 3 Human Revolution E.Y.E Divine Cybermacy ES V: Skyrim[/B] (μακαρι να ειναι καλυτερο απο το oblivion αλλα χλωμο... για την πλακα παντως θα το παρω... ) [B]Dead State [/B] και καποια αλλα indie. δεν νομιζω να προλαβω να τα παιξω ολα φετος. πολυ action oriented τα περισσοτερα και ενω περιμενα το DA2 για κατι tactical εφαγα στη μουρη εναν κακο κλωνο το dynasty warriors... Το Dead State δεν πιστευω να καταφερει να βγει φετος. Ειναι απο ατομα που εφτιαξαν τα Arcanum & VtM Bloodlines...
Feb 23 2011 13:52
Photo

Gilmaru → Serestrum

Hey! Just curious, ποια είναι τα rpgs που περιμένεις να βγουν φέτος?
Feb 23 2011 13:35
Photo

Gilmaru → Radagast

Thanks! Θα το έχω υπόψιν μου. Αν και εγώ όταν καταπιάνομαι με ένα παιχνίδι ασχολούμαι αρκετό καιρό με αυτό και κανένα άλλο. Tώρα μάλλον θα παίξω το expansion του Dragon Age μιας και το είχα ξαναρχίσει πρόσφατα. Έπειτα Τοrment και μετά μάλλον Witcher. Αλλά μόνο αυτά παίζει να με απασχολούν για μισό χρόνο η και παραπάνω (παίζω κάπως χαλαρά).
Feb 19 2011 00:29
Photo

Radagast → Gilmaru

Μιας και λέγαμε κάτι τις προάλλες, πρόσθεσε αν θες και το Arcanum, στα πολύ υποτιμημένα και καλά rpgs, τόσο σε συνολική ποιότητα όσο και σε σενάριο/concept. :) Tα γραφικά δεν είναι "wow" αλλά εξυπηρετούν τον σκοπό τους οκ. Αξίζει να το τσεκάρεις έχει πολλές πρωτότυπες ιδέες αλλά και unique gameplay elements ώστε να ξεχωρίζει. PS : Βάλε και official patch όμως και μετά και το unnofficial patch (από φανς), αν θες να γλιτώσεις τα πολλά bugs και να το πάιξεις αξιοπρεπώς. (νομίζω παίζει στο νετ και μια hd mod έκδοση για το game πλέον)
Feb 18 2011 13:10
Photo

Tenshi → Gilmaru

Hoho!! Sory δεν το είχα προσέξει. Ήμουν κατά 99 % ότι ήταν κάποιο Thief αλλά σίγουρα όχι το 3!! ;) Έβαλα!!
Feb 12 2011 17:35
Photo

Gilmaru → Tenshi

Είναι η σειρά σου στο games pictures trivia btw. Απλώς σε περίπτωση που δεν το είδες! :P
Feb 12 2011 17:09
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Αντέχεις και βλέπεις και τα fillers??? Εγώ τα έχω κόψει, χαλάνε όλες τις σειρές πολύ πιστεύω.. Το έχω ακούσει το Code Geass, μπορεί κάποια στιγμή να του ρίξω μια ματια.
Feb 10 2011 17:18
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Εγώ έχω κολλήσει με σειρές τελευταία (αμερικάνικες) και έχω αφήσει λίγο τα ανιμε... Ωστόσο κάθε βδομάδα βλέπω τα καινουργια One Piece,Bleach,Naruto k Fairy Tail... Πάντως αγαμημένο ανιμε εδω και 2 χρόνια είναι το Code Geass και αν δεν το έχεις δει στο προτείνω!
Feb 10 2011 09:58
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Γενικά δεν βλέπω πολύ συχνά και αυτά που μ' αρέσουν είναι από διαφορετικά είδη και στυλ. Από shounen μ' αρέσει το Naruto και το Rurouni Kenshin (το manga μου αρέσει περισσότερο όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις). Γενικότερα από άλλα είδη μου αρέσουν πολύ τα Mononoke, Ergo Proxy και άλλα. Κυρίως με νοιάζει το περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον και όχι τόσο το είδος, αλλά πάλι δεν έχω ούτε εκεί κάποια standards. Θέλω όμως, ακόμη κι αν βλέπω ένα άνιμε απλώς για διασκέδαση να υπάρχει έστω κάτι που να βρίσκω ενδιαφέρον στην πλοκή ή τους χαρακτήρες. Τώρα τελευταία έχω καιρό να αρχήσω καινούργια σειρά ανιμε. Εσύ με ποιά ασχολήσε?
Feb 09 2011 18:05