Community Status Updates
digitaltracker → a2a
Οmedetou για το πρωτο σου project! Να σε ρωτησω κατι σαν πιο ειδικη στο θεμα? Εχεις να μου προτεινεις καποιο jdrama απο τα καινουρια?
Oct 29 2008 23:05
digitaltracker → sunday
Εγω ελεγα οτι θα την χρησιμοποιουσες και στην RL. Γιατι οχι? πολυ μουρατη και artistic? xe xe:Blissfull:
Oct 22 2008 20:27
digitaltracker → Kenny
yo 'ssup dawg? Ρε συ νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα να υπηρχε ενα λινκ για το irc στην μπαρα κατω απο banners.
Oct 13 2008 22:55
digitaltracker → Sunabouzu
Ισα ισα... για αυτο εβαλα και το λινκ στη sig μου για να ενωθουμε ολοι greek villeta fans
Oct 11 2008 22:00
Erisadesu → digitaltracker
konbawa digital kun καλά είμαι ασχολούμε με την πτυχιακή και ελπίζω σύντομα να τελειώσω.
εσύ πως περνάς;
Oct 11 2008 18:10
Sunabouzu → digitaltracker
με επιασες...
δεν μπορουσα να μην δηλωσω υποταγη στην Villetta-sama
:nod2:
Oct 11 2008 17:59
digitaltracker → Erisadesu
What's up sensei? Just dropping by to say hi. Kαλα εισαι?
Oct 11 2008 17:39
digitaltracker → Adventurer
Η δευτερη σαιζον του Black Lagoon ειναι ''καλυτερη'' σεναριακα και πιο ''σκοτεινη'' θα ελεγα. Νταξει μην περιμενεις και την τρελλη αλλαγη
Oct 11 2008 10:25
digitaltracker → Kenny
Moλις διαβασα το πρωτο μου manga! Το bakuman. Πολυ γελιο ρε φιλε! Τι αθλιοι τυποι! Μου το ειχες προτεινει και συ και ειδα χθες τον αδερφο μου να το διαβαζει και λεω wtf τι εχω να χασω? (brain cells = already burned out) Τελικα καταλαβα οτι εκανα μεγαλη μλκια που δεν ασχολουμουν τοσο καιρο με manga.
Oct 06 2008 20:24
Kenny → digitaltracker
Hello there, πως πάει η ζωή μετά το στρατό; :P Πρέπει να κάνουμε ένα meeting μέσα στο Νοέμβρη. ^^
(Είμαι κατά του friend system στο forum, μου θυμίζει myspace. Οπότε don't bear a grudge on me. :P)
Aug 31 2008 20:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed