Jump to content

Community Status Updates

Photo

digitaltracker → a2a

konbawa! genki daioh? thx για Bloody Monday και Ryusei no kizuna.... μου αρεσαν πολυ.... just curious... κατω απο το nick σου αυτα κορεατικα δεν ειναι? (και σε παρενθεση γιαπωνεζικα?) Ξερεις και κορεατικα? sugoi!
Nov 29 2008 22:17
Photo

iristella → digitaltracker

Δεν μου το χάλασες μην ανησυχείς.... Ούτως η άλλως πάντα περιμένω το τέλος μιας σειράς για να σχηματίσω ακριβή γνώμη. Και μια φορά για την δουλειά που έχει πέσει στο animation και μόνο αξίζει τρελά , τώρα αναφορικά με την υπόθεση στο πρώτο έχω μείνει προς το παρόν οποτε..... Anw thanks για τις πληροφορίες Oniisan.....
Nov 27 2008 22:29
Photo

digitaltracker → iristella

Oxι τρομακτικο... απογοητευει πιο πολυ θα ελεγα... οχι οτι ειναι και πατατα.... απλα σε σεχεση με το πρωτο επ που ηταν W O O O O W! δεν θα ελεγα οτι ειχε αναλογη συνεχεια... sorry if i m spoiling it for you.
Nov 27 2008 08:46
Photo

Στο post στο Currently watching anime εννοουσες οτι ειναι τρομαχτικό ή ότι απογοητεύει?
Nov 27 2008 02:10
Photo

OMG you are right!!!!! I am indeed!!!!!:terror2: Ni Ni what do I do about it?
Nov 26 2008 17:48
Photo

nya nya.... καθεσαι ως τα χαραματα και βλεπεις anime? Οh no my sister is an otaku!!!!!!!! LOL
Nov 26 2008 08:47
Photo

Η εξεταστικη αργεί ακόμη αλλά εχουν αρχίσει οι πρόοδοι...... Και συν τοις αλλοις εχω και Υπολογιστες να μαθω..... (Excel is gonna be the death of me)..... Τhanks για τις ευχες ^^... To Τοradora θελω να το δω εχω ακούσει γενικά πολύ καλά λόγια γι αυτό. Όπως και για το ΗYAKKO...
Nov 24 2008 19:05
Photo

Xaιρομαι που σου αρεσaν sig/ava... Ειναι απο το Τοradora οπως και κατο απο το nick (vanilla salt ειναι το ED της σειρας). Για μενα το Τοradora και το HYAKKO ειναι τα καλυτερα ongoing αυτη τη στιγμη. Κατα τα αλλα life is same o same o... Ganbate με το διαβασμα! (...απο τωρα ξεκινησες για εξεταστικη? εχεις πολλα?)
Nov 24 2008 19:00
Photo

Οniii chan!!!!!! Thanks you για τα καλά σου λόγια.... Χαίρομαι που σου άρεσαν οι αλλαγές και ανταποδίδω για το δικό σου σετακι... Την Sig την είχα δει και μου άρεσε εδώ και καιρό αλλά τώρα είδα ότι πλέον έβαλες και το ασορτί αvatar. Από που είναι? Κατά τ αλλα διάβασμα έχει πέσει με σχολή και υπολογιστές, και που και που ξεμυτίζω και από το σπίτι για καναν καφέ. Εσύ όλα καλά??? Ps... Αs big brother suggested im finishing DMC. Έχω πεθάνει στο γέλιο....
Nov 24 2008 16:24
Photo

nya nya... tι κανει η imouto μου? Τελειο once again your profile! Oσο για τη sig respect! Και το ava ομως πλακα εχει :)
Nov 24 2008 15:31
Photo

digitaltracker → Adventurer

Μan! The twins arc had a major letdown finale... but still it rocked! [B]Goth loli power[/B]
Oct 30 2008 20:14
Photo

Adventurer → digitaltracker

Δεν υπαρχει προβλημα απο σενα, με προειδοποιησες οτι δε θα εχει μεγαλη αλλαγη οποτε ηξερα τι με περιμενε και πηρα οικιοθελως το ρισκο ;) Παντως εχεις δικιο οτι ειναι πιο σκοτεινη, αλλα σεναριακα εχει πεσει κι αλλο. Πες μου οτι δεν ξενερωσες απολυτα με το πως τελειωσε το arc με τα διδυμα και θα πεσω απ'το μπαλκονι!
Oct 30 2008 13:37
Photo

digitaltracker → Adventurer

Τελικα ισα που την παλευεις με το Black Lagoon ε?! :hahaha: Sorry ρε φιλε απλα εμενα μου φανηκε πιο καλη η 2η season για αυτο και σου το προτεινα.
Oct 30 2008 08:17
Photo

digitaltracker → a2a

Domo arigatou, will look them up.
Oct 30 2008 08:14
Photo

a2a → digitaltracker

Από τα καινούργια ε; Οι υπότιτλοι αργούν για τα περισσότερα αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα τα Bloody Monday (χάκερ vs τρομοκρατική οργάνωση) και Ryuusei no Kizuna (αδέρφια αναζητούν το δολοφόνο των γονιών τους για εκδίκηση με πολύ χιούμορ και περίεργες καταστάσεις). Για Bloody Monday πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά στο Ryuusei no Kizuna οι υπότιλοι βγαίνουν γρήγορα!
Oct 29 2008 23:59