Community Status Updates
digitaltracker → Hajime_Saito
Ρε φιλε εψαξα και στο DC++ για το ανιμε που ψαχνεις αλλα.... τζιφος.
Πες τον Raziel666 (αν και νομιζω ειναι φανταρος τωρα... not sure though) να βοηθησει... κατι παραπανω θα ξερει αυτος.
Dec 11 2008 20:09
digitaltracker → a2a
Baby the stars shine bright! Μακαρι να υπηρχαν lolis στην Ελλαδα....
Εχει και ο Μana των Malice Mizer δικια του μαρκα... moi meme moitie... εχει τελεια γυναικεια ρουχα!
Eγω θελω να παρω bathing ape αλλα ειναι πολυ ακριβα :(
Dec 11 2008 18:10
MitHuNa → digitaltracker
aaaaa eisai o mr cool gnwsths tiviaal!! niiice niiice!!! xarikaaa Annie here!!! na s kanw k filoo mouu? eeee? na se kanwww?
Dec 09 2008 22:33
digitaltracker → MitHuNa
Δεν ειχα τη χαρα να γνωριστουμε.... ειμαι αυτος που βοηθουσε στο trivial photoplay
Dec 07 2008 22:58
digitaltracker → akane
No problem για το meeting αν και περασαμε πολυ καλα.... Oσο για cosplay, ναι θα εχει... λογικα η ανακοινωση θα γινει συντομα απλα καθυστερησε λογω του anime meeting. Αν θες να δεις το flyer ειναι εδω.... [url=http://digitaltracker.blogspot.com/]tokyo suki[/url]
Dec 07 2008 11:29
akane → digitaltracker
ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορηση οσον αφορα το παρτυ στο cofix !!μια ερωτηση ομως:
θα εχει και αυτη την φορα cosplay???ρωταω.επειδη δεν εχω δει ακομη καποιο flyer που να λεει αναλυτικα τι θα εχει...
και δυστυχως θα ερχομουν σημερα στο meeting αλλα δεν μπορεσα =/:bahhh:
Dec 06 2008 18:48
digitaltracker → akane
Eιδα οτι ακουγες τραγουδι των Maximum Hormone.... sugoi! Να ξερεις οτι στις 19 Δεκεμβριου γινεται jmusic part στο cofix.... Εκει παντα παιζει και το ΟP και το ED Death Note απο τους Maximum Hormone. Eιναι πολυ ωραια και ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισεις και μελη απο το forum....
Εννοειται οτι δεν ξεχναμε και το αυριανό meeting στην Καμαρα στης 17.00
Welcome to anime.gr
bye bye
Dec 05 2008 23:14
a2a → digitaltracker
Κορεάτικα είναι αλλά δεν ξέρω κορεάτικα. Μόνο να τα διαβάζω. Θα ήθελα να μάθω αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτοι δάσκαλοι εδώ. Απλά αυτά τα κορεάτικα είναι ο τίτλος της αγαπημένης μου σειράς: Iljimae! ^_^
Nov 30 2008 00:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed