Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hajime_Saito → digitaltracker

Good idea, θα ρωτήσω + ευχαριστώ για τον κόπο.
Dec 11 2008 20:21
Photo

digitaltracker → Hajime_Saito

Ρε φιλε εψαξα και στο DC++ για το ανιμε που ψαχνεις αλλα.... τζιφος. Πες τον Raziel666 (αν και νομιζω ειναι φανταρος τωρα... not sure though) να βοηθησει... κατι παραπανω θα ξερει αυτος.
Dec 11 2008 20:09
Photo

digitaltracker → a2a

Baby the stars shine bright! Μακαρι να υπηρχαν lolis στην Ελλαδα.... Εχει και ο Μana των Malice Mizer δικια του μαρκα... moi meme moitie... εχει τελεια γυναικεια ρουχα! Eγω θελω να παρω bathing ape αλλα ειναι πολυ ακριβα :(
Dec 11 2008 18:10
Photo

digitaltracker → Melkor

Τελικα για requests για το party.... εννοει pm.
Dec 10 2008 19:43
Photo

MitHuNa → digitaltracker

aaaaa eisai o mr cool gnwsths tiviaal!! niiice niiice!!! xarikaaa Annie here!!! na s kanw k filoo mouu? eeee? na se kanwww?
Dec 09 2008 22:33
Photo

digitaltracker → MitHuNa

Δεν ειχα τη χαρα να γνωριστουμε.... ειμαι αυτος που βοηθουσε στο trivial photoplay
Dec 07 2008 22:58
Photo

MitHuNa → digitaltracker

eee poios eisai ap autous p gnwrisa xteees?
Dec 07 2008 22:12
Photo

digitaltracker → MitHuNa

τι εννοεις ποιανου ειμαι?
Dec 07 2008 19:16
Photo

MitHuNa → digitaltracker

tinos eisai c?
Dec 07 2008 16:36
Photo

digitaltracker → akane

No problem για το meeting αν και περασαμε πολυ καλα.... Oσο για cosplay, ναι θα εχει... λογικα η ανακοινωση θα γινει συντομα απλα καθυστερησε λογω του anime meeting. Αν θες να δεις το flyer ειναι εδω.... [url=http://digitaltracker.blogspot.com/]tokyo suki[/url]
Dec 07 2008 11:29
Photo

akane → digitaltracker

ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορηση οσον αφορα το παρτυ στο cofix !!μια ερωτηση ομως: θα εχει και αυτη την φορα cosplay???ρωταω.επειδη δεν εχω δει ακομη καποιο flyer που να λεει αναλυτικα τι θα εχει... και δυστυχως θα ερχομουν σημερα στο meeting αλλα δεν μπορεσα =/:bahhh:
Dec 06 2008 18:48
Photo

Jap Doll → digitaltracker

Ευχαριστω..Genki desuka? ;)
Dec 05 2008 23:44
Photo

digitaltracker → Jap Doll

welcome to the forum
Dec 05 2008 23:33
Photo

digitaltracker → akane

Eιδα οτι ακουγες τραγουδι των Maximum Hormone.... sugoi! Να ξερεις οτι στις 19 Δεκεμβριου γινεται jmusic part στο cofix.... Εκει παντα παιζει και το ΟP και το ED Death Note απο τους Maximum Hormone. Eιναι πολυ ωραια και ειναι μια καλη ευκαιρια να γνωρισεις και μελη απο το forum.... Εννοειται οτι δεν ξεχναμε και το αυριανό meeting στην Καμαρα στης 17.00 Welcome to anime.gr bye bye
Dec 05 2008 23:14
Photo

a2a → digitaltracker

Κορεάτικα είναι αλλά δεν ξέρω κορεάτικα. Μόνο να τα διαβάζω. Θα ήθελα να μάθω αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτοι δάσκαλοι εδώ. Απλά αυτά τα κορεάτικα είναι ο τίτλος της αγαπημένης μου σειράς: Iljimae! ^_^
Nov 30 2008 00:03