Community Status Updates
zennith666 → DoB
P.S. Είμαι η μόνη που πιστεύει ότι το opening είναι το απόλυτο fail? (ZETMAN)
Apr 10 2012 17:45
-
zennith666
Βεβαίως και όχι.Μαζί θα το υποστούμε κάθε εβδομάδα!!!
Apr 10 2012 17:46 -
DoB
Mάζεψε τις δυνάμεις σου σύντροφε... And we'll get through this!
Apr 10 2012 19:34 -
zennith666
Για κάποιο λόγο πίστευα ότι σε είχα ήδη friend.Anyway μόλις έγινε.
Apr 10 2012 20:06
redqueen → DoB
''η Konoha πιο κούφια κι απ' τα καρύδια που πέταγαν στον κλίβανο τα σκιουράκια του Βίλι Βόνκα'' ΕPIC!!!! xD
Apr 09 2012 23:30
-
redqueen
xexe τρεμω στην ιδεα να μην ειχες παντρευτει και να μαλλιοτραβιομασταν για το κουκλιxD μην ανησυχεις στον δανειζω αμα ειναι:p παντως κι εγω απο τν Ιzaya μακρια θα εμενα cause I need my phone αλλα κανει ο ατιμος ενα ζευγαρι με τν Shizu-chan κολαση!! *yaoi the new decease,don't worry you are not alone*
Κατεβαζω τωρα Gintama και σου ρχομαι για εντυπωσεις!^-^ΒΤW θα κλαιει ο αντρικος σου με αυτα που λες στν καημενο:P
Apr 11 2012 15:00 -
DoB
Σου 'χω πει πόσο μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι; Ε μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! :DDDD Κι εγώ σου δανείζω τον δικό μου, έλα να κάνουμε ανταλλαγή! ;) Πάντως κανείς απ' τους δύο δεν αφήνει κάτω το τσιγάρο... Μπα μην ανησυχείς δεν κλαίει ο αντρίκος μου... Το πολύ πολύ να με βάλει να κάνω χαρακίρι. Demonic Vice Commander of the Shinsengumi has earned his rightful title.
Ωω, περιμένω σχόλια! ;) Είναι μεγάλη σειρά πάντως το Gintama, 250 e...
Apr 11 2012 19:33 -
redqueen
χεχε ευχαριστω:P τι περιμενες απο τη συζηγο του Shizuo!...αχ αυτο το τσιγαρο δν πειραζει τς δινει γοητεια ! ''Demonic'' ''Shinsengumi'' 2 αγαπημενες λεξεις WATCH OUT Ι'm coming + ανταλλαγες? interesting^-^
καλα κατσε να κατεβει η πρωτη γτ θα ξημερωθουμε σιγα σιγα θα τα λεω να εχεις να με ακους :p
Apr 11 2012 23:32
redqueen → DoB
μα γτ καλε να αντιπαθησεις τν κοπελα ? αντε καλε που θα κλαιγεται και θα ερωτευτει τν πρωταγωνιστη !ποτε γινονται αυτα ? ενα deja vu το νιωθεις κι εσυ ετσι δν ειναι? και πολυ προσφατο μαλιστα!!! xD
Apr 03 2012 21:59
-
DoB
Ποτέ! Μα τι λέω; Είναι δυνατόν πρωταγωνίστρια σε shounen/seinen να ερωτευτεί τον πρωταγωνιστή και να κλαίει συνεχώς τη μαύρη της τη μοίρα;;; Α πα πα! Αυτά δε γίνονται! Πουτέ! Tragic! XDDD
Χωρίς πλάκα, προβλέπω Brave 10 > Zetman. Στο πρώτο τουλάχιστον γελάγαμε και η κλαψιάρα ήταν ταυτόχρονα και διεκδικητική (Saizou θέλω να μου κάτσεις! Τώρα!), εδώ πάμε στοίχημα ότι η πρωταγωνίστρια θ' αρχίσει τα αυτιστικά/απροσάρμοστα/σπαστικά τραυλίσματα και δε...
Apr 03 2012 22:35 -
DoB
Ποτέ! Μα τι λέω; Είναι δυνατόν πρωταγωνίστρια σε shounen/seinen να ερωτευτεί τον πρωταγωνιστή και να κλαίει συνεχώς τη μαύρη της τη μοίρα;;; Α πα πα! Αυτά δε γίνονται! Πουτέ! Tragic! XDDD
Χωρίς πλάκα, προβλέπω Brave 10 > Zetman. Στο πρώτο τουλάχιστον γελάγαμε και η κλαψιάρα ήταν ταυτόχρονα και διεκδικητική (Saizou θέλω να μου κάτσεις! Τώρα!), εδώ πάμε στοίχημα ότι η πρωταγωνίστρια θ' αρχίσει τα αυτιστικά/απροσάρμοστα/σπαστικά τραυλίσματα και δε...
Apr 03 2012 22:35 -
redqueen
ε καλα αν γινει ετσι θα σε ανακυρηξω psychic μιλαμε :D !! αυτη εχει και μεγαλο αδερφο (δλδ ολα ετοιμα!!και προστασια) ειναι και πλουσια ολα μαζι και tururu οτι ειπες !!! μα κατι τετοιες μες την καρδια μου τς εχω πραγματικα χεχε:P
Apr 04 2012 13:04
-
DoB
Προσπαθώ... :P It's simple, really. Just take all the cliches and blend them together, here you have the best shounen/oops seinen, (εδώ δείχνει - περισσότερο - αίμα και μπούτι, sorry), of the season... Should probably go read the manga before start bitching though... :P
P.S. Δε μπορώ να συνηθίσω την καινούργια εμφάνιση του anime.gr! Έχω αποσυντονιστεί τελείως!
Apr 03 2012 22:18 -
Vagelio
Ίσως να είναι καλύτερα να τελειώσεις το ανιμε (αν σκοπεύεις να το συνεχίσεις) κι έπειτα να διαβάσεις το manga.
Θέλει χρώμα στις επισημάνσεις. Εγηώ σιγά σιγά την μαθαίνω.
Apr 04 2012 21:35
DoB → redqueen
Τι να το κάνεις χωρίς visual... Here you go. Για τα δυο πρώτα πρέπει να κάνεις λογαρισμό στο livejournal και μετά join the community, αλλά είναι πολύ απλό και θέλει μόνο το mail σου. Το τρίτο έχει hard yaoi restricted section, με όνομα χρήστη doujinshi και κωδικό thankyou.
[url=http://ggscans.livejournal.com/]Gloomy Gloo Scanlations[/url]
[url=http://joykillers-sc.livejournal.com/]Adult Content Notice[/url]
[url=http://www.arigatomina.com/]Arigatomina's Anime Page[/url]
Kαλά nosebleeds... Δεν ευθύνομαι για οποιονδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνο υπερβολικής απώλειας αίματος! ;)
Mar 30 2012 00:24
redqueen → DoB
καλα τς Celty μια βδομαδα της δινω αν κατσει μαζι με τν Erika ! ι θα πεθανει ι θα γυρισει αλλος ανθρωπος!!! χεχε
καλα τι εχεις διαβασει κι εσυ .. με εψησες θα παω κι εγω ..και ο Θεος βοηθος!!!
Mar 29 2012 23:36
DoB → redqueen
I swear I've read so much Shizaya, fanfictions and doujinshis (τι έχουν δει τα ματάκια μου!), I have difficulty to believe it's not actually canon... Έχω διαβάσει βέβαια ένα σωρό fanfics ΠΟΛΥ καλύτερα απ' αυτό που έγραψε ο Narita (που ουσιαστικά ήταν μόνο πιο λεπτομερείς φαντασιώσεις της Erika) please don't write more BL Narita-san, leave it to Inumog and all the other Shizaya doujinshi's creators... Μια επίσκεψη στο DRRR Kink Meme, έχεις υλικό για δυο ζωές! Η Celty πάντως έκλαιγε γιατί άκουσε την όλη υπόθεση, αν και μη άνθρωπος είναι αρκετά αθώα η καημένη!
Mar 29 2012 22:52
redqueen → DoB
That's it ! Τι ηταν αυτο το πραγμα κοπελα μου????? πωπω !!! θες να μας πεθανεις ? ειναι γνωστο το ζευγαρι Shizaya!!
Επικη Karisawa!! Το ερωτημα ειναι γτ εκλαιγε η Celty?? (επειδη το ακουσε η επειδη δν εγινε?)
Mar 29 2012 21:01
redqueen → DoB
οντως εκει με το χερι !!!πωπω δν αντεχα(εμ η κανεις εμφανιση η οχι)μετα η σκηνη διασωσης ωωω αγκαλιτσες !!! αντε την τυχη μου λιγο ακομα ηθελε !!
να βασιλευει το ζευγαρι να κανουμε κι εμεις χαρες !!χεχε
Mar 26 2012 22:42
DoB → redqueen
Αχ ναι τι θα ήταν άλλωστε το Brave 10 χωρίς λίγο yaoi να νοστιμίσει; Εκείνα τα πλάνα με το χέρι γύρω απ' τη μέση...:lovulovu: Μια βόλτα να κάνεις στα fanarts και το συγκεκριμένο pairing βασιλεύει!:awww:
Mar 26 2012 22:33
redqueen → DoB
οχι οχι μην το μελετας και βγουν παιδια του .. (ναι ουτε και εγω το πολυκαταλαβα αλλα απο το nosebleed δν με πολυ πειραξε!!!) ...
α στο brave 10 οταν ειδα εκεινα τα 2 πρωτα λεπτα ηταν ιδεα μου η το yaoi εφτασε στα υψη? (κραταμε να σε κρατω!!)
Mar 26 2012 17:24
DoB → redqueen
[QUOTE]@DiamondsofBlood Epic comment is Epic!!!![/QUOTE]Αwww, thank you so much!:blush2: Πάντως δεν το πολυκατάλαβα αυτό με τους πολλούς Shoushi. :hmmm: Yποτίθεται πως όλοι όσοι έχουν κληρονομήσει το αίμα της Αλεπούς έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά; Ή μπας και είναι τα παιδιά του; (Oh God please no!:terror2:) Τόσο πολύ που επιδιδόταν στο άθλημα δε θα μου έκανε εντύπωση ούτε καν ο αριθμός...
Mar 26 2012 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed