Community Status Updates
LethalMike → Kamen Tantei Zura
οχι ρε σιγα, απλα αυτες αισθανοντουσαν πολυ καλα εκεινη την στιγμη, ειναι σαν να τις θαυμαζανε ;). Ετσι παει. Ολες οι ωρεες καθηγητριες εμας ηταν στο γυμνασιο και δημοτικο, μονο που στο δημοτικο δεν ηξερα... Ημουν ακομα αμαθος σε αυτα. Στο γυμνασιο ομως πετουσαμε κιμολιες στα "ακαταληλα μερη" αλλα ευτυχως δεν παθαμε τιποτα γιατι η καθηγητρια ηταν καλη και ορεα :P
Aug 20 2010 14:03
Kamen Tantei Zura → LethalMike
Λολ εντάξει, αυτό είναι γενικοποίηση. (εξάλλου όλοι έχουν κάτι όμορφο πάνω τους =ρ πω αυτό ακούστηκε κάπως).
Εμείς πάντω έχουμε κάτι καθηγήτριες, δυο τρεις, θεές στο σχολείο. Όλα τα αγόρια χαίρονται :hahaha: (καλά όχι hentai god, no big boobs) Μια φορά φαντάσου, μας είχαν έρθει κάτι κοπέλες που θα γινόντουσαν καθηγήτριες, φιλόλογοι, μόλις είχαν τελειώσει. Τις είχανε κάνει να νιώθουν άβολα xD καταλαβαίνεις τι εννοώ =p
Aug 20 2010 11:07
LethalMike → Kamen Tantei Zura
σκατοφατσα... οπως οι περισσοτερες καθηγιτριες, βλεπεις δεν ειναι χενται god dammit.
Aug 20 2010 01:52
Kamen Tantei Zura → LethalMike
*ξαφνικό friend request =p* Thanks for the add λοιπόν! 8D
[QUOTE]Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....[/QUOTE]
I lol'ed :hahaha: τουλάχιστον καλή η καθηγήτρια; :hero:
Aug 19 2010 21:25
Jorg → LethalMike
Απο το tegami bachi (letter bee) reverse της anime fall 2010 list. Συνεχεια του tegami bachi (δεν ειναι οσο dark φαινεται).
Thanks για το request.
Aug 14 2010 18:35
DoB → LethalMike
Γι' αυτό είμαστε εδώ... ;) Εγώ τώρα το τελειώνω κι έχει περάσει επίσημα στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μου anime γενικώς! Είχα προσπαθήσει να το ξεκινήσω μετά το One Piece, αλλά το βρήκα βαρετό (αν έχω το Θεό μου) και το παράτησα. Το ξανάπιασα τώρα επειδή μου το σύστησε ο Kenny και τα είδα όλα!!!!! :hihi2:Από δω και μπρος ξέρω ότι όταν τελειώνω ένα αστείο anime πρέπει μετά ν' αρχίζω ένα σοβαρό και αντιστρόφως, γιατί αλλιώς έχει ήδη μπουχτίσει κανείς και βαριέται εύκολα.... Κι εσύ είσαι ακόμα στην αρχή ε; Μετά είναι τα μεγάλα γέλια, έχεις πολύ ψωμί ακόμα....:hehehe:
Aug 05 2010 16:14
LethalMike → DoB
ξεκινησα το Gintama και τα σπαει αγρια, εχω ριξει αγριο γελιο, ολα αυτα περι σοβαρου και αστειου ειναι γαματα. Οι φρασεις ξερω γω που λενε μακαρι να ειχα μπανκαι και ετσι ειναι επικες. Πολυ ψαγμενο, thnx για το recommendation.
Aug 04 2010 04:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed