Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Erisadesu → LethalMike

έλα παραδέξου το σου λείπω.
Αύγ 24 2010 09:41
Φωτογραφία

LethalMike → Kamen Tantei Zura

δεν εχω ορεξη για δραμα παντα, ναι οπως και εσυ σπανια βλεπω δραμα, γιατι δεν το τραβαει η ορεξη μου, αν ειναι καλο ομως θα το δω 100%. Αν μπορεις πες μου μερικες σειρες δραμα καλες, γιατι σκεφτομαι να ασχοληθω λιγακι. :P
Αύγ 23 2010 11:37
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → LethalMike

Δεν πειράζει xD Χαχα έτσι! Comedy romance, ή βλέπεις και δράμα; Προσωπικά, συνήθως, αποφεύγω το δράμα XDDD
Αύγ 22 2010 22:46
Φωτογραφία

εχμ ναι, sorry Μπερδευτηκα :P ναι shoujo, και επισης μαρεσουν πολυ τα romance! :P
Αύγ 22 2010 20:41
Φωτογραφία

Χμ, εμένα δεν με πειράζει. Ήθελα να το δω γι' αυτό ρώτησα. Θέλω να αρχίσω να βλέπω mecha. :) ναι έχει 201 επεισόδια. Θα το ευχαριστηθείς, είμαι σίγουρη. Ειδικά αν έχεις δει πολύ gundam θα ρίξεις γέλιο όμως. Βασικά, bishonen δεν γίνεται να βλέπεις γιατί bishonen είναι ο ιαπωνικός όρος για τα ''όμοργα νεαρά αγόρια'' που κάποιες φορές μπορεί να θηλυκοφέρνουν. Μήπως εννοείς shoujo;
Αύγ 22 2010 19:37
Φωτογραφία

[quote] Ωωω το βλέπεις στα ελληνικά; Κουλ. Λίγα άτομα ξέρω που τα βλέπουν στα ελληνικά. Καλό το macross frontier; Έχω δει μέχρι το 128. Μετά περίμενα να μαζευτούν αρκετά για να το δω μονοκοπανιά. Ακόμα αυτό κάνω. Πρέπει να πάρω τα επεισόδια από την αδερφή μου βέβαια, για να το συνεχίσω. Προς το παρόν δεν το βλέπω να το συνεχίζω τώρα, γιατί άρχισα ένα σορό μαζί. Έχω κάποια που ακόμα τα βλέπω, λόγω μετάφρασης στα ελληνικά. (η βαρεμάρα). Πάλι καλά που κάποιες σειρές από αυτές που βλέπω είναι μικρές, όπως το Kage Kara Mamoru ή το Lain(είπα και εγώ να το δω μετά από τόσα χρόνια xD) Έχω κάποια που βλέπω με την sis, που δεν γνωρίζω πότε θα τα τελειώσουμε. Αλήθεια, εσύ τι είδους anime βλέπεις γενικά; Shounen, action; Αυτά που ανέφερες πχ είναι shounen.[/quote] Macross Frontier μεν καλο, αλλα δεν εχει πολυ συναισθημα μεσα και δεν με αγκιζει... Το Gintama αποτι εχω δει εχει τελειωσει... Gintama εγω ειμαι ακομα στην αρχη, εχω πολυ ψωμι ακομα. Τωρα για shonen, Μαρεσουν αρκετα, αλλα οπως ανεφερα και παραπανω αν δεν εχουν συναισθημα δεν με αγκιζουν. Παλια ημουν φανατικος οπαδος των mecha, σε στυλ gundam00 tengen toppa etc etc. Αλλα τωρα πια βλεπω περισσοτερο shonen και bishonen.
Αύγ 22 2010 19:00
Φωτογραφία

Ωωω το βλέπεις στα ελληνικά; Κουλ. Λίγα άτομα ξέρω που τα βλέπουν στα ελληνικά. Καλό το macross frontier; Έχω δει μέχρι το 128. Μετά περίμενα να μαζευτούν αρκετά για να το δω μονοκοπανιά. Ακόμα αυτό κάνω. Πρέπει να πάρω τα επεισόδια από την αδερφή μου βέβαια, για να το συνεχίσω. Προς το παρόν δεν το βλέπω να το συνεχίζω τώρα, γιατί άρχισα ένα σορό μαζί. Έχω κάποια που ακόμα τα βλέπω, λόγω μετάφρασης στα ελληνικά. (η βαρεμάρα). Πάλι καλά που κάποιες σειρές από αυτές που βλέπω είναι μικρές, όπως το Kage Kara Mamoru ή το Lain(είπα και εγώ να το δω μετά από τόσα χρόνια xD) Έχω κάποια που βλέπω με την sis, που δεν γνωρίζω πότε θα τα τελειώσουμε. Αλήθεια, εσύ τι είδους anime βλέπεις γενικά; Shounen, action; Αυτά που ανέφερες πχ είναι shounen.
Αύγ 22 2010 02:46
Φωτογραφία

εγω ξεκινησα gintama, επισης high school of the dead, χμμμμ, α ναι fairy tail το εχω καψει περιμενω το 42 απο animeclipse, τι αλλο; ξεκινησα σημερα Macross frontier, αυτααααα, εσυ το gintama το εχεις δει;
Αύγ 21 2010 23:40
Φωτογραφία

εννοείς τι anime βλέπω αυτό το καιρό έτσι; βασικά έχω αρχίσει το ένα με το άλλο και έχω μαζέψει αρκετά. και διάφορων ειδών. Παρόλα αυτά βλέπω κάποια από τα Ongoing ¨οπως amagami, sekirei s2, occult academy και το ookami (αν και αυτό μάλλον θα περιμένω να ολοκληρωθεί). εσύ;
Αύγ 21 2010 19:44
Φωτογραφία

btw για να αλλαξουμε θεμα, σε τι ανιμε φαση βρισκομαστε ;
Αύγ 21 2010 12:47
Φωτογραφία

Στον διευθυντή μην περιμένεις τίποτε, ποτέ δε πρόκειται να σε υπερασπιστούν. Είτε καθηγητές είτε ο διευθυντής. Είχαμε πρόσφατα και με μια συζήτηση με την αδερφή μου, είχε διαβάσει και ένα άρθρο κιόλας, που στο εξωτερικό οι καθηγητές δεν έχουν προσωπικές σχέσεις, φιλικές. Γιατί έτσι πιο εύκολα το παιδί μπορεί να κάνει report κάποιον άλλον καθηγητή. εδώ πέφτουν ΟΙ δικαιολογίες. Καλά, δεν νομίζω να είναι το χέρι. Απλά η γυναίκα δεν έπαιρνε στροφές. Σε πέταξε με λόγο το κοτσιδάκι. Ό,τι να ναι. Προσβολή; Αφού είπες "αφού δεν σας αρέσουν, θα τα πιάσω κοτσιδάκι". Ποιος θα το έπαιρνε αυτό για προσβολή; Πραγματικά έχω μείνει άφωνη. Ακριβώς, τι να πεις. Καλύτερα που θα αλλάξεις σχολικό περιβάλλον. Ελπίζω να μη σου τύχει κανένας ή καμία ιδιότροπη πάλι.
Αύγ 21 2010 00:38
Φωτογραφία

yup, το ακουσες και αυτο, και δεν εκανα τιποτα αλλο, χωρις πλακα, μερικοι ανθρωποι δεν την παλευουν και μετα παω στον διευθυντη, αυτος στα τετια του, τιποτα δεν τον ενδιαφερει, μου αραδειαζε ενα σωρο δικαιολογιες. Τι να πεις, Νταξει αυτην την δικαιολογω λιγακι την καθηγητρια που ειναι τοσο στριμενη γιατι εχει χασει το χερι της και εχει ενα πλαστικο, ποιος ξερει τι εχει ακουσει, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να με πεταξει εξω. Μετα πηγα να της μιλησω μου λεει δεν ακουω τιποτα, αυτη μαλλον θα το πηρε σαν προσβολη που εβαλα κοτσιδακι οταν εκανε τα σχολια για τα μαλλια μου. Τεσπα τι να πεις, το εφαγα και αυτο.
Αύγ 21 2010 00:06
Φωτογραφία

ναι καταλαβαίνω, αυτό συμβαίνει πάντα. :) έλεος κάτσε λίγο, σε έβγαλε γιατί μάζεψες με λαστιχάκι τα μαλλιά σου; Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Έχω ακούσει ένα σωρό πράγματα να λένε καθηγητές σε παιδιά και να τα βγάζουν έξω, αλλά αυτό πραγματικά ήταν ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Επίτηδες σε άφησε; : o
Αύγ 20 2010 22:32
Φωτογραφία

κοιταξε σχετικα εγω στο γυμνασιο ημουν ησυχος, αλλα ξερεις παρεα και ετσι παρασυρεσε, τωρα λυκειο δεν εκανα ******* αλλα μου εκαναν συνεχως σχολια μια συγκεκριμενη καθηγητρια για τα μαλλια μου(φρατζα), και σε καποια φαση της λεω, αφου δεν σαρεσουν τα πιανω με λαστιχακι, τα πιανω με λαστιχακι λοιπον και με πεταξε εξω επειδη, ακου τωρα επειδη το λαστιχακι που ειχα ηταν κιτρινο και τα μαλλια μου μαυρα(βαμμενα) δεν της αρεσε και με πεταξε εξω, η καριολα. Σορρυ για τις βρισιες αλλα ηταν αδικο. Λυκειο αυτα. Τωρα αλλαζω λυκειο γιατι δεν θελω να την ξαναδω με αφισε και σε 2 μαθηματα η ρουφιανα.
Αύγ 20 2010 21:50
Φωτογραφία

Η μία σίγουρα αισθανόταν, φαινόταν και από τις ήρεμες απαντήσεις της στα αγόρια ή άλλη μάλλον είχε αρχίσει να νιώθει κάπως άβολα, φερόταν παράξενα και απομακρυνόταν από τα αγόρια στο διάδρομο. xD lol. Χαχα, ναι τότε τα αγόρια δεν ήξεραν. Τώρα αν τα δεις τα μικρά. Ου δε ντρέπεστε ρε :hahaha: αν και η συμπεριφορά μου φαίνεται φυσιολογική για παιδιά γυμνασίου. Από την άποψη ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα. Παρόλα αυτά, δεν μου φαίνεται ακόμη φυσιολογικό, να κάνουν παρόμοια σε καθηγήτριες ακόμη και παιδιά λυκείου, και δεν μιλάω για την πρώτη τάξη. Όσο να ναι, ένας σεβασμός στο πρόσωπο της γυναίκας πρέπει να υπάρχει όσον αφορά τη συμπεριφορά των αγοριών. Άλλο να της πεις πόσο όμορφη είναι και άλλο να της πει κάτι πρόστυχο ας πούμε.
Αύγ 20 2010 18:12