Jump to content

Community Status Updates

Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Πληροφορική στον Πειραιά. ^ ^ Μηχανολογία δεν πιάνω τελικά αλλά την πληροφορική την ήθελα πιο πολύ.
Jun 20 2011 15:47
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Maya-chan, σε ποια σχολή θέλεις να περάσεις;
Jun 20 2011 15:24
Photo

Night Wizard Seal → endless_inspiration

Μια χαρά Πηγή :) Ναι ξεκίνησαν τα μαθήματα στο φροντιστήριο και μπαίνω σιγά-σιγά στους ρυθμούς της τρίτης. Ξέρω ότι με περιμένει διάβασμα. :P Εσύ; Τα αποτελέσματα;
Jun 20 2011 01:59
Photo

TristessaNight Wizard Seal

[SIZE=1]Grammar nazis unite! \m/[/SIZE] Oh, I see... In that case, online it is :P
Jun 19 2011 22:19
Photo

endless_inspiration → Night Wizard Seal

hey~ τι κάνεις; ξεκινήσατε μαθήματα;
Jun 19 2011 20:28
Photo

Night Wizard SealTristessa

Μην ανησυχείς κι εγώ έτσι κάνω. Θεωρητική βλέπεις. Online τα έχω δει και αλλού, αλλά στο site του Καστανιώτη λέει ότι έχουν εξαντληθεί. Εκτός αυτού αν θα ήθελα να ξεκινήσω με την τετραλογία του, θα έπρεπε να ξεκινήσω με το 1ο βιβλίο.
Jun 19 2011 17:28
Photo

TristessaNight Wizard Seal

[SIZE=1]Το ορθογραφικό ήταν στο "ενδιαφέρ[B]ο[/B]ν χαρακτήρας" αντί για "ενδιαφέρ[B]ω[/B]ν". Don't beat up yourself over it, mon fils, it's a pet peeve of mine. Μη δω λάθος στα επίθετα σε -ος, -ουσα, -ον και -ης, -ης, -ες :3[/SIZE] Τέλεια, όταν υπάρχει η δυνατότητα προτιμώ το κανονικό βιβλιοπωλείο~ Btw, το [URL="http://www.protoporia.gr/author_info.php/authors_id/907339"]online shop[/URL] της Πρωτοπορίας έχει ακόμα το Ναό του Χρυσού Περιπτέρου και τη Θάλασσα της γονιμότητας ΙΙ και ΙΙΙ, if you're still interested :D
Jun 19 2011 15:55
Photo

Night Wizard Seal → meidei

ありがとうございます!
Jun 19 2011 00:29
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Merci, merci et bon courage à toi aussi :D
Jun 19 2011 00:26
Photo

Good luck then :)
Jun 19 2011 00:25
Photo

Δεν υπάρχει περίπτωση και Φιλολογία ΚΑΙ Κύπρο. Αν είναι να μείνω Κύπρο (οι θεοί να μην μου το δείξουν) τότε θα προτιμήσω Ευρωπαϊκές Γλώσσες και Μετάφραση, ή ακόμα και κάποια άλλη κοινωνική επιστήμη. Αλλά το ιδανικό σε αυτές τις συνθήκες είναι να βρω science du langage σε επίπεδο πτυχίου κάπου φτηνά στην Γαλλία.
Jun 19 2011 00:09
Photo

Ναι ασ'τα, μην τα συζητάς για το σύστημά μας. Οπότε τι θα κάνεις; Φιλολογία στην Κύπρο;
Jun 19 2011 00:01
Photo

Από τώρα φροντιστήριο; Κάτι πάει στραβά με το σύστημα σας εκεί. Υποθέτω καλά τα πήγα. Νταξ δεν περιμένω απίστευτα ψηλούς βαθμούς. Πάντως με αυτά που ακούω δεν ξέρω αν αξίζει καν να νοιαστώ για τους βαθμούς. Η Ελλάδα φέτος θα δώσει μόνο τις μισές θέσεις για τους κοινοτικούς φοιτητές, η Ολλανδία κρίθηκε ακατάλληλη, και δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για την Γαλλία :/
Jun 18 2011 23:41
Photo

animestarling → Night Wizard Seal

οκ.. you bet...
Jun 18 2011 23:34
Photo

Τελείωσαν οριστικώς και τώρα πάμε βουρ(με φροντιστήριο) στην Γ' Λυκείου. Βαθμοί κατευθύνσεως(γραπτά): 17,4 Αρχαία Κατ., 19 Λατινικά, 20 Αρχές Φιλοσοφίας, 18 Έκθεση... :) Ποια είναι η γενική σου άποψη για τις εξετάσεις σου; Τα πήγες καλά;
Jun 18 2011 23:33