Community Status Updates
shinigami94 → Night Wizard Seal
Είναι λίγο δύσκολα για να πω.Θα περιμένω να βγούν τα αποτελέσματα.Έχουμε τα κείμενα και τη έκθεση που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να υπολογίσει ¬¬
Αν βρώ λίγο χρόνο (το επόμενο σ/κ), ίσως να επισπεύσω την προβολή της. :)
Jan 15 2012 14:45
Night Wizard Seal → shinigami94
Μια χαρά :) Τελικά έχεις αποφασίσει πού θέλεις να περάσεις;
Και μην την αδικείς την ταινία, είναι εξαιρετική. Τουλάχιστον εγώ τη λάτρεψα. Είναι μέσα στις τόπ μου.
Jan 15 2012 14:35
shinigami94 → Night Wizard Seal
Την έχω κατεβάσει αλλά δεν την έχω δεί ακόμη γιατί δε με είχε εντυπωσιάσει με μια γρήγορη ματιά που της είχα ρίξει.
Τα διαβάσματα πάνε καλά.Σε κάποια έχουν ξεκινήσει οι επαναλήψεις (αρχαία-λατινικά-βιολογία),κοντεύω να τελειώσω την ιστορία (πρώτο κεφάλαιο στο ποντιακό) και τα κείμενα (τελειώνω το ''Μες στους Προσφυγικούς συνοικισμούς'' και μου μένει το ''Στου Κεμαλ το σπίτι'') ενω η έκθεση δε τελειώνει ποτέ :)
Jan 15 2012 14:31
Την έχεις δει την ταινία;
Btw, πώς πάνε τα διαβάσματα;
Jan 15 2012 14:15
Το θυμάμαι που το είχες πει, αλλά εκείνη η εικόνα είναι από το Samurai Champloo :P
Jan 15 2012 12:23
Night Wizard Seal → Kai
Βέβαια ελπίζω να γίνει το επόμενο παιχνίδι μετά τις Πανελλήνιες για να μπορέσω να δοθώ ολοκληρωτικά στον Sakon&Ukon. Έχουν απαιτητικό rp. :P
Jan 14 2012 17:31
Kai → Night Wizard Seal
[QUOTE=Night Wizard Seal;555096]Στο επόμενο παιχνίδι σκέφτομαι btw να βάλω Sakon&Ukon [/QUOTE]
Θέλω να το δω αυτό. Ελπίζω να μπορέσεις να αποχωριστείς τον Φαρμακοπώλη. :D
Jan 14 2012 16:34
Kamui → Night Wizard Seal
Nαι η τύχη μου έκλεισε το μάτι φέτος, πρώτη φορά γίνεται αυτό και είναι μόνο για 2ας λυκείου. (και σνόμπαρα το φλουρί στη βασιλόπιτα)XD
Ta περισσότερα τα είπα και στο θρεντ, απλά λογικά θα πρέπει να προετιμαστώ με το φίλο μου μέσα σε 1 μήνα για κάποια βασικά φιλοσοφικά θέματα και να μάθω πως γράφεται το φιλοσοφικό δοκίμιο.
Κατα τ' άλλα είμαι αισθόδοξος γιατί και η καθηγήτρια μας είπε πως το 'χουμε γενικά οπότε έχω πιθανότητες τουλάχιστον να πάω στον τελικό.
Εμείς πάντως είπαμε πως αν κάθε μέρα κάνουμε τις καμμένες συζητήσεις που κάνουμε στα διαλλείματα, ή θα τρελαθούμε τελείως, ή θα βγούμε προταθλητές.:hihi2:
Υπάρχει και η διεθνής ολυμπιάδα φιλοσοφίας που γίνεται σε ξένη γλώσσα και σε υπολογιστή σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι.Γι αυτήν βέβαια δεν έχω πολλές πληροφορίες.
Jan 14 2012 15:22
Night Wizard Seal → Kamui
Τι είδα Kamui θα μπεις σε ένα διαγωνισμό για κάτι φιλοσοφικά δοκίμια; Τι παίζει περί τούτου; Για inform me :P
Jan 14 2012 14:30
Anelis → Night Wizard Seal
Ναι είναι ένα από τα καλύτερα shorts που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Βέβαια τα συγχαρητήρια πάνε στην Iristella, χωρίς το θρεντ της οποίας δε θα το είχα πάρει καν πρέφα. Τσέκαρέ το κ εσύ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9947"]εδώ[/URL], νομίζω έχει κ άλλα που θα σου αρέσουν.
Jan 08 2012 18:26
Night Wizard Seal → Anelis
Anelis-chan, i saw Ojiisan no Lamp. Να'σαι καλά που το "εμφάνισες" :P
Ήταν ένα από τα πιο όμορφα Οβάκια που έχω δει. Άι τόταλι λάβντ ιτ!
Jan 08 2012 13:02
Night Wizard Seal → Kenny
Λες εε; :hahaha::hahaha:
Έλεγα να μειώσω το impact. Κοτζάμ 薬売り και να γίνομαι [I]τόσο[/I] (περι)γραφικός; :P
It is his fate not to be superficial, μιας και αυτός μαναράκι είναι (:P), για αυτό θα ξαναπροσπαθήσω Kenny-san. I won't fail you. [SIZE=1]My fingers are ready! :hahaha:[/SIZE]
Jan 07 2012 04:18
Kenny → Night Wizard Seal
[QUOTE]Θα ακολουθήσω το ρεύμα της πλειοψηφίας και θα ψηφίσω τον κύριο Σαμουράι με το Χ στο μάγουλο(μου αρέσει όταν γίνομαι γραφικός).[/QUOTE]Αυτό λέγεται "γίνομαι περιγραφικός". Γραφικός θα γινόσουν αν έλεγες "θα ψηφίσω το κοντό κι ατίθασο μανάρι με τα κόκκινα μαλλιά και τη χιαστί χαρακιά στο τρυφερό του μάγουλο, γιατί με κολάζει το άτιμο και δεν μπορώ να αντισταθώ". :hahaha:
Jan 07 2012 02:06
sakuJo → Night Wizard Seal
και μια περουκα καλοδεχουμενη ειναι-.-με το που πατας το ποδι σου στη σχολη δια μαγειας χανεις 10 χρονια απο τη ζωη σου Τ^Τ γκονταμνιτ[- -']
εχεις απολυτο δικιο!χειροτερη και απο το καπνισμα:P
το αλκοολ.....=.=
και λοιπες καταχρησεις<.<
Jan 04 2012 01:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed