Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Ναι. :) Σε λίγους μήνες Πανελλήνιες. Πρώτη επιλογή θα βάλω Αγγλική Αθήνας, ναι. Καλά την παλεύω μωρέ. Διαβάσματα αλλά ήρεμα πράγματα :) Προσπαθούμε για το καλύτερο.
Jan 19 2012 15:34
Photo

Dark_Venus → Night Wizard Seal

Φυσικά και σε θυμάμαι!!!! Και πόσο χαίρομαι που με θυμάσαι και συυυυυ!!! Καλά είμαι, την παλεύω. Εσύ τι κάνεις; Πως πας; Είμαι αγγλική φιλολογία Αθηνών. Γιατί; Δίνεις φέτος ε; Σκέφτεσαι να μας έρθεις; :D
Jan 19 2012 15:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Night Wizard Seal

Of course you can choose. Δεν είναι μόνο του αφεντικού και των χεριών θέμα...:hahaha:
Jan 19 2012 14:20
Photo

Night Wizard Seal → Fallen_Mpougatsa

Oh Fai-chan είδα στο ΚHR group πως έχουμε και weapon box animal! Μπορώ να διαλέξω; [SIZE=1]Έτσι πετάγομαι σαν την πορδή[/SIZE] :hahaha:
Jan 19 2012 14:18
Photo

Night Wizard Seal → Dark_Venus

Μαρία-chan! Long time no see! Που χάθηκες ρε ψυχή; Ελπίζω να με θυμάσαι. :P Παλιά μιλάγαμε στο msn all the time, αλλά πια δεν έχω. :hahaha: Κάτι άσχετο. Αγγλική φιλολογία που έχεις περάσει; Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Jan 19 2012 14:11
Photo

Night Wizard Sealiristella

Από που να πιαστείς να βρεις ένα στήριγμα, μια ελπίδα;!:hahaha: Εντάξει νομίζω πως ξέρεις ότι συνήθως δεν τα σηκώνω αυτά, αλλά είπα να κάνω μια παραχώρηση... [SPOILER][IMG]http://i686.photobucket.com/albums/vv228/Night_Bless/wax-seal-mark.jpg[/IMG] [/SPOILER] *coughs* :P
Jan 19 2012 14:00
Photo

iristellaNight Wizard Seal

[CENTER][quote]Yo [COLOR=Magenta][B]dawg.[/B][/COLOR] Να σου πω και το εξής τώρα: νόμιζα ήσουν κοπέλα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ![/quote] Σε λέει σκύλο όταν είναι ξεκάθαρο ότι είσαι φώκια. Οι ελπίδες μου γι αυτό το forum εξανεμίζονται. [YOUTUBE]ElWceyQO6_Y[/YOUTUBE] *κοίτα τι βρήκα* [/CENTER]
Jan 19 2012 13:32
Photo

Theodore :D → Night Wizard Seal

Νιιιι νιιι kuchizuke μπράβο. Ιδιαίτερο κομμάτι. Λατρεύω τους Versailles. Favourite τραγούδι από αυτούς έχω το Flowery.
Jan 19 2012 00:52
Photo

Night Wizard Seal → Theodore :D

Correcto. Το kuchizuke. Τι κομματάρα! Οι versailles ήταν από τα πρώτα συγκροτήματα που άκουσα και με εισήγαγαν σε αυτού του είδους τη μουσική. Λατρεμένη μπάντα.
Jan 19 2012 00:49
Photo

Buck-Tick... Μπορεί να πω χαζομάρα, αλλά έλεγαν ένα opening ή ending (not sure) στο Shiki? Από visual kei μου αρέσουν οι Versailles.
Jan 19 2012 00:46
Photo

Ο ίδιος που είναι και στο τωρινό αβατάρι. Είναι ο τραγουδιστής των BUCK-TICK, του αγαπημένου μου ιαπωνικού συγκροτήματος. Visual Kei αν ξέρεις καθόλου. Αλλάζουν συνέχεια look είναι εδώ και 25 χρόνια στην πιάτσα και συνεχίζουν ακάθεκτοι. :P
Jan 19 2012 00:44
Photo

Λόγω του παλιού avatar, correct XD Τι ήταν;
Jan 19 2012 00:42
Photo

Λόγω του avatar; :P Δεν πειράζει μωρέ. Υγεία να έχουμε.
Jan 19 2012 00:41
Photo

Yo dawg. Να σου πω και το εξής τώρα: νόμιζα ήσουν κοπέλα. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΙΑ!
Jan 19 2012 00:39
Photo

yo! :P
Jan 19 2012 00:38