Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hyuuga_Nikorasu → Night Wizard Seal
Ωστε η Λουλουμπελ ηταν φιλερ εε... Φαινοταν...Αλλα θα τα βλεπα ετσι και αλλιως, για να χω μια γενικη εικονα (χειροτερα απο τα φιλερ του Ναρουτο δεν ειναι αλλωστε) εχεις καμια συμβουλη για το που να κατεβασω την δευτερη σεζον
Μάι 27 2009 13:06
Night Wizard Seal → Zoro
Πραγματικα δεν νομιζω να μου αλλαξει γνωμη(δεν λεω οτι δεν θα ειναι ωραιο)αλλα ηταν πολυ πραγοντες που επαιξαν ροο στο να γινει το αγαπημενο μου το ναρουτο,(και εκτος αυτο το 1 πις δεν ειναι πολυ του τυπου μου ως προς καποια πραγματα,αλλα και παλι ειναι ωραιο:))
Μάι 25 2009 21:54
Zoro → Night Wizard Seal
Συνέχισε το OP λοιπόν... μακάρι πιο κει να φτάσει να 'ναι τουλάχιστον ισάξιο με αυτό! X)
Μάι 24 2009 22:23
Night Wizard Seal → Zoro
xD...χεχε!!Το πρωτο αγαπημενο μου ανιμ ειναι το ναρουτο!!!!!(^_^)
Μάι 24 2009 21:12
Zoro → Night Wizard Seal
Done, κατέβασα και το manga!... κρίμα που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ λόγω εξεταστικής... το καλοκαίρι προβλέπεται κάψιμο όμως!!! :burningbe3:
Ναι κι εγώ από γρήγορες ματιές που έριξα πιστεύω ότι θα μου αρέσει σαν ασχοληθώ... ήδη κόλλησα με Lenalee από εμφάνιση και μόνο. ;p
Μια απορία μόνο, αν αυτό είναι το 2ο αγαπημένο σου anime... το πρώτο ποιο είναι; :erk:
Μάι 24 2009 20:07
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Πο ρε και ηθελα να σου πω να μην δεις τα επισοδεια του d gray man που ειναι φιλερ(αυτα με την λουλουμπελ)αλλα δν πειραζει τωρα συνεχισε ακαθεκτος τα αλλα επισοδεια ειναι οκ:)
Μάι 23 2009 15:37
ΩΩΩ σε ευχαριστω για την πληροφορια... ειμαι στο 51 επ. του d.gray, ψαχνω να βρω τα υπολοιπα, μολις τα δω θα διαβασω και το μανγκα... Διαβαζω και το μανγκα του Ναρουτο, και περιμενω να δω ποτε θα τα δουμε σε ανιμε. Αλλα με αυτα τα φιλερ εχω απογοητευτει...
Μάι 23 2009 13:56
Χτυπησες σε ενα πολυ αδυνατο σημειο:if:(ειναι το δευτερο αγαπημενο μου ανιμ και μανγκα)
Να σου πω για να μην την πατησεις επειδη το d gray σαν ανιμ εχει τελειωσει,εχει κοπει σε ενα σημειο του μανγκα και γενικα το εκοψαν και σου αφηνει αποριες,μολις τελειωσεις να διαβασεις και το μανγκα ειναι τελειο:bike:Και βλεπω ακους και μεταλ,μπρβ και εγω επισης:hahaha:...
Μάι 23 2009 11:43
Night Wizard Seal → Sora
[email]mamorusailor@hotmail.com[/email] αυτο ειναι και νομιζω θα σου εμφανιστει...
Μάι 23 2009 11:42
Φιλε Night Wizard σε ευχαριστω για το καλωσορισμα. Οι Hyuuga τα σπανε οντως!! Ειμαι λατρης του Νeji και των υπολοιπων της οικογενειας!! Βλεπω εχεις D.Gray-man στο profile, μολις ειδα την πρωτη σεζον, ωραιο ανιμε...
Μάι 23 2009 04:29
Sora → Night Wizard Seal
Ποιο ειναι το msn σου?Εχω τοσα πολλα που δν ξερω ποιος εισαι
Μάι 23 2009 00:32
Γεια σου φιλε μου!!!!Καλωςηρθες και καλη διαμονη:)Αν χρειαζεσαι τιποτα μπορεις να με ρωτησεις ...και ενας λογος που σε θαυμαζω ειναι γιατιη φαμιλια μας μεγαλωνει(i am so proud:nbleed:)Και εγω ειμαι λατρης της χιαουγκα φαμιλι και ειδικα του νετζι και εσενα λογικα πρεπει να σ αρεσουν(μπρβ)...:if:
Μάι 22 2009 22:44
Night Wizard Seal → Zoro
Μιας και μου εδωσες αυτες τις συμβουλες ας σου πω και γω κατι συμβουλες για το d gray ειναι τοδευτεροαγαπημενο μου ανιμ και μανγκα και στο προτεινω χιλιατα εκατο(ειδικα αν εισαι τυπος του πιο ντραμα[δν ξερω αν εχεις συνηθησεις απο το 1 πις]θα σου αρεσει και εκετος αυτου ειναι μια παρα πολυ ωραια ιστορια)Να τα δεις αλλα επειδη κανεις δεν ξερει αν ξαναρχισει το ανιμ(επειδη σταματησε σε ενα σημειο)να δεις το μανγκα οπωςδηποτε ειναι απλα γαματο,μονο και μονο σαςν ιστορια)Και αν τα πολυ βαριεσαι μπορεις να τα δεις τα 103 επ(χωρις τα φιλερ,αν θες τα βλεπεις...)και μετα να συνεχυσεις απο το μανγκα(εγω δεν το εκανα ετσι επειδη μ αρεσε πολυ αλλα εσενα θα σε βολεψει:))
Μάι 22 2009 21:03
Zoro → Night Wizard Seal
Τσού, το manga το ξεκίνησα πέρισυ αφού ξέμεινα από επεισόδια στο ανιμέ, αλλά το σταμάτησα στο chapter 500 γιατί το ανιμέ μου άρεσε περισσότερο για την απεικόνιση του κόσμου της σειράς και οπότε ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς spoilers για το τι γίνεται σε κάθε επεισόδιο... σου προτείνω και σενα να μην περάσεις στο manga αφού τελειώσεις το ανιμέ λοιπόν. ;p
Και ναι, θα δεις ότι πιο κει γίνεται κάπως πιο σοβαρή η ιστορία, χωρίς να λείπουν οι βλακείες του πληρώματος πάντα... θα θες όλο και περισσότερα!
Τέλος όχι, δεν έχω αρχίσει D.Gray-Man ακόμη, απλά κατέβασα πρόσφατα όλα τα επεισόδια και, από μια γρήγορη ματιά που ρίχνω πάντα, η Lenalee με κέρδισε αμέσως!! :nbleed:
Οπότε και πέρασε σε profile pic. :tensai:
Μάι 22 2009 18:29
Night Wizard Seal → Zoro
Φιλε μου σε παραδεχομαι πολυ ωραιες σιγκ και αβαταρ!!Επειδη καλα καταλαβες μολις το αρχισα 35 επ ειμαι(ναι εχω πολυ δρομο μπορστα μου)και ολοι που το εχουν δει αυτο μου λενε οτι μετα γινεται πολυ ωραιο...Και το πιστευω γιατι ξερω λιγα πραγματακια(χεχε)Απλα και τωρα μου φενεται απλα κανονικο,ελπιζω μετα να με εκπληξει το one piece ...:hahaha:
Και απο καποιες φοτο και βιντεο μου φενεται τεραστια διαφορα απο τα πρωτα επισοδεια δηλδ οτι σοβαρευει(λιγο)και δν ειναι τοσο κωμωδια...Εσυ το μανγκα το διαβαζεις??(εγω τα παω παραπλληλα παντα δεν ξερω γτ:))Και επεισης ηθελα να σου πω πολυ ωραιες φοτο:hahaha::hahaha:
Α και κατι αλλο βλεπεις D gray man???(σε παραδεχομαι φιλε η λιναλι ειναι και ****:tensai:):nbleed:
Μάι 22 2009 18:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται