Community Status Updates
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
ελπιζω γιατι του χρονου θελω να εχω και καποιον αλλο στο σχολειο που να το βλεπει.
May 30 2009 19:40
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Τι εγινε με το dgray ???Προχωραει προχωραει???Φυσικα και περιμενω εντυπωσεις τα παντα ξες ειναι το δευτερο αγαπημενο μ ανιμ:)
May 30 2009 19:37
Night Wizard Seal → Lacrimosa
Να σε ρωτησω κατι????Το ονομα σου ειναι απο ενα τραγουδι το evanescence ή καμια σχεση??
May 30 2009 19:34
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Ρε μα σου λεω τι να κανω πιστευω οτι θα ειναι πολυ ωραιο δν εχω καμια αμφιβολια αλλα το ενα επισοδειο πιανει 20 λεπτα δλδ 3 επ σε μια ωρα ,δν ειμαι υπερηρωας ....τι να κανουμε νταξ μωρε θα το τελειωσω σιγουρα μετα τις διακοπες:)
May 30 2009 19:31
και βεβαια το τελιωσα το μανγκα ρε και μαλιστα γι αυτο σου λεω να βιαστεις γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν θα μπορεις να σταματησεις!
May 30 2009 19:11
Ενταξει το χιναταουλα μου αρκει.Ρε ειμαι στο 100 επ αλλα τι να κανω τα βλεπω οσο πιο γρηγορα μπορω εσυ το μανγκα το τελειωσες???(τι να κανω???)
May 30 2009 18:50
ευχαριστω. λεω να δω πρωτα τα ανιμ και μετα να διαβασω το μανγκα (ολο οπως ειπες). εγω σου λεω να βιαστεις στο One Piece γιατι οταν θα φυγεις για διακοπες λογικα θα εχεις φτασει σε καλο σημειο και δεν θα θες να σταματησεις (σε ποιο επ εισαι τωρα?). και αμα θες να σταματησω να σε φωναζω μικρο πρεπει να σταματησεις να με φωναζεις μικρουλα. τοσα επιθετα μου χεις βγαλει κατα καιρους, γιατι χρησιμοποιεις αυτο??? (μεγαλε...)
May 30 2009 17:01
Ναι μικρουλα(ελα μην με ξαναπεις μικρο) μην δεις τα επισοδεια απο το 33 μεχρι το 50 μην τα δεις και να διαβασεις πρωτα αν θες ολο το μανγκα...και μετα το ανιμ(αλλα αν θες το αντιστροφο,οκ αλλα το μανγκα ολο)(^_^)
May 30 2009 15:37
λοιπον, μικρε, τωρα που τελειωσα το One Piece θα αρχισω να βλεπω D.Gray-Man οπως σου υποσχεθηκα. μηπως ξερεις να μου πεις ποια ειναι τα φιλλερ για να μην χανω χρονο?
May 30 2009 13:22
γιατι ο τοσιρο 4ος?? μολις σπαραξες την καρδια ενος fangirl... :sadist:δεν εχω το κουραγιο ουτε να σε βρισω. (σκεψου...:hehehe:)
May 28 2009 17:25
Οχι ρε απλα μπιακουγια και σοι φονγκ και τοσιρο ειναι οι καλυτεροι και πανε ετσι
μπιακουγια>γιορόιτσι>σόι φόνγκ>τοσιρο...<---- Αλλα αν το θες πιο complete
May 28 2009 17:12
τι εγινε ρε χαμενο, αλλαξες αγαπημενο χαρακτηρα στο bleach? γιατι πολυ για την soi fon σε βλεπω να μιλας...
May 28 2009 12:43
Night Wizard Seal → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ρε ελλη ...πολυ γαματη η υπογραφη σου με τον διπλωματικη οροι(χεχεοι
May 27 2009 14:43
Night Wizard Seal → Hyuuga_Nikorasu
Κοιτα αυτο (αλλα γινε μελος πρωτα)[url]http://bleach-network.com/media/d.gray-man-anime-downloads[/url]
May 27 2009 14:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed