Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

TristessaNight Wizard Seal

Haha, ναι, το καλό μου! Είχε αποσυρθεί για περίπου ένα χρόνο; λόγω κύστης/όζου στις φωνητικές χορδές or sth, αλλά το ξεπέρασε κι επανήλθε δριμύτερος XD Περιμένω και το album το Μάρτιο!
Φεβ 01 2012 23:55
Φωτογραφία

Maya-chanNight Wizard Seal

Μηχανικός Υπολογιστών. Aka, geek academy. :P Είναι ωραία εδώ πάντως. Ναι ρε συ, αυτό εννοώ κι εγώ. XD
Φεβ 01 2012 23:38
Φωτογραφία

Night Wizard SealMaya-chan

Κρήτη πέρασες τελικά; Σε ποια σχολή; Δεν είμαι από το Μαρούσι, απλά κατοικώ. :P
Φεβ 01 2012 23:34
Φωτογραφία

Μια χαρά είναι κι έτσι. XD Πόλι και τα λοιπά είναι κλασικά φαίνεται. Κι έναν παλιό συμμαθητή με παρόμοιο όνομα έτσι τον φώναζαν. :P Κι εσύ από κει? Εγώ μένω Κρήτη τώρα αλλά κάποα φορά που θα πάω σπίτι μου, μετά χαράς να κανονίσουμε. :)
Φεβ 01 2012 23:26
Φωτογραφία

Night Wizard SealMaya-chan

Εμένα έτσι με αρέσει 8D Αλλά έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι δε με φωνάζουν ποτέ έτσι. Πολ, Πόλι, Ρούκο, Πολούκο(λες και είμαι σκυλί) και άλλα [B]πολλά[/B], αλλά δεν είναι πρέπον να τα εκθέσω τώρα :hahaha: Btw, έμαθα ότι μένετε Μαρούσι από τον αδερφό σου. Εν εύθετω χρόνω να κανονίσουμε καμιά βολτίτσα, να τα πούμε :)
Φεβ 01 2012 23:19
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Έτσι μπράβο :P
Φεβ 01 2012 23:16
Φωτογραφία

Night Wizard SealTristessa

Έχει ξεσκιστεί ο Yasu στα singles και στα PV, ε; :P
Φεβ 01 2012 23:14
Φωτογραφία

"Πολύδωρε" ακούγεται πολύ επίσημο. Δε στο κόβουνε irl? :P
Φεβ 01 2012 23:12
Φωτογραφία

KennyNight Wizard Seal

Δεν το ξανακάνω το λάθος, που να μου κοπεί η γλώσσα. :hihi2:
Φεβ 01 2012 23:06
Φωτογραφία

monoNight Wizard Seal

Οκ, είμαι λίγο κουρασμένη για να το κοιτάξω τώρα, θα το δω και θα σου πω :P
Φεβ 01 2012 23:01
Φωτογραφία

Night Wizard Sealmono

Εκείνα τα δύο κόμματα, έτσι όπως τα είχε βάλει, χρησιμοποιούνταν σαν παρενθετική πρόταση, κατάλαβες; Γι'αυτό το είπα. :P Προσθέτει κατά κάποιον τρόπο περαιτέρω πληροφορίες. Όντως το κάναμε του κόμματος. :P
Φεβ 01 2012 22:57
Φωτογραφία

Night Wizard SealKenny

Με φωνάζουν κάτι καθηγητές έτσι εκ παραδρομής. Μία δε το ξεχνάει και με φωνάζει συνέχεια Πολύδωρα. Αλλά μου λένε "Έτσι δεν είναι κανονικά; Όπως και του πολιτικού;" Εκεί είναι που ανάβουν τα λαμπάκια :P Αυτουνού είναι επίθετο, damnit! Ένας άλλος έλεγε ότι το "α" ακούγεται πιο λαϊκό, ενώ το άλλο πιο λόγιο. Και λέω πως δεν είναι έτσι και ότι είναι κανονικό δευτερόκλιτο όνομα. [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%82"]Ορίστε[/URL] και η προέλευση. Είμαι ο πατέρας του Λάβδακου και αδερφός του Έκτορα(ο οποίος αδερφός κατά τη διάρκεια της τρωικής εκστρατείας τέθηκε υπό την φροντίδα ενός κοντινού φίλου του Πρίαμου και της Εκάβης. Αυτός ο φίλος μετά το σκότωσε. Άκου φίλος... Ο Πολυμήστορας πρέπει να ήταν, τον οποίο και τύφλωσε με τα ίδια της τα χέρια. Και κουνέλα αυτή ρε παιδί μου...Πάνω από 14 παιδιά. :P) Τραγική μοίρα κουβαλάω στις πλάτες μου. :P
Φεβ 01 2012 22:54
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Ναι όντως τη βρήκαμε κάπως με την τελειότητα. :P Δε βαριέσαι. Άντε έτοιμη είσαι. Τύπωσέ το που λέει και ο Kenny :P
Φεβ 01 2012 22:41
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Το ένα δεν το είχα πειράξει. Το άλλο νομίζω πως ναι. Δε βαριέσαι όμως, για ένα κόμμα ΧΑΛΑΛΙ!!! xD
Φεβ 01 2012 22:39
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

:hahaha: Ούτε καν. Κατ'αρχάς δεν το είδα. :P Απλά αν δεν τα είχες διορθώσει ακόμα, να μη διόρθωνες τζάμπα και βερεσέ 8D
Φεβ 01 2012 22:36