Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Night Wizard Seal → OdyMonaxos

Cruel! :P
Φεβ 04 2012 15:45
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Night Wizard Seal

Ναι, οκ, έμενα!!! Σε 2 3 βδομάδες γυρίζω για διακοπές έτσι κι αλλιώς, οπότε πάλι εκεί θα είμαι. I am what? Δεν ξέρω γρι ιαπωνικά.
Φεβ 04 2012 14:48
Φωτογραφία

Στο εξωτερικό δεν φοιτάς; :P Ρε άι στο διάστημα! Αυτουνού είναι επίθετο! You are hidoii mister xD
Φεβ 04 2012 14:43
Φωτογραφία

Αυτό κοντά στο τέλος της Αγίας Ελεούσης; Μένω απ' την άλλη μεριά της Πεντέλης. Δεν θυμάσαι ρε άνθρωπε τις ATC δηλώσεις του [B]συνονόματου[/B] σου για τους νταβατζήδες που ήθελαν να κάψουν τον Καραμανλή;
Φεβ 04 2012 14:09
Φωτογραφία

Στο δεύτερο λύκειο πηγαίνω στο Μαρούσι. Κάπου κοντά στην Πεντέλης. :P Ακόμα να καταλάβω το σχόλιο με τους νταβατζήδες. :hahaha:
Φεβ 04 2012 14:04
Φωτογραφία

Δεν θυμάσαι τι δηλώσεις κάνεις, ρε κυβερνητικέ εκπρόσωπε;; Τους νταβατζήδες που σας έκαψαν :P Σπουδάζω Kommunikationswissenschaft (Kw), δηλαδή επιστήμη της επικοινωνίας, δηλαδή μελετώ τα MME. Σχετικά παρόμοιο τμήμα στην Ελλάδα (με κάποια έξτρα) είναι το επικοινωνίας μέσων πολιτισμού στην Πάντειο. Όχι, δεν είναι δημοσιογραφία ούτε κάποιο είδος κοινωνιολογίας!! Και συνάδελφος Μαρουσιώτης, βλέπω. Που περίπου μένεις;
Φεβ 04 2012 13:49
Φωτογραφία

"Πολύδωρ[B]ε[/B]" if you don't mind :P Τι ψάχνω; :P Καλά είμαι ρε, ευτυχώς. Καθόλου άγχος, όλο βαίνουν αισίως. Εσύ τι είπαμε ότι σπουδάζεις;
Φεβ 04 2012 13:39
Φωτογραφία

Α ρε Πολύδωρα, ακόμα τους νταβατζήδες ψάχνεις... Καλά είσαι, μια απ τα ίδια ήμουν κι εγώ. Την παλεύεις κάστανο ή μπα;
Φεβ 04 2012 13:38
Φωτογραφία

Hm. I saw what you did there! Νόμισα ότι σου είχα απαντήσει :P Θεωρητική κατεύθυνση είμαι.
Φεβ 04 2012 13:36
Φωτογραφία

Τι κατεύθυνση λέμε ρε Πολύδωρα;;;!!!
Φεβ 04 2012 13:06
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Awww σ' ευχαριστώ πολύ μικρό φωκάκι! Άντε να τα πούμε κ από το μουσουνου :3
Φεβ 02 2012 17:35
Φωτογραφία

Night Wizard SealAnelis

Ok :) Καλά έχεις εξαίσιο όνομα. Πανέμορφο. :x3: Και πολύ έξυπνη η αντιστροφή της σειράς των γραμμάτων. 8D Θυμόμουν ότι σε λένε έτσι και πάντα ήθελα να στο πω, αλλά το ξεχνούσα :P :moeee:
Φεβ 02 2012 14:09
Φωτογραφία

AnelisNight Wizard Seal

Φωκάκιε μην τρομάξεις, σε έκανα αντ στο μουσουνου.
Φεβ 02 2012 10:48
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Night Wizard Seal

Μάλιστα! Άσε, έχω φίλους συμμαθητές που πέρασαν ΣΣΑΣ Αθήνα και μου λένε... τα καλύτερα. Δυστυχώς...
Φεβ 02 2012 01:33
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Trivia Spitting Monster

Θεσσαλονικιώτισσα εε; Εγώ γεννήθηκα σε ένα νοσοκομείο στη Θεσσαλνονίκη και μεγάλωσα στη Βέροια. Τώρα δυστυχώς Αθήνα. :P Χαιρετώ! :)
Φεβ 02 2012 01:03