Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Βεβαια το ηξερα ρε (κωλογερε). Ελεος πια εισαι σαραβαλο. Καμια μερα θα αρχισουν να σου πεφτουν κομματια και θα τα κολλας με ζιλοτεϊπ (Θελω να το δω αυτο!). Τεσπα εβλεπα οτι δεν κατεβαινες και φανταστηκα οτι θα ηταν κατι τετοιο. Νταξει μπορει να βαριεσαι αλλα δεν εισαι τοσο γουρουνι ωστε να μας αφησεις κατω μονες μας να σφαχτουμε. (...) Τη Δευτερα ειδα τον αδερφος σου να φευγει μονος του και σημερα να ερχεται μονος και ετσι ημουν σιγουρη ^^
Φεβ 09 2010 19:38
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Δεν αρκεί. Δεν θα μου αλλάξεις γνώμη. Μου αρέσει τρελά.
Εντωμεταξύ ούτε που νοιάζεσατε για το αν ζώ ή αν πέθανα. Έχω δύο μέρες που δεν είμαι στο σχολείο. Έχω την μέση μου(και μην με πείς κωλόγερο.@_@). Το ήξερες;
Φεβ 09 2010 19:32
Γι'αυτό μου αρέσει. :)
Δεν θέλω. Το πρώτο-πρώτο-πρώτο(όχι εκείνο που κρατούσε ένα σπαθί) φαίνεται πολύ πλαστικό και δεν κολλάει με την σίγκ. Ή σίγκ είναι τέλεια, οπότε bye bye avatar.
Φεβ 09 2010 16:34
Το πρωτο-πρωτο. Με τα ωραια χρωματα. Αυτο ειναι πολυ μουντο.....
Φεβ 09 2010 16:31
Δεν θέλω. Αυτό που έχω είναι τρελά τέλειο. Άλλωστε 2 άλλαξα. Ποιό από τα δύο σου αρεσέ;
Φεβ 09 2010 16:27
Εεεε, τοτε αλλαξε το ανα κι ας μη παει. Ελα ρε σου ταιριαζει πιο πολυ!!
Φεβ 09 2010 15:36
Δεν υπάρχει περίπτωση. Η σίγκ τα καρασπάει. Δεν την αλλάζω με τίποτα.
Φεβ 09 2010 15:05
Τοτε αλλαξε sig. Εκεινο το ava εκτος απο το οτι ηταν πιο ωραιο πηγαινε πιο πολυ και στο χαρακτηρα σου! ^^
Φεβ 09 2010 00:25
Night Wizard Seal → iristella
Ναί ! Τέλειο το άνιμε. Τρομερές οι ιστορίες. Χτύπησαν και στο συναίσθημα. Τέλειο τέλειο.
Φεβ 09 2010 00:21
iristella → Night Wizard Seal
Xεχ λες να το είχα αφήσει από έξω? :3 Ωραίο το Ayakashi και το Mononoke ακόμη καλύτερο. Ίσως γιατί πήρε το καλύτερο arc από τα τρία (αν και τα άλλα δύο ήταν εξαιρετικά) και το απογείωσε κυριολεκτικά.
Φεβ 09 2010 00:18
Ναί το ayakashi-japanese classic horror το έχεις δεί; Αυτό σε ρωτάω.
Δεν ξέρω αυτό το άβα μου κάνει πιο καλά με την σίγκ...
Φεβ 09 2010 00:17
Το Mononoke ντε. Για να πω την αληθεια μου το 1ο ανα μου αρεσε ποιο πολυ....
Φεβ 09 2010 00:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται