Community Status Updates
Zoro → Night Wizard Seal
Well, if it isn't my young ninja-jedi student!
[SPOILER]Arigato very much, NWS-kun! :) Μακάρι όντως να ζήσω τόσα χρόνια, 9 δεκαετίες τις βγάζω σίγουρα! :P[/SPOILER]
Mar 04 2010 21:57
Night Wizard Seal → Zoro
*γκουχ γκουχ*
[SPOILER]Ζόρο-σαμα!! Χρόνια Πολλά ότι επιθυμείς, να ζήσεις να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε και να ναι τα χρόνια σου όσα τα Τσάπτερ του Μπέρσερκ:hihi2:
:cake: :hbd:!!!!!
Bow to thy greatness !:ureshii:
[/SPOILER]
Mar 04 2010 21:38
Night Wizard Seal → Erisadesu
Χαχαχαχαχα ναί δίκαιο έχεις. Νομίζω το 1992 παιζόταν η σειρά. Αλλά μην νομίζεις έχω ακούσει πολλά και εύκολα αν θες μπορείς να την δείς και στο νέτ. Διασυνδέσεις :P
Mar 03 2010 15:27
Erisadesu → Night Wizard Seal
δεν είναι που το θυμήθηκα...είναι πως στον μπέο το ξέρεις...εσύ...
που μάλλον ήσουν σπέρμα ακόμη όταν αυτό παιζόταν.
Mar 02 2010 23:37
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
[url]http://www.yugioh-online.net/top/english-eu/index.html[/url] Ριξε μια ματια παντως.
Mar 02 2010 23:01
Robin-Chwan → Night Wizard Seal
Πρεπει να περιμενεις πολυυυυυ. Btw αρχισα Satan666!!!
Feb 27 2010 22:42
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Καλά όταν τελειώσει όλο. Μου τα δίνεις, τα διαβάζω και στα ξαναδίνω. Δεν είναι πρόβλημα :)
Feb 27 2010 22:36
Τωρα πια ειμαι ολοκληρωμενη. Btw το μαθες? Θα βγει κι αλλο ΚΗ στην Ελλαδα. ΠΡΕΠΕΙ να το αρχισεις ρε. Θα καεις! Αμα θες τους τομους απο το 1ο μπορω να στους δανισω για λιγο. Αντε να ρθει ο 5ος μηνας....
Feb 27 2010 16:19
Night Wizard Seal → Robin-Chwan
Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!
[SPOILER]:lovulovu:!!!!!!!!!!:lovulovu:
Robin-Chwannnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SPOILER]
Feb 27 2010 15:55
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Και εμένα τα αγαπημένα μου τα spellcaster είναι, αλλά βαριέμαι να πάρω. Μια στο τόσο παίζω.
Κοίτα φυσικά και θέλει φτιάξιμο αλλά και έτσι όπως είναι καλή είναι. Δεν νικάω δύσκολα.
Έχω να ασχοληθώ χρόνο με τούτα :)
Feb 27 2010 15:49
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Εγω τις εχω σε ενα ντουλαπι στα φακελακια/κουτια τους και καθε καλοκαρι τις ξεθαβω. Σκεφτομουν να παρω το καινουριο spell casters expansion μιας και παντα επαιζα με μαγους. Η τραπουλα σου θελει πολυ φτιαξιμο παντως XD
Feb 26 2010 22:35
Απο που κατεβαζεις εικονες γιατι εγω δεν βρησκω καμια καλη
Feb 26 2010 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed