Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Κατεβασε απο aero τα πρωτα 9,απο aoi 10-13 και το τελευταιο απο dekiagari.Λιγο μπερδεμα αλλα το αξιζει πιστεψε με, Τι αλλα βλεπεις εσυ βασικα lately?
Mar 11 2010 15:19
Photo

Night Wizard Seal → Hanzo

:hihi2: Ευχαριστώ ρε μεγάλε. Ευτυχώς το σταμάτησα το κατέβασμα γιατί είχα ταχύτητα 3,3. Ούτε του χρόνου δεν θα μου κατέβαινε. Τότε θα ήταν Η ξενέρα:kakaka:.
Mar 11 2010 13:47
Photo

Hanzo → Night Wizard Seal

Ρε συ οι rakuen απο οπου κατεβαζεις το mouryou ειναι ισπανικα subs.... Πραγματικα θα τρωγες τρελη ξενερα αν το κατεβαζες ολο και το συνειδητοποιουσες τοτε -.- Εκτος βεβαια και αν μιλας την γλωσσα ξερω γω :P
Mar 11 2010 05:42
Photo

KennyNight Wizard Seal

... τεράστια κουβέντα. XD Λοιπόν, to keep it short and simple, μιας και αντιπαθώ τα μεγάλα VMs, θα πω απλά ότι έχω πολλά αγαπημένα συγκροτήματα, από πολλά και διάφορα είδη, τα οποία δεν θα κάτσω να απαριθμήσω εδώ πέρα γιατί θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια (εκτός κι αν θες να με ρωτήσεις για συγκεκριμένο είδος). Αν όμως έπρεπε να πετάξω όλη μου τη μουσική συλλογή εκτός από ένα συγκρότημα, θα κράταγα τους Pink Floyd. Τέτοιο συγκρότημα δεν υπήρξε άλλο, ούτε θα υπάρξει ποτέ. Και σε μελωδία και σε στίχο, κατ' εμέ βρίσκονται σε ένα επίπεδο πάνω από το ανθρωπίνως εφικτό. :nod:
Mar 09 2010 01:15
Photo

AzathothNight Wizard Seal

answered in both
Mar 08 2010 22:51
Photo

Night Wizard SealAzathoth

Μπορείς να πας λίγο στο θρέντ σου ;;; Με τα γιου-γκι-οχ :)
Mar 08 2010 22:45
Photo

Night Wizard SealKenny

Πιο είναι το αγαπημένο σου συγκρότημα ή συγκροτήματα; Άκουσα το the great Misdirect. Τρελό κομμάτι.
Mar 08 2010 18:19
Photo

Night Wizard SealPhantom Duck

Συμφωνώ απόλυτα για το τραγούδι των Ρότινγκ. Μου είπαν να το ακούσω. Το κομμάτι δεν παίζει. Όχι απλά ανατριχίλα. ............................................................
Mar 08 2010 18:18
Photo

Black Kaiser → Night Wizard Seal

Σε ευχαριστώ φίλε μου! Να είσαι καλά ! :D
Mar 08 2010 00:52
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Το ξέρω Λίζα-σαν, απλά μου αρέσει να βάζω και το Ε όταν το μεταφέρω από τα Κατακάνα στα Ελληνικά. Πριν κάτι εβδομαδες κατάλαβα τελικα που κόλλαγε το ρ. Εγώ βολεύομαι και με τα δύο :) Όποιο θέλει η οικοδέσποινα :P
Mar 05 2010 23:15
Photo

Erisadesu → Night Wizard Seal

ευχαριστώ...και δεν με λένε Ελίζα με λενε ΛΙΖΑ!
Mar 05 2010 19:31
Photo

Night Wizard Seal → Erisadesu

Σου είπα εγώ ότι θα το περάσεις. :) Λίγη αισιοδοξία και όχι απαισιοδοξία. Συγχαρητήρια Έλιζα-σαν :)
Mar 05 2010 19:25
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Χαχα improvisation ήταν... και κι εμένα μου άρεσε. :P
Mar 04 2010 23:55
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Ninja-jedi μου άρεσε πολύ αυτή η προσφώνηση :) Μου θύμησε το παιχνίδι Jade Empire !! Αγάπη μεγάλη.
Mar 04 2010 22:25
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

Thy pleasure :)
Mar 04 2010 22:22