Community Status Updates
Night Wizard Seal → Tenshi
Έχω εγώ ένα Πόλιεξ δεν ξέρω αν σου κάνει... έχει ιατρικο τέτοια αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που θες εσύ.
Apr 17 2010 00:12
Tenshi → Night Wizard Seal
μπα...ακομα... βρηκα το Ergobyte Dictionary αλλα ειναι για λιγες μερες μονο, που να το παρει η ευχη!!
:/
Apr 16 2010 23:59
Mr. Brightside → Night Wizard Seal
Ναι 3 σε ενα XD Συμφερει.
Τα κανζεμπαν ειναι επανεκδοσεις του 2006 απ'οτι ειδα με εξτρα περιεχομενο συμπεριλαμβανομενης και της ιστοριας του Yahiko no Sakabato και αντι για 28 τομων ειναι 21.
Apr 15 2010 22:23
Azathoth
→
Night Wizard Seal
ma su ixå apantisi øtan mu ixes milisi, vasika merikes ores i meres argotera su ixa apantisi epidi den imun sto pc :P ti lei?
Apr 15 2010 14:32
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
VizBig είχε το μαγαζί που τα παίρνω εγώ, και μπορώ να τα παραγγείλω. 19 ευρώ νομίζω έκανε και είναι 3 τόμοι σε ένα.
Τα κανζενμπάν είναι καινούργια ανατύπωση; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι...
Apr 15 2010 13:43
Εγω εχω τους 4 πρωτους και ενα VizBig. Καλυτερα να τα παρεις σε VizBig, πιο φτηνα θα σου ερθουν και μεγαλύτερα καρε εχει. Και μερικα απο αυτα ειναι χρωματισμενα ^^
Πρεπει να βρω εναν τροπο ομως να παρω τα Kanzeban! Me wants *drools*
Apr 15 2010 10:32
Night Wizard Seal → Mr. Brightside
Το βλέπω και συμφωνώ απολύτως για το πανέμορφα. Τώρα σε 21 τσάπτερ τελειώνω την σειρά(μαζί με τα σπέσιαλ που έχει στο τέλος) και σιγά σιγά λέω να αρχίζω να αγοράζω και του τόμους.
Apr 14 2010 16:37
[url]http://hajimenokizu.com/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=112[/url]
Κοιτα και πες μου. Δεν ειναι πανεμορφα! :p
Apr 13 2010 22:55
Αχα! Ξερεις γιατι, πριν κατι μερες βρηκα τυχαια καθως εψαχνα για το Yahiko no Sakabato τα Rurouni Kenshin Kanzeban. Ηξερες εσυ οτι υπαρχουν αυτα? Μου επεσαν τα σαγονια στο πατωμα. Τα θελωωωωωωωωωωωωω!
Apr 12 2010 23:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed