Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Night Wizard Seal → GhostPrince
Άτιμε πρίγκιπα, που δεν έχεις αναστολές.:hahaha:
Καλά για τη σειρά ουδείς λόγος αναγκαίος. Μιλάμε για ΤΗΝ τελειότητα. Τη λάτρεψα. Μόλις την άρχισα, ήξερα ότι θα έμπαινε πάραυτα στα αγαπημένα μου. :P
Μάρ 15 2012 01:49
GhostPrince → Night Wizard Seal
:hahaha: ισχυει, οκ..η αλη8εια ειναι οτι δε προσεξα την ηλικια xD αλλα ναι ισος να νε λιγο υπερβολικο/εως πολυ, αν και πολυ καλη σειρα...καλα για το project M 8α συμφωνισω, ηταν κια'πτα πιο τραβηγμενα της σειρας βεβαια :p αλλα πολλα ειχε γενικως αρκετα περιεργα μεσα αυτο ειναι αλη8εια, αν κιεγω προσωπικα δεν επα8α κανα σοκ...ειχα πα8ει τη πλακα μου γενικως με τη σειρα...πολυ τρεελα, enjoyment στο full :P
*we've got to stop her before its too late* XD ισος να δημηουγισα ενα τερατακι...hufufu~
Μάρ 15 2012 01:43
Night Wizard Seal → GhostPrince
Καλά ρε αθεόφοβε, προτείνεις σε 14χρονο κοριτσάκι mawaru pD; Να του καεί ο εγκέφαλος και να το χάσουμε από τα μάτια της γης; :P
Πολύ extreme είσαι. Φαντάζεσαι να δει το プロゲクトーM και να της μπουν περίεργες ιδέες στο μυαλό; Ε;
Το crawling εκείνο της Ringo ή στο τέλος 7 επεισόδιο δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η μάλλον την εντύπωση που μου έκανε.
Μάρ 15 2012 01:06
Kenny → Night Wizard Seal
[url=http://www.japanesemahjong.com/reachmahjong/intro.htm]Mahjong Made Simple!! Learn Japanese Mahjongg[/url]
Έχει κάμποσες διαφορές, οπότε ξεκίνα μελέτη. :P
Μάρ 05 2012 00:09
Night Wizard Seal → Kenny
Kenny-san, μπορείς μήπως να μου δώσεις κανόνες για το Richi mahjong;
Βασικά θέλω πολύ να μάθω.
Μήπως ξέρεις αν έχει μεγάλη διαφορά από το κινέζικο παιχνίδι(ξέρεις εκείνο που βλέπουμε στις κινέζικες ταινίες :P)
Μάρ 04 2012 23:58
Night Wizard Seal → Pirate Luffy
Τι σπουδάζεις, φίλτατε;
Btw, με σόκαρε το ποστ σου για τη φιλία. Μη με παρεξηγήσεις. Το λεξιλόγιο του :P Σε παινεύω ως θεωρητικάριος.
Οίστρος; :hahaha:
Μάρ 04 2012 03:55
DarkElf → Night Wizard Seal
Αυτό είναι το κακό με τα bands,και κυρίως τα pop bands...η ημερομηνία λήξης. :(
Τις Rin απ'αυτό τις έμαθα: [url=http://www.youtube.com/watch?v=5OJW9gZL33Q]Mononoke Trailer: "A Definate Must-See!!" - YouTube[/url]
Μάρ 01 2012 12:23
Night Wizard Seal → Zetto2Saiyan
BUCK-TICK_Fan here! xD
Έλα να μυηθείς κι εσύ! :hahaha:
Φεβ 25 2012 16:12
Night Wizard Seal → Zetto2Saiyan
Εσύ είσαι ο εκφωνητής της εκπομπής στο ράδιο για τα anime;
Φεβ 25 2012 15:55
Zouhan → Night Wizard Seal
正しく天国だ = Truly a paradise! Και όντως, οι συνειρμοί σώζουν. Το έχω νιώσει :PP.
Φεβ 25 2012 15:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται