Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → redqueen

Έλα μωρέ χαζοαστείο!
Mar 26 2012 21:57
Photo

redqueen → Night Wizard Seal

γτ οχι ? ολα ειναι πιθανα?! :P [QUOTE]''Silva: You shall be my sex slave! :P''[/QUOTE] δν το πιασα :unlucky:
Mar 26 2012 21:50
Photo

Προξενιό και τέσσερα παιδιά; :hahaha: Silva: You shall be my sex slave! :P
Mar 26 2012 21:43
Photo

μα με τετοια οικογενεια(αχ κι ο αδερφος του πολυ ... ειναι) το να τν αποκληρωσουν φανταζει ονειρο σε ολους οσους το βλεπουν....χεχε (τετοιο οιδοποδειο!! μονο ο παππους σωζει την κατασταση!) και μια κακιουλα που σκεφτηκa: θα ψοφαω 5 μηνες αν τλκ μαθευτει οτι την μητερα την παντρευτηκε μετα απο προξενιο!!:)
Mar 26 2012 18:47
Photo

:hahaha: You are right. I am so sorry. Δε θα επαναληφθεί αυτή η αβλεψία μου!:hahaha: Ισχύει. Το απαίσιο το γύναιο :P Εκεί που ο Killua της έριξε την τέλεια ματιά(όπως είπες και στο ποστ σου), απλά υποκλίθηκα στην μαματοσύνη του! Δεν έχει ενδοιασμούς το παιδί και καλά κάνει! Με τέτοιους ανθρώπους που έμπλεξε...
Mar 26 2012 18:38
Photo

οι σαδομαζοχιστες ολου του κοσμου (μαζι με μενα) τρεμουνε στην ιδεα να εμπιπτει κι η τρελη σε αυτη τη κατηγορια !:P εμ το αλλο παλι που ειναι λες και κι εχει βαλει κοριους σε ολο το σπιτι κι ακουει το παραμικρο!
Mar 26 2012 18:02
Photo

Πραγματικά κι εγώ το έχω απορία. Και τρεμοπαίζει κιόλας αυτό. Μιλάμε για την τρελή, την υστερική! Αυτή πρέπει να τις τρώει και να της αρέσει και να θέλει κι άλλο. Δεν εξηγείται αλλιώς! :P
Mar 26 2012 17:59
Photo

ετσι ολοκληρο γκρουπ να κανουμε να παμε στον μονοφθαλμο!!!:) (μα γτ ειναι ετσι ??)
Mar 26 2012 17:56
Photo

Να την τσουρομαδήσεις τη μάνα του Killua. Άμα με θες συνεργό σου, έρχομαι! :P
Mar 26 2012 17:54
Photo

Sparda → Night Wizard Seal

Από την άλλη, το ότι είναι ongoing του δίνει μια νοστιμιά. Σου μένει περισσότερο κάθε γεγονός, και έχεις μια ολόκληρη βδομάδα να το δεχθείς και να το αφομιώσεις. Και αυτό είναι ωραίο με τον δικό του τρόπο. Αλλά ναι, και γω αν τα είχα όλα ήδη, πιθανόν να τα είχα ήδη δει XD
Mar 26 2012 17:43
Photo

Night Wizard Seal → Sparda

Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα. Δεν έχω προηγούμενη επαφή με τον τίτλο αυτόν και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, δε ξέρω, κάτι με τράβηξε και από τότε δεν ξεκολλάω από την οθόνη όταν βλέπω HxH. Απολαμβάνω κάθε επεισόδιο. Το πιστεύω πως αν είχα μπόλικα επεισόδια από τη σειρά, θα τα έβλεπα όλα με τη μία. Από την άλλη βέβαια, είναι και ένα τέλειο διάλειμμα, που περιμένω εναγωνίως, από όλο το διάβασμα των Πανελληνίων. Ειδικά τώρα που κοντεύει ο καιρός!
Mar 26 2012 17:34
Photo

Λολ η αυτόματη διόρθωση. Μαμάει είπαXD
Mar 26 2012 16:42
Photo

Αυτή είναι μια σειρά που την έβλεπα για να περνάει η ώρα κάθε Κυριακή αρχικά και τώρα δε μπορώ να περιμένωΧD Όσο για το OST, είναι 2,3 κομμάτια που μου χουν κολλήσει! ******! Να βγάλουμε μίνι-γκέημ, δείρτε τη μάνα του Κίλλουα:p
Mar 26 2012 16:40
Photo

Night Wizard Seal → Sparda

Όλα βαίνουν αισίως. Your post in the HxH episode thread was epic! :hahaha: Συμφωνώ απόλυτα και για τη μουσική.
Mar 26 2012 15:52
Photo

Hello there! All well?
Mar 26 2012 14:57