Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiNight Wizard Seal

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ' όλα. :tensai: Η πρώτη ευχή της μέρας. Ελπίζω να μου φέρεις γούρι.
Jan 25 2011 01:02
Photo

Serestrum → Night Wizard Seal

θα κολλησε. αν τα τιναξει και δεν σου αφηνει τιποτα μη με ξαναπαρεις τηλεφωνο. τελειωσαμε.
Jan 25 2011 00:55
Photo

Night Wizard Seal → Serestrum

Γιατί διπλοποστάρεις; Αν πεθάνει, θα σε ενημερώσω :P
Jan 25 2011 00:54
Photo

Night Wizard SealKai

Χρόνια Πολλά Kai-san :) Να ζήσεις, να σε χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείς. :hbd: :cake: :hbd:
Jan 25 2011 00:51
Photo

αν σου αφησει τιποτα το χουφταλο, το συζηταμε.
Jan 25 2011 00:50
Photo

:hahaha: [SPOILER]Εε ναι λοιπόν, θα στο πω. Χθες το βράδυ έλαβα ένα ανησυχιτικό τηλεφώνημα. Η κατάσταση του παππού χειροτερεύει. Πρέπει να φύγω για την Οσάκα το συντομότερο δυνατόν. Θέλω να σ'έχω δίπλα μου, αυτές τις στιγμές του πόνου. :'([/SPOILER] Satisfied? :P
Jan 25 2011 00:48
Photo

τι μου κρυβεις?
Jan 25 2011 00:45
Photo

:hahaha: Όχι ρε συ. Απλά σου έστειλα ένα μύνημα το οποιο τελικά δεν χρειάστηκε και θέλει να πάει για σβήσιμο.
Jan 25 2011 00:44
Photo

για παντα?
Jan 25 2011 00:39
Photo

Ok, delete me :P
Jan 25 2011 00:30
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Ναι, αυτό έχω βάλει στο wishlist μου στον Ιανό και θα το πάρω σύντομα. Είδα και μερικά άλλα χτες αλλά δεν συγκράτησα διαθεσιμότητα.
Jan 23 2011 19:50
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Μα υπάρχουν ανθολογίες του στα ελληνικά. Προς το παρόν μόνο μία εκδίδεται, οι άλλες έχουν εξαντληθεί και ελπίζω στο άμεσο μέλλον να επανεκδοθούν. Τώρα διαβάζω [URL="http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/xeni-logotehnia/xeni-pezografia/kimena-apo-tin-iaponia.product"]αυτό[/URL] το βιβλίο. Εκπληκτικό(και έχει μέσα και το διήγημα με την Γιούκι-Όννα).
Jan 23 2011 18:55
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Όχι πολύ. Έχω διαβάσει την εκδοχή του της Γιούκι-Όννα και αποσπάσματα από άλλες ιστορίες που κατέγραψε. Γιαυτό έψαχνα μήπως έχει μεταφραστεί στα ελληνικά καμιά συλλογή του.
Jan 23 2011 18:44
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Εμένα πάντως στο Λύκειο έφτιαξα τα γράμματα μου. Με βοήθησε μια φιλόλογος που είχα στην Πρώτη Λυκείου. Τώρα κάνω πολύ ωραία γράμματα. Μου λένε πάνε να γίνουν καλλιγραφικά :P. Έχεις διαβάσει Λευκάδιο;
Jan 23 2011 18:35