Community Status Updates
iristella → Night Wizard Seal
Also
[quote]Συγγνώμη που θα ακουστεί αλλά δεν θα συγκρίνω το Berserk με το Vagabond. Sorry Berserk fans, but we are talking about medival Japan, so medival Europe is a shit in front of Japan.[/quote]
Εννοείται ότι το Vagabond έιναι πολύ καλύτερο από το Berserk. Σαν σύνολο manga πρώτα από όλα και μετά σαν setting...
Απλά γέλαγα για το ότι λες δεν θα πιάσω ongoing θα πιάσω το Βerserk. Το πήρα σαν επιτυχημένη ειρωνία για τους ρυθμούς με τους οποίους βγάζει ο Miura chapters. Τώρα δε ειδικά που βγαίνει το idolmaster σε anime... Kλάφτα XD
Feb 02 2011 14:37
Ma δεν είπα ότι δείχνουν ως καλό αγνό και αδικημένο παιδί τον Griffith(λολ). Για τον Guts μιλαγα. Όλοι προσπαθούν στο Berserk Universe*. Άλλοι πετυχαίνουν αυτό που θέλουν και άλλοι όχι. Point is ότι στην περίπτωση ειδικά του Guts o mαngaka προσπαθεί (και σε μεγάλο βαθμό το πετυχαίνει) να manipulaρει το κοινό συναισθηματικά για να λυπηθεί και να πονέσει έναν χαρακτήρα που δεν του αξίζει καμία λύπηση και κανένας οίκτος.
Όταν με το καλό το τελειώσεις θα το ξανασυζητήσουμε.
* seriously ακόμη και ο Griffith προσπάθησε πάρα πολύ να πετύχει αυτά τα οποία ήθελε μέχρι ενός σημείου. He just looked damn cool while doing so. :P
Feb 01 2011 19:32
Night Wizard Seal → iristella
[QUOTE]Δεν τα παίρνω στραβά. Απλά μόνο και μόνο επειδή κάποιος προσπαθεί να μου πασσάρει έναν χαρακτήρα σαν το καλό αγνό αδικημένο παιδί του λαού, δεν σημαίνει ότι θα το χάψω κιόλας όταν οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο. [/QUOTE]
Μα ποιος είπε ότι το δείχνει καλό, αγνό και αδικημένο παιδί; Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά σίγουρα δεν συμπεριφέρθηκε (σε διάφορα θέματα) όπως ο Guts.
And, loser, come on Iri. He's trying. Η ζωή είναι άδικη. Δεν τον ευνόησε με αυτά που έγιναν.
Αλλά κάτσε να το τελειώσω κιόλας, να εκφέρω καλύτερα γνώμη.
Feb 01 2011 16:05
Δεν τα παίρνω στραβά. Απλά μόνο και μόνο επειδή κάποιος προσπαθεί να μου πασσάρει έναν χαρακτήρα σαν το καλό αγνό αδικημένο παιδί του λαού, δεν σημαίνει ότι θα το χάψω κιόλας όταν οι πράξεις του δείχνουν το αντίθετο.
Προσπαθώντας να μην σου κάνω spoiler θα πω ότι σε γενικές γραμμές και ο Griffith και ο Guts έλαβαν στην ζωή τους παρόμοιες και ανάλογες αποφάσεις προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτά τα οποία θέλουν και ονειρεύονται. Και οι δυο πέρασαν δύσκολα και έκαναν θυσίες όπως σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες στο σύμπαν του Berserk. Πέρα από το έμφυτο χάρισμα και την εξυπνάδα που διαθέτει ο Griffith το μοναδικό πράγμα που τους χωρίζει είναι ότι μέχρι στιγμής ο Griffith κατάφερε να πετύχει αυτό που θέλει ενώ ο Guts έμεινε loser και με το Butthurt. ;)
Σοβαρά μιλώντας μεγαλύτερη τραγικότητα σαν χαρακτήρας έχει ο Sasuke από το Naruto και όχι επειδή είναι καλός χαρακτήρας αλλά επειδή ο χαρακτήρας του Guts είναι τόσο κακογραμμένος..
Jan 31 2011 22:06
Γιατί τα παίρνεις τόσο στραβά; Δεν είναι έτσι όπως τον περιγράφεις. Δεν υπορκίνεται. Κάνει αυτό που επιθυμεί. Αν και μιλούσα για την σχέση του με την Caska περισσότερο.
Jan 31 2011 21:46
Aνέβηκε στα μάτια σου γιατί ακριβώς? Επειδή πήρε τα αποφάγια του Griffith? XD
Και ας μην σχολιάσω την ψυχή του Guts καλύτερα... Το ότι έχει συνεχώς το υφάκι εγώ ο καημένος που περνάω τόσο δύσκολο και είμαι ένας φτωχός και μόνος cowboy δεν σημαίνει ότι αξίζει όντως να τον λυπηθεί κανείς. Ευαισθησία =/= υποκρισίας.
Jan 31 2011 21:33
Night Wizard Seal → Zoro
Ohh my... :P
Μ'άρεσε πολυ η σκηνή έρωτος του Guts to Casca. Φανταστική. Συμπεριλαμβανομένου και τα λόγια εννοείται. :P
Συνεχίζω κι εγώ να διαβάζω απτόητος :P
Jan 31 2011 19:33
Zoro → Night Wizard Seal
Indeed indeed, been a while Νws-san! Χρόνια Πολλά και από μένα επίσης, τι πειράζει και που πέρασε ένας μήνας; :P
Ωπ, δικός μας είσαι δλδ, if you like Puck you like Guts, πακέτο πάνε, αρχικά τουλ, χαίρομαι. XD Μια από τις top σκηνές μου με Guts (αρχικές δλδ, έχει κι άλλες μετά αλλά δεν κάνουμε spoil) είναι εκεί που σκοτώνει τον κόμη και τον καταριέται η κόρη του και αυτός φεύγει αγέρωχος και cool και μετά που ο Puck πάει να τον βρίσει βλέπει μπροστά ότι δάκρυζε (ναι δάκρυζε είναι η σωστή λέξη, real men don't cry XD), hope you liked too. Έχει κι άλλες ωραίες πιο κει, ενώ και ο Puck συμπληρώνει fair share από πλάκες.
Ο Griffith πάλι δεν με εκνευρίζει, μια χαρά παίζει το ρόλο του, απλά... τι να κάνουμε, Guts δεν είναι. :P
Όλα καλά εγώ ναι, κάνα κρύωμα, καμιά αυτοκαταστροφή laptop δεν με ρίχνουν κάτω, συνεχίζω απτόητος. XD Ελπίζω κι εσύ το ίδιο καλά... και αναμένω updates αν φτάσεις σε κάνα άλλο σημείο που σου αρέσει στην σειρά. :)
Jan 31 2011 19:02
Γι'αυτό δε μ'αρέσει ο Griffith. Και συγγνώμη, [B]είχε[/B] ήθελα να πω. Λάθος χρόνος.
Ενώ τώρα ο Guts, ανέβηκε στα μάτια μου. Είδα τη σκηνή που [SPOILER]έκανε έρωτα με την Caska. Μιλάμε έμεινα:oo: Απίστευτη σκηνή πραγματικά. Στην αρχή όταν φιλήθηκαν έκανα "Ναι! Επιτέλους".:hahaha: Λες και βλέπω καμια σαπουνόπερα. [/SPOILER]
Και τον Guts να τον αφήσεις ήσυχο. Τουλάχιστον αυτός έχει ψυχή. :P
Είχα μπερδευθεί στη σκηνή γιατί είχε δείξει μια σκηνή όπου ο Puck έγινε κάπως τουρλοκώλης και επλανήθην:hahaha:
Jan 31 2011 18:48
Καλά όταν φτάσεις up to date, θα τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά. Να σου πετάξω κανά spoiler στο άσχετο δεν λέει.
Και φυσικά και έχει ένδειξη. Το chinchin του φαίνεταΙ νομίζω ξεκάθαρα σε κάποια φάση.
Griffith? Ευαίσθητη ψυχή? Gyahahahahhahahah, να σαι καλά γέλασα και πάλι. Για sacrifice έννοια σου και έχουμε τον Guts.
Jan 31 2011 18:38
Night Wizard Seal → Zoro
Εν τω μεταξύ, έχω τόσο καιρό να σου μιλήσω ρε Zoro-sama :P Χρόνιαα σου Πολλά και Καλή χρονιά. Να σε ευχηθώ κιόλας.
Έφτασε η ώρα και ξεκίνησα το Berserk. Αρχικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Puck. Τον λάτρεψα με την πρώτη. Ο Guts είναι αρκετά εύπεπτος. :P
Και για να ησυχάσεις, ναι μ'αρέσει περισσότερο από τον Griffith. Καλός είναι. Αν και είχαν κι δυο τραυματικό παρελθόν, δεν μ'αρέσει αυτό το αίσθημα μεγαλομανίας που εκπέμπει ο Griffith. Αν και να μου πεις αυτή η ιδιότητα του προσδίδεται.
Τώρα είμαι στον 9ο τόμο και συνεχίζω ακάθεκτος. Εσύ τι άλλα νέα; Σχολές κ.λπ κ.λπ;
Όλα καλά;
Jan 31 2011 18:30
Μα δεν υπήρχε κάποια τρανταχτή ένδειξη για το φύλο του. Παρεσύρθην και νόμιζα ότι είναι γένους θηλυκού. :P
Εντάξει Yaoi Mistress, εντάξει, Griffith. You want to SACRIFICE HIM into your tomb :P
(Still, o Guts μου είναι περισσότερο αρεστός)
Ξέρεις ο Griffith έχει μια κάπως ευαίσθητη ψυχή αλλά δεν μπορώ αυτή τη μεγαλομανία του ρε παιζί μου. Εγώ είμαι πιο πράο άτομο :P Όχι ότι θα έκανα ποτέ αυτά που κάνει ο Guts, αλλά λέμε τώρα. Puck suits me better. :P.
Jan 31 2011 18:25
Zoro → Night Wizard Seal
bErSeRk effin' time at last huh??! Έτσι, Puck for president! :P Για τον κουβαλητή του πάλι τι άποψη έχεις;
Jan 31 2011 18:08
Μα δεν έχει θηλυκό σώμα. Και σου έδειξαν ήδη θηλυκό ξωτικό (αυτό μέσα στην γυάλα που ουδεμία σχέση έχει με το σώμα του Puck) XD
And Griffith rules btw.
Jan 31 2011 18:01
Όλα τα ξωτικά στο Berserk έχουν θηλυκά σώματα; I was sure she was a girl :P
Jan 31 2011 17:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed