Community Status Updates
Anelis → Nighteyes
γιο! είχα καιρό να μπω και δεν είχα δει ότι έγινες moderator
συγχαρητήρια και κουράγιο!!!!
Oct 07 2009 23:42
Nighteyes → Zoro
Γενικά δεν είμαι πολύ των "κακών" τραγικών ηρώων. 9 στις 10 φορές, αν είχαν λίγο πιο θετική σκέψη και διοχέτευαν στο σωστό μέρος τα συναισθήματα τους θα είχαν πιο ευτυχισμένη ζωή. Σε περιπτωσεις που δεν γίνεται διαφορετικά τους δικαιολογώ, στην περίπτωση του Sasuke που είχε επιλογή, όχι (Να τον παρακαλάνε και αυτός να έχει σκυλιάσει "Δεν έρχομαι πίσω".:erk:).
Ο Naruto δεν είναι ότι μ' αρέσει σαν χαρακτήρας, αλλά προτιμώ τα ιδανικά με τα οποία ταυτίζεται. Btw κι αυτόν βλάκα τον θεωρώ όμως στην κυριολεξία.:hahaha:Χοντροκέφαλος, βλάκας με καλή καρδιά(Σαν τους ρόλους που έπαιζε ο Βέγγος ένα πράγμα.).:hahaha:Πάντως απο τον "Δεν χωνεύω τα έντερα μου" τον προτιμώ.:congrats:
Ότι θα τα βρουν στο τέλος και ο Sasuke θα ρίξει ένα χαμόγελο στον Naruto πριν πεθάνει είναι σίγουρο(για μένα). Πιστεύω πως στο τέλος θα πεθάνει ή καλύτερα θυσιαστεί για κάποιον καλό σκοπό.
Όχι, δεν μ' αρέσει να μπερδεύω τα yaoi με άσχετα πράγματα.:congrats: Δεν είμαι δηλαδή του τύπου που με το που θα δουν κόντρα αναμεσα σε άντρες στα anime φαντάζονται σεξουαλική έλξη και βλακείες. (πχ.Light-L, Naruto-Sasuke κτλ) Ίσα ίσα που με χαλάει να σκεφτώ έτσι τους ήρωες ενώ δεν έχουν δείξει τέτοιες προτιμήσεις και όταν βλέπω κατι fan pic ψιλοσυγχύζομαι. Μου αλλάζουν βασικά στοιχεία των χαρακτήρων, γι αυτό. Είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν γίνει μεταφορά σε ταινία ένα βιβλίο και αλλάζουν διαλόγους κτλ. το οποίο επίσης μου την δίνει πολύ.
Ναι, το ξέρω. Τώρα κανονικά θα έπρεπε να διαβάζω τα Ιαπωνικά που έχω να πάω αύριο, αλλά εγώ...:emptyonexg1:
Oct 06 2009 23:32
Zoro → Nighteyes
Πόσες φορές χρησιμοποίησες την λέξη βλάκας; Μιλάμε για μεγάλο μίσος στον χαρακτήρα δλδ... XD
Ούτε κι εγώ τον πάω τρελά, αλλά μια φορά τον προτιμώ από τον Naruto και τον προσηλυτισμό του και χάρηκα που ο Sasuke έκανε την διαφορά στην περίπτωση, κι ας έγινε με λάθος τρόπο... βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, η σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμη και τρέμω στην σκέψη ότι στο τέλος μπορεί να τους δούμε χεράκι-χεράκι πάλι, αφού ο ένας προσπάθησε να σκοτώσει τον άλλο τόσες φορές! :frozen: [SIZE=1](βέβαια ως yaoi fan-girl μάλλον θα το θεωρούσες θετικό αυτό :p)[/SIZE]
Ναι σε καταλαβαίνω, ήδη είναι που δεν είναι εθιστικό το forum από μόνο του, αν έχεις και να προσέχεις την τάξη και την ηθική είναι x2 φάση, καλά κουράγια! XD
Oct 06 2009 21:39
Nighteyes → Zoro
Μήπως με μπερδεύεις με άλλη;:nosey::hahaha:
Εντάξει ο Sasuke μου αρέσει σαν σχέδιο. Αν δεν ήταν και βλάκας(επιμένω εγώ...) θα μου άρεσε γενικότερα. Μια χαρά το σετάκι σου αυτό πάντως. Αν κι αυτός βλάκας. :hahaha:
[SPOILER]lol Όλους τους "κακούς" που έχασαν τον δρόμο τους βλάκες τους λέω. Εντάξει βέβαια αυτός τελευταία στιγμή το γύρισε (μ' αυτήν την ελπίδα ζούμε και για τον άλλο βλάκα:hahaha:) αλλά δεν του αφήσανε και πολλές επιλογές για να ακολουθήσει άλλον δρόμο. Ενώ ο Sasuke είχε.[/SPOILER]Ευχαριστώ.:ureshii: Για την ώρα ζω πάντως, αν και τρώω διπλό/τριπλό χρόνο εδώ μέσα.( Πάνω που είχα αρχίσει να αραιώνω. Λες να το μυρίστηκαν και γι αυτό με μαγκώσανε;:hahaha:)
Oct 06 2009 20:48
Nighteyes → Hatake Kakashi
Πολύ γέλιο το σχόλιο σου για τον Sasuke.:hahaha: [URL]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=344422&postcount=5673[/URL]
Όντως τα συνοψίζει όλα.:congrats:
Oct 06 2009 19:58
Zoro → Nighteyes
Απίστευτο κι όμως αληθινό, ε; :P (και καλά τώρα έβαλα Pein που έχει ένα fanbase, που να έβλεπες τα 2 set με Sasuke που είχα βάλει προηγουμένως, μιας και ξέρω σου αρέσει XD)
Μου άρεσε πιο πολύ ο Itachi ως προς θέμα δυνάμεων tbh, αλλά είναι "παλιό πράμα" πια μιας και τον έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και έτσι είπα να βάλω Pein που είναι σχετικά καινούριος στην σειρά, ενώ αφού τον έδειξαν πρόσφατα και στο anime δεν υπάρχει πρόβλημα με spoilering! :D
Το είπα άλλωστε, μπορεί να μην με κέρδισε όσο το OP τελικά η σειρά, αλλά οι κακοί είναι win για μένα (αν εξαιρέσεις κάτι τελευταίους στο manga τώρα)!
ΥΓ: Συγχαρητήρια για το πόστο btw, ήταν να το κάνω προ πολλού αλλά με τις υποχρεώσεις ξεχάστηκα, τώρα μου 'ρθε! :hot:
Oct 06 2009 14:32
Night Wizard Seal → Nighteyes
Nighteyes can you help me a little?f yes i will pm you :)
Oct 02 2009 10:41
iristella → Nighteyes
Koϊτα για μένα αυτό το οποίο έκανε ήταν πολύ χειρότερο.
[spoiler=naruto manga] O Sasuke μέχρι να λαλήσει τελείως είχε το καλό ότι όσο και στην κοσμάρα του να ήταν, όσο και να είχε την μανία της εκδίκησης εκτιμούσε Α) την ανθρώπινη ζωή καθώς δεν ήθελε κανείς να περάσει το μαρτύριο της απώλειας όπως αυτός Β) δεν είχε δείξει ότι ήταν ικανός να εκμεταλλευτεί κόσμο που δεν του έφταιγε σε τίποτα.
Ιδίως η τωρινή του ομάδα οι Taka του έχουν σταθεί πάρα πολύ και έχουν διακινδυνέψει την ζωή τους για την πάρτη του, και τον έχουν ξελασπώσει αρκετές φορές, και το αναγνωρίζει και ο ίδιος, μα μετά την μάχη με τον Deidara, μα στην μάχη με το 8tails, μα στην μάχη με τον Raikage. To να γυρίσει να παρατήσει τον Juugο και τον suigetsu thn στιγμή που ήταν περικυκλωμένοι και ακινητοποιημένοι από Samurai για μένα πέρασε τα όρια.
Οκ το δέχομαι έχει τον πόνο του, τον συμπονάω και τον καταλαβαίνω, παίρνω υπόψιν μου ότι δεν σκέφτεται ακριβώς λογικά σε αυτήν την φάση, αλλά η αχαριστία χωρίς λόγο είναι κατι το οποίο προσωπικά δεν το αντέχω. [/spoiler]
Sep 29 2009 21:46
Nighteyes → iristella
Kαλέ γιατί σε τσάντισε τόσο ο Sasuke;:hahaha: Έτσι όπως έκανες, σκέφτηκα [spoiler=naruto latest chapter]ότι θα σκότωσε κάποιον. (Εντάξει σκότωσε κάτι σαμουράι:congrats:, αλλά αυτοί του επιτέθηκαν) Ειδικά όταν είδα τον Gaara περίμενα ότι θα τον σκοτώσει γι αυτό τα βαλες μαζί του.
Οι άλλοι hokage τι παν κι ανακατεύονται;:erk: Αφού βλέπουν ότι κυνηγάει τον Danzo τι μπαίνουν στην μέση; (Τις μάχες στα manga τις βαριέμαι. Τις τεχνικές που χρησιμοποιούν δεν μπορώ να τις φανταστώ. Είμαι τύπος anime ειδικά στις action σκηνές.)
Και τελικά η βεντέτα καλά κρατεί και από πιο πριν απ' όσο ξέραμε. Καλά αυτός ο νιντζα που διακήρυττε την ειρήνη στον κόσμο των νίντζα στο παρελθόν, τι σόι ειρήνη πίστευε ότι θα γίνει αν διαλέξει για διάδοχο έναν από τους 2 μαθητές; Πολύ αντίληψη είχε...:frozen:
Και το πως βρέθηκαν με τα μάτια οι Uchiha δεν εξήγησε καλά. Ρινεγκαν είχε αυτός όχι σαρίνγκαν.
Κάποια κενά έχει γενικά η υπόθεση που ελπίζω να καλυφτούν στην πορεία. Εξάλλου δεν νομίζω ότι μας τα είπε όλα ο Madara. Κι ο Danzo πρέπει να ξέρει πολλά για το παρελθόν.
Btw, τι ήταν αυτό που πέταξε για τον Oro; Τι συνέβη στο σώμα του; Και ο Madara τι ήταν αυτό που είπε για ολοκλήρωση; Πάλι ρητορικές ερωτήσεις κάνω.:hahaha:[/spoiler]
Sep 29 2009 14:02
Serestrum → Nighteyes
ελπιζω οι Moderators αυτου του σαιτ να βρουν μια μερα εσωτερικη γαληνη...
Sep 28 2009 18:41
Nighteyes → Serestrum
lol
Για τα yaoi λες; Εκτός του ότι μολύνθηκα από μόνη μου, άργησες και κάτι μήνες.:hahaha:
Sep 28 2009 18:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed