Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Nighteyes

Χαχαχα!! Και εγω εκει που περιμενω με το ποδηλατο να περασω απεναντι απο αριστοτελους βλεπω ενα χαρωπο προσωπο να με κοιταει και να μου χαμογελαει!! :D Το ποδηλατο ειναι μεγαλη πικρα δυστυχως, και παρα πολυ δυσκολο για μεσα στη πολη.Ποσες φορες πηγα να σκοτωθω, απο του χαρου τα δοντια γλιτωνω...ευτυχως κανω πολλα χρονια ποδηλατο και εχω μαθει πλεον τη πολη και το πως οδηγανε!! xD (μολις ειχα σχολασει απο τη δουλεια οταν με ειδες...με ταλαιπωρουσε ενα κουνελι το οποιο δεν ΕΛΕΓΕ να σηκωθει με τιποτα μετα απο τη ναρκωση) αααααααααααααααα!!!
May 14 2010 09:21
Photo

Nighteyes → Tenshi

Που λες, πηγαίναμε παράλληλα από Κολόμβου περίπου. Κοιτάζω έξω και σε βλέπω στην αρχή ανάμεσα σε λεωφορεία και χαμό και μετά να καβαλάς το πεζοδρόμιο και να έχεις πάρει παραμάζωμα τους περαστικούς.lol Δύσκολη πόλη για ποδήλατο. Μπράβο σου πάντως που συμβιώνεις μ' αυτην την αθλιότητα. Εγώ θα φοβόμουν.
May 13 2010 21:32
Photo

Nighteyesmono

Ε λογικό...:P Για λίγο ακόμα καλά. Σε 3 μήνες που θα είμαι πάλι άνεργη, όχι.:P Βασικά με κλαίω εδώ και καιρό: Προετοιμάζομαι ψυχολογικά:hihi2: Ναι κάτι είδα που έλεγες για πρακτική+350.:D Όντως δεν του το λέω.:P
May 05 2010 20:22
Photo

monoNighteyes

Εμένα πάντως ένα στραβωμένο στοματάκι από τα απανωτά εγκεφαλικά μου έμεινε...Άσε τα κιλά σοκολάτας που κατανάλωσα...Για να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του θα παχύνω εγώ κατάλαβες? :P Για πες εσύ τι λέει? Καλά είσαι? Εγώ ευτυχώς βρήκα δουλειά (μην το πεις ούτε του παπά) :hihi2:
May 05 2010 20:15
Photo

Nighteyesmono

Αχ καλά που αποφεύγω την τρύπα. Είδα [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=388045&postcount=32146"]αυτό [/URL]και κόντεψε να μου ανεβεί η πίεση. Αν και αποφεύγω να παίρνω μέρος σε πολιτικές συζητήσεις στο forum μετά απ' αυτό φοβάμαι ότι δεν θα αντεχα και θα μιλούσα...Έχει και άλλα φιντανια βέβαια εκεί μέσα αλλά το συγκεκριμένο δεν θα μπορούσα να το αγνοήσω δυστυχώς. Ευτυχώς αναλάβατε άλλοι.:gotit:
May 05 2010 20:03
Photo

Nighteyesmono

lol Eγώ τώρα κοιτάω τι λέτε.
May 05 2010 19:16
Photo

monoNighteyes

Ξύλο ξύλο :hihi2: Εντωμεταξύ έγραφα στην τρύπα, ξέρεις κλασική πολιτική συζήτηση να τραβάς τα μαλλιά σου, βλέπω το vm και λέω ωχ ποιός μού στειλε για να με βρίσει πάλι :hahaha:
May 05 2010 19:12
Photo

Nighteyesmono

Να σου πω ούτε που πρόσεξα ότι είπες για studio.:P Είδα Sci fi και σκηνή που μου θύμισε bokurano και όρμηξα.:hihi2:
May 05 2010 19:01
Photo

NighteyesTristessa

Κακή ταινία+Takeshi Kaneshiro;........Doesn' t compute.:P Όλες οι ταινίες του μ' αρέσουν:hihi2: Μου είχε αρέσει η ταινία αν και είναι λίγο καταθλιπτική. Εκεί βέβαια είναι κάπως 2ος ο ρόλος του. Μου είχε αρέσει πιο πολύ ο χαρακτήρας του στην αρχή και στο τέλος, αλλά λογικό αυτό. Θα καταλάβεις αν την δεις. Η τελευταία που μου άρεσε πολύ είναι το [URL="http://asianmediawiki.com/Sweet_Rain"]Sweet rain[/URL]. Aυτήν την ταινία μπορεί να την δει ο καθένας btw, άσχετα αν είναι του ασιατικού ή όχι. --Και λατρεύω την φωνή του, ειδικά όταν μιλάει ιαπωνικά.:awww: Υπέροχη χροιά!--
May 04 2010 03:40
Photo

TristessaNighteyes

Θυμήθηκα πού τον είχα ακούσει τον Takeshi Kaneshiro! Απ' το Confession of Pain! Ήθελα να τη δω αυτή την ταινία, είναι καλή; Καλό το Shiro no Jumon~ Πάντως, από τους SID δε ξέρω τι έχεις ακούσει, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα το πρώτο τους album, το Renai. Είναι κάπως διαφορετικό απ' όλα όσα έβγαλαν μετά, αλλά είναι υπέροχο <3
May 03 2010 21:44
Photo

Tenshi → Nighteyes

εμ, γι'αυτο σε λεω!!! διαβασε τα!! ειναι υπερθεικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
May 01 2010 21:47
Photo

Nighteyes → Tenshi

Nαι, αν και τα τελευταία chapter περίπου 3μήνου όχι ακόμα. Πρέπει να τα διαβάσω όμως αναγκαστικά για να ξέρω τι μου γίνεται στο thread.
May 01 2010 20:42
Photo

Tenshi → Nighteyes

Απλα διαβαζω το Manga και τα episodes τα ειχα αφησει στο Shippuuden 20 και μετα εβλεπα αραια και που οταν ηθελα να δω τι μεταφορα καποιου χαρακτηρα στο ανιμε. Π.χ ειδα τη μαχη Itachi VS Sasuke , τους αλλους Akatsuki και το Pain - Madara arc. Απλα προτιμω το manga απο το ανιμε. (Εσυ διαβαζεις το manga)?
May 01 2010 18:46
Photo

Nighteyes → Tenshi

OK, δεν παίζεσαι.::P Καλά μισό Naruto βλέπεις; Βασικά αν δεν το έβλεπες από την αρχή (χωρίς τα filler OK) γιατί το βλέπεις;lol
May 01 2010 12:49