Community Status Updates
DarkElf → Nighteyes
Αν θυμάμαι καλά,είχε βγει ost για το supernatural αλλά γενικά δε νομίζω να κυκλοφορούν ost για σειρές.Όσον αφορά τα κινούμενα σχέδια,μόνο η μουσική απο το Lion King μου'χει μείνει. :p
Όντως,τα περισσότερα anime έχουν αρκετά προσεγμένη μουσική.Ίσως φταίει το γεγονός οτι τα anime είναι ολόκληρη βιομηχανία στην Ιαπωνία.(+ ότι οι Ιάπωνες είναι τελειομανείς)Μην ξεχνάμε οτι κυκλοφορούν μέχρι και character songs και κάνουν και συναυλίες με το cast του anime(αχ,θα'θελα να δω κάτι τέτοιο!).
Α,κι εσύ την αντιπάθησες,ε?Δεν ήμουν μόνο εγώ?Ωραία,γιατί γενικά δύσκολα συμπαθώ τις πρωταγωνίστριες.:hiding_something:
Jun 03 2010 12:57
Nighteyes → DarkElf
Nαι έχει καλή μουσική. Βασικά κάτι που έχω προσέξει ακόμα και στα πιο "του κιλού" anime η μουσική είναι καλή. Σπάνια να μου τύχει ost από anime με κακή μουσική. Και πάλι όμως 1-2 τραγούδια μπορεί να αξίζουν κι εκεί. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δίνουν τόση σημασία στην ποιότητα της μουσικής που συνοδεύει τα anime οι Ιάπωνες. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Δύση. Ούτε σε κινούμενα σχέδια ούτε σε κανονικές σειρές. Καλά στην Δύση δεν έχω ακούσει να βγαίνουν ost για σειρές, μόνο για ταινίες. Βγαίνουν άραγε;
Α ναι είναι κι αυτός bi δεν τον θυμόμουν καλά. I googled him.:P
Για κάποιο λόγο μόνο ο πρωταγωνιστής έχει χαραχτεί στην μνήμη μου. Και η κοπέλα ηθοποιός την οποια για κάποιο λόγο επίσης, αντιπάθησα.
Από την μια οι 6 μήνες που πέρασαν, από την άλλη τα γεράματα, τι να σου κάνω, ξέχασα.:hihi2:
Jun 03 2010 12:36
DarkElf → Nighteyes
Όχι,απλά εννοούσα οτι "παρά την ασχετοσύνη μου θέλω να το συνεχίσω" χωρίς να υποννοώ οτι εσύ δε θα το κάνεις.Τέλος πάντων,το anime μπορεί να μην το τελείωσα,αλλά το ost το'χω λιώσει.
Α!Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο....υποννοείς οτι ο Ibaragi δεν είναι bishonen???*fangirl mode off*
Αστειάκι,αστειάκι...:hehehe:
Jun 03 2010 11:19
Nighteyes → DarkElf
Καλός ο γραπτός αλλά χωρίς τον προφορικό λόγο πάντα κάτι θα λείπει...
Είχα εκλαβει αυτό που είπες για "με κάθε πρόθεση να το συνεχίσω" ότι πήγαινε για μένα.:P Δηλαδή "αντίθετα με σένα, εγώ έχω κάθε πρόθεση να το συνεχίσω".
Φταίει που δεν έχει και πολύ ώρα που ξύπνησα ίσως.:P
Jun 03 2010 11:11
Black Kaiser → Nighteyes
Μάλιστα, έγινες κατανοητή. Τhanks for explaining it thoroughly.
Μια που είπαμε για subforums υπάρχουν σκέψεις προς το παρόν να αποκτήσει το Fairy Tail δικό του ? Έχει γίνει αρκετά διάσημη η σειρά, θεωρείται το 4ο μεγάλο endless shonen μετά τα Bleach, Naruto & OP ή υπάρχουν κάποια κρητήρια τα οποία δεν καλύπτει ?
Jun 01 2010 19:27
Black Kaiser → Nighteyes
Κατανοητό.
Απλά μια διευκρίνιση, απο πόσα επεισόδια και μετά μπορούμε να γραφουμε χωρίς spoilers ? Εννοώ την επόμενη εβδομάδα θα μπορώ να γράψω πχ ένα σχόλιο για το επεισόδιο της τωρινής ή θα πρέπει να περάσει περισσότερο χρονικό διάστημα ?
Jun 01 2010 10:16
Black Kaiser → Nighteyes
Ehmmm...μια ερώτηση για να το έχω υπόψην απο εδώ και πέρα. Γιατί ακριβώς έβαλες σε spoilers την άποψη μου για το 32 του Fairy Tail ? Δεν είναι ήδη διαθέσιμο το sub version? Ούτε και κανένα spoiler manga δεν πόσταρα. Πρέπει να περιμένουμε κάποιες μέρες πρώτα και μετά να ποστάρουμε χωρίς spoiler ? :OMG3:
Σε ρωτάω αφού στα thread του Naruto & Bleach ποστάρουμε χωρίς spoiler tags ακόμα και αμέσως αφού βγει το episode.
May 31 2010 19:03
Night Wizard Seal → Nighteyes
Σου απάντησα κιόλας :P Πραγματικά πολύ ωραίο σετάκι. Cadis FTW!
May 30 2010 00:24
Nighteyes → croco~boy
Ευχαριστώ!
Καμία σχέση. Είναι από ένα manhaw που το λένε Noblesse.
May 30 2010 00:02
Nighteyes → Tea-chan
Τα διάβασες κι εσύ τελικά;
Είναι κορυφή.:awww: Κι ούτε κουνιέται. Αν και μ' αρέσει και ο διευθυντής όταν δέρνει.:lovulovu: Και ο μικρός καλά δέρνει.:nosey:
lol μου έβγαλε καινούργιες διαστροφές αυτό το manhaw.:hahaha:
Βασικά το σχέδιο είναι κορυφαίο, οι εκφράσεις, η κίνηση των μαλλιών και των ρούχων, η στάση του σώματος. Ακόμα και οι μάχες πολύ καλα φαίνονται. Οταν δε, μου δείχνει close ups τα μάτια...:nbleed:Ειδικά τα κόκκινα τα δικά του και τα πράσινα του άλλου...
Πάει και τελείωσε μου αρέσει το χρώμα στα manga.
May 29 2010 23:57
Nighteyes → Night Wizard Seal
Ευχαριστώ! Ναι πολύ καλό και να σκεφτείς εγώ που είμαι πιο πολύ των anime να βάλω σετακι από manga και μάλιστα manhwa.:P
Το είχα αρχίσει πριν κανα μήνα και χθες το βράδυ (αν δεις στο thread τα λέω κι εκεί) πήγα και το είδα raw. Και κόλλησα καλά...
May 29 2010 23:49
Tea-chan → Nighteyes
Άσε, μόλις είδα και τα τελευταία RAWs... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ UPDATE!!!
Αυτός ο Cadis είναι απλά badass. Κάθεται και τους pwnάρει [B]όλους[/B]!
May 29 2010 23:47
Nighteyes → Kenny
Η αλήθεια είναι πως δεν σας έχω συνηθίσει σε τόσο μεγάλες αλλαγές.:P Ε φτάνει τόσο πια. Αν και Gintama θα ξαναβάλω σίγουρα.
May 29 2010 23:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed