Community Status Updates
Nighteyes → Tenshi
lol
Πάντως λυπήθηκα που το έσβησα. Είχε στυλ.
Αλλά δεν είχε λόγο ύπαρξης μετα την μετατροπή των greeklish.:canthelp:
Apr 30 2010 12:01
Nighteyes → Getekid
Nαι μου είχες πει για τα πρώτα 2. Αυτό με την μουσική είναι το Nodame.
To d gray man έχει στην αρχή τα fillers μην απογοητευτείς. Το lulubell arc καλύτερα να το κάνεις skip. Από το 50+ και μετά είναι 100% πιστό στο manga και απογειώνεται. Μου άρεσε πολύ από κει και πέρα.
Apr 29 2010 23:01
Getekid → Nighteyes
Θα τα τσεκάρω αυτά που μου έγραψες (τα περισσότερα τουλάχιστον). Τo Death Note το έχω δει και τα Rurouni Kenshin με το D-Gray.man τα έχω ξεκινήσει ενώ τα ergo proxy με το cowboy bepop είναι καιρό στα υπόψιν μου.
Ευχαριστώ πάντως (αν με ξέχναγες θα στο θύμιζα εγώ...). Α, μπορείς να μου θυμίσεις πιο anime λέγαμε με τη μουσική;
Apr 29 2010 22:54
Nighteyes → Tristessa
Λοιπόν αυτός που σου έλεγα είναι [URL="http://www.google.gr/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&channel=s&hl=el&q=takeshi+kaneshiro&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=a7jZS73AJ4uPOJuv-eMP&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBgQsAQwAA"]αυτός[/URL]. Το dorama που αξίζει να δεις είναι [URL="http://wiki.d-addicts.com/Golden_Bowl"]αυτό [/URL]. Πίστεψε με το μόνο που δεν σε απασχολεί σ' αυτή την σειρά είναι το bowling.:P Tο μόνο κακό ότι είναι λίγο χαλια το βίντεο και σε διακόπτουν από το ψητό διάφοροι τρίτοι χαρακτήρες.
Αν σου αρέσει, πιάσε με την σειρά και τις ταινίες του. Έχει κάνει καμιά 30ριά.
Άσχετο. Ακούω ένα anime station και το έχει γυρίσει σε j-rock. Άκουσα μόλις ένα των doa το shiro no jumon. Καλό. Βασικά μάλλον το είχα ξανακούσει σε anime γιατί κάτι μου θύμιζε. Μάλλον ήταν το μόνο πράγμα που άξιζε από το anime εκείνο...
Apr 29 2010 18:59
Nighteyes → Getekid
Δεν σε ξέχασα.:P
Λοιπόν εμένα τα αγαπημένα μου είναι αυτά;
Gintama, FMA brotherhood, Baccano, Seirei no moribito, Rurouni Kenshin-Trust&Betrayal, Hikaru no go, Death note, Nodame cantabile, Mushishi, Kino no tabi, Aoi Bungaku ...
Είναι και πολλά άλλα που κάποια τα θεωρώ και καλύτερα από κάποια από την λίστα αυτή αλλά αυτά παραπάνω μου αρέσουν πιο πολύ. Τα έχω σε τυχαία σειρά btw.
Πιθανόν να σου αρέσουν λοιπόν και τα monster, terra e, ergo proxy, casshern sins, speed grapher, samurai champloo, michiko to hachin, cowboy bepop(την ταινία την βλέπεις πριν τα τελευταία 10 επεισόδια), karas, d-gray.man (εκτός των filler)
Αυτά τα λίγα:P αν τα τελειώσεις σε κανα δυο χρόνια να μου πεις αν σου άρεσαν.:P
Apr 29 2010 18:47
iristella → Nighteyes
[quote]Πάντως για όσους δεν το ξέρουν τα comics δεν ήταν πάντα έγχρωμα.[/quote]
Tell me about it. Ω θεοι είμαι αρκετά μεγάλη για να τα θυμάμαι ασπρόμαυρα. T^T
Apr 27 2010 18:48
Nighteyes → Erebos
Δεν το είπα μόνο για σένα, αλλά γενικά.:D Δεν ήθελα να δοθεί η εντύπωση στον κόσμο που μπαίνει στο forum ότι είναι αποδεκτό να χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε υπότιτλους άλλων.
Apr 27 2010 16:33
Erebos → Nighteyes
Σορρυ, δεν είχα σκοπό να φανώ σαν whiner στο thread του Black Lagoon, ούτε είχα την απαίτηση να απαντήσει μέλος της AC μέσα σε 2 ώρες...
Όσο για τα credits, εννοείται ότι ΔΕΝ θα ανέβαζα ποτέ scripts ενός fansubbing group χωρίς την άδειά τους, πόσο μάλλον της AnimeClipse που σέβομαι πιο πολύ από όλα τα groups.
Apr 27 2010 15:52
Tenshi → Nighteyes
Αχ...τι καλα!!! :) Μακαρι να ειχα και εγω μια αδεια!!! (μιλαει αυτος που ελειπε ενα μηνα στην Αφρικη) :P Τελος παντων...ευτυχως αυριο ειναι μερα που δεν εχει και πολυ δουλεια!!
Και μου δωσαν και το "δικο" μου υπολογιστη μεσα στο εξεταστηριο!! (κατι κανουμε, κατι κανουμε) !!
Apr 26 2010 22:59
Tenshi → Nighteyes
Ελα!!!
ΛΟΛ το μηνυμα ηρθε την ωρα που ξαπλωσα να κοιμηθω και με τρομαξε !! :P
hehehe!!!
Ευτυχως εχω το ιδιο νουμερο!!!!!!!!!!!!! ωωωωω ναι....:if:
και αιντε παλι στη δουλεια αυριο το πρωι
Apr 26 2010 22:52
Night Wizard Seal → Nighteyes
Οι σκέψεις συναντιούνται και πάλι:P
Εγώ τους ψάχνω γιατί μου αρέσουν κάτι τραγούδια τους και μετά από ψάξιμο βρήκα ότι το πρώτο ending του FMAB ήταν από αυτούς.
Πχ αυτό [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gpxyLpwRrsk[/youtube]
Μαμάει το άτιμο το τραγούδι:hihi2:.
Και απλά έλεγα πριν αρχίζω να τα κατεβάζω από το σάιτ που μου έδωσες μπας και ήξερε κανείς κανα τόρεντ. Αλλά δεν.
Apr 26 2010 13:32
Nighteyes → Tenshi
Α νόμιζα ότι ακολούθησες το πλήθος που πήγαινε έξω για φαί.:P
Έφτασα 12 παρά, αλλά πήγα στης αδερφής μου πρώτα που είχαν επισκέψεις και μια παραπονεμένη πίτσα. Οπότε κι εγώ την τίμησα.:P
[S]Σου κάνω αναπάντητη.[/S]Τελικά έστειλα μηνυμα για να μην μπερδευτούμε.
Apr 25 2010 01:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed