Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Αν θες ρίξε μια ματιά στα notes [URL="http://getfansub.com/wiki/Mononoke"]εδώ[/URL] για συμβολισμούς αν δε τα έχεις ήδη. Όσο αφορά το gankutsuou, αν δεν είσαι κολλημένη και δεν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις με το σενάριο μια χαρά θα σου αρέσει. Οπότε απόλαυσέ το, όπως κι αν πάει το σενάριο, σαν να είναι κάτι ξεχωριστό και άσχετο απ'το βιβλίο. Γενικά μην κάνεις συγκρίσεις καλύτερα και ευχαριστήσου το για αυτό που είναι και δεν θα χάσεις.
Ιαν 19 2009 23:28
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Ναι ρε συ, σε πείραζα γιατί ήξερα πόσο σου αρέσει. Εξάλλου δεν είναι καλύτερα που είδες ολοκληρωμένα την άποψη μου;:congrats: Για τους συμβολισμούς βέβαια, αμφιβάλλω αν έχω πιάσει τους μισούς, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Πιο πολύ με ενδιέφερε το πως έδεσαν όλα τα υπόλοιπα μεταξύ τους. Θέλει τρομερή μαεστρία για να πετύχει κάτι τέτοιο. Σειρά έχει το 12 Kingdoms από το οποίο ακόμα δεν έχω δει τα τελευταία επεισόδια. Τα φυλάω να μην μου τελειώσουν.:hahaha: Ξεκίνησα το Gankutsuou. Η ιστορία είναι από τις αγαπημένες μου. Ελπίζω να μη μου τη χαλάσουν στο anime.
Ιαν 19 2009 22:32
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Nice, είδα την γνώμη σου για το Mononoke, μια χαρά σου άρεσε τελικά. ^^ Το ότι το σχέδιο μπορεί να απωθήσει κάποιους στην αρχή είναι αναμενόμενο, αλλά τελικά κρύβει πολλά σε συμβολισμούς εκεί (αν έχεις δει και τις σημειώσεις που είναι σε χωριστά αρχεία). Anyway η μαγεία της σειράς για μένα, είναι ότι δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει όπως οι περισσότερες σειρές, αλλά το καταφέρνει στην πορεία με την αξία της, με την ατμόσφαιρα, την σκηνοθεσία και το μοντάζ αλλά και το στυλ του πρωταγωνιστή. Και είχε και εξυπνάδα να στο πω κι έτσι γιατί ποτέ δεν σου δίνει την υπόθεση στο πιάτο και είσαι όλο στο ψάξιμο μέχρι τέλους. Και όταν το ξανακάνεις rewatch θα δεις πως με το κάθε rewatch θα προσέχεις όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που σου διέφυγαν. Αν αυτό δεν είναι μαγεία τότε τι είναι;; Δες μετά και τον αριθμό των επεισοδίων και αναλογίσου πόσο περιεκτικό ήταν για τόσα επεισόδια... :) ( /fanboy mode off )
Ιαν 19 2009 22:01
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Αυτά, πως σου φαίνονται; [url=http://img179.imageshack.us/my.php?image=zuraex8.gif]ImageShack - Image Hosting :: zuraex8.gif[/url] [url=http://img407.imageshack.us/my.php?image=gintamafly2lk2.gif]ImageShack - Image Hosting :: gintamafly2lk2.gif[/url]
Ιαν 18 2009 19:10
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Αν έχεις βρει κάποιες ακόμα, μπορεί να καταφέρω να κάνω κανένα συνδυασμό. Αν σε ενδιαφέρει πες μου. Μου χρειάζεται λίγο εξάσκηση στο photoshop.
Ιαν 18 2009 00:29
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

το φόρεσα...βασικά ήθελα να συνδιάσω αυτη την sig με μια άλλη εικόνα.
Ιαν 17 2009 22:16
Φωτογραφία

LCF89 → Nighteyes

ano... βλεπεις OP οποτε εχουμε κατι κοινο... και Naruto και Bleach... therefore κανε ο,τι θες
Ιαν 16 2009 17:07
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Σου έφτιαξα αυτό. [url=http://img72.imageshack.us/my.php?image=gintokiyg9.gif]ImageShack - Image Hosting :: gintokiyg9.gif[/url] Αν δεν το θες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν είχα τι να κάνω...:congrats:
Ιαν 16 2009 13:45
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Και το καινούργιο signature καλό. Όπως κατάλαβες, Gintama να ναι, κι ότι να ναι.:hahaha:
Ιαν 16 2009 12:33
Φωτογραφία

Erisadesu → Nighteyes

ακόμη δνε ξέρω για το σιγκ. αλλά την erisabetsu θα την κρατήσω. :P
Ιαν 16 2009 11:08
Φωτογραφία

Nighteyes → Erisadesu

Έλα ρε! Mε γεια το avatar και το signature!:congrats:
Ιαν 16 2009 11:07
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Επίσης.:byejg9:
Ιαν 14 2009 02:42
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Χμμ δεν θυμάμαι να είχα ξαναναφέρει το Planetes. Πάντως ναι δεν αλλάζω εύκολα άποψη για κάτι που μου αρέσει. Τέλος πάντων σε καληνυχτώ, ξεχάστηκα πάλι με το φόρουμ κι έχω και διάβασμα...Καλές προβολές και gn :gn2:
Ιαν 14 2009 02:41
Φωτογραφία

Nighteyes → Radagast

Κι αυτά στη λίστα είναι ήδη. Μου τα έχεις ξανά προτείνει. Φαίνεται ότι είσαι σταθερός στις απόψεις σου πάντως.;)
Ιαν 14 2009 02:28
Φωτογραφία

Radagast → Nighteyes

Ναι το ξέρω είναι και το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα του 12k... τι να κάνεις.... Δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας.... Πάντως βάλε αυτά που σου είπα σε top priority list, το αξίζουν πιστεύω, δε θα μετανιώσεις... Και αν εκτιμάς πολύ το char.development υπάρχουν και δύο ακόμη space anime άξια του χρόνου τους, το crest of the stars και το Planetes, αν και το δεύτερο τείνει σε slice of life ενώ το πρώτο είναι space opera.
Ιαν 14 2009 02:17