Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Nighteyes

δεν θα έπρεπε
Jan 10 2009 23:05
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καλά να τα περάσετε σήμερα! P.S. Ζηλεύω...:nanana:
Jan 10 2009 18:19
Photo

Nighteyes → red pyramid

Εμένα μου άρεσε το Okane Ga Nai. Στην iristella δεν άρεσε.:bahhh: Ο Ayame αν ήταν γυναίκα θα τον είχα μισήσει. Εδώ ρε συ η Κάντυ μου την έδινε μικρή που ήταν τόοοοσο καλή και αφελής. Και ήταν και αγοροκόριτσο. Αυτός που συμπεριφέρεται έτσι δεν θα μ' ενοχλήσει; Έχω την υποψία ότι αν βλέπαμε όλοι μαζί yaoi θα καταλήγαμε σε κωμωδία.:colddd:
Jan 09 2009 21:17
Photo

red pyramid → Nighteyes

Και το Okane Ga Nai και τον Ayame να μου θάψετε? μα καλά, έχετε βάλει στο στόχευτρο οτιδήποτε μου αρέσει :P ? υ.γ.μου φένεται ότι δε πρόκειται να γλιτώσεις απο εμένα, μουαχαχαχα :P υ.γ. πρέπει να οργανώσουμε yaoi προβολή να μαζευτούμε για ομαδικό κάψιμο, think about it :P
Jan 09 2009 21:03
Photo

Nighteyesodin

Ευχαριστώ για την ιστορική αναδρομή.:hahaha: Την ίδια άποψη είχε και φίλος, συζύγου φίλης. (Τι σου λέω τώρα.) Παραλίγο να σκοτωθούμε μέσα στη ταβέρνα. Και βρισκόμαστε στο 2000+...
Jan 07 2009 19:22
Photo

odinNighteyes

/odin to the rescue:bike: Καποτε στο anime.gr δημιουργηθηκε ενα thread με τιτλο ''Η γυναικα...γενικα...'' απο τον λαρασκα1 στο οποιο μας ελεγε οτι η γυναικα πρεπει να καθεται σπιτι να μεγαλωνει τα παιδια και ο αντρας να δουλευει.Φυσικα το γεγονος οτι ακολουθησε κατακραυγη απο σχεδον συσσωμο το forum δεν αρκουσε για να δωσει στο εν λογο ατομο να καταλαβει που ακριβως εκανε το λαθος και συνεχισε να μας θεωρει υπερβολικους και την προταση του κατι το εκδημοκρατισμενο. Λογο λοιπον του προσβλητικου περιεχομενου που απεκτησε στην πορεια,κλειδωθηκε και πλεον εχει σβηστει.
Jan 07 2009 19:11
Photo

Nighteyes → miko-chin

Τα μάνγκα συνήθως, 'δείχνουν' πολλά περισσότερα. Ενώ σε ένα άνιμε μπορεί να κρύβονται κάποια πράγματα από κανένα πχ. σεντόνι, στο αντίστοιχο μάνγκα θα δείχνουν την ίδια σκηνή [B]κανονικότατα[/B]. Όπως λέω εγώ, τα μάνγκα αυτού του είδους δίνουν 'οδηγίες προς ναυτιλομένους'.:hahaha: Θεωρία [U]δική μου[/U] είναι ότι έχουν σκοπό, αφού απευθύνονται σε γυναίκες, να κάνουν τις γιαπωνέζες πιο δεκτικές σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Έτσι όπως είναι η κοινωνία τους δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο. Ξέρεις, θέλουν απ' έξω τη γυναίκα αθώα και από μέσα... Γενικά έχω την άποψη ότι αυτά που είναι πιο 'προχωρημένα' καλό είναι να μην τα δουν άτομα που δεν έχουν προχωρήσει σεξουαλικά. Μπορεί να δημιουργηθούν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ή παρανοήσεις. Εγώ βλέπω και διαβάζω τα πάντα εκτός από αυτά που περιέχουν βιασμούς και παιδάκια. Στην ιδέα και μόνο με πιάνει αηδία. Αν δεν δεις ποτέ πάντως yaoi δεν θα πάθεις και τίποτα. Με [U]τίποτα[/U] μη πιέσεις τον εαυτό σου να δει κάτι που δεν είναι έτοιμος και αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή. Αν κάποια στιγμή νιώσεις έτοιμη να δεις κάτι τέτοιο πάρε πρώτα τη γνώμη άλλων γιατί διαφορετικά μπορεί να πέσεις σε κανένα περίεργο και να ψάχνεσαι.
Jan 02 2009 22:19
Photo

miko-chin → Nighteyes

Σίγουρα...Κοίτα μπορεί στο μέλλον να βρω κάποιο που να μ'αρέσει η ιστορία του και να το δω.Απλά μέχρι στιγμής ένα που έχω διαβάσει σε μάνγκα δεν μ'άρεσε.Μπορεί και επειδή δεν έχω δει ή διαβάσει κανένα γνωστό.Τεσπα εσένα τι είδους σ'αρέσουν?
Jan 02 2009 21:34
Photo

Nighteyes → miko-chin

Δεν έχεις άδικο. Εμένα πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Είναι λογικό όμως τελικά σε μια αντροκρατούμενη κοινωνία να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που η παρουσία της γυνάικας είναι ανύπαρκτη δημιουργούνται άλλες διέξοδοι. Όσον αφορά τα yaoi, δεν νομίζω να μου άρεσαν κι εμένα στην ηλικία σου, ακόμα και τα shonen-ai. Να σκεφτείς, πως είχα αρκετά συντηρητικές απόψεις γενικότερα. Αλλά έχω καταλάβει ότι στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ...
Jan 02 2009 18:06
Photo

miko-chin → Nighteyes

Σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα το δω επειδή γενικότερα δεν μ'αρέσουν τα Yaoi.Μα ρε συ με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.Και το επαναλάμβανε συνεχώς στο βιβλίο.
Jan 02 2009 15:05
Photo

Nighteyes → miko-chin

Γεια σου. Έχω απαντήσει στο ποστ σου στο thread των βιβλίων. Εδώ απλά ήθελα να συμπληρώσω επειδή διαβάζεις για Σαμουράι ότι υπάρχει ένα άνιμε που δείχνει ακριβώς αυτό που σε προβλημάτισε. Είναι όμως Yaoi και καλό θα ήταν να το έβλεπες σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεν δείχνει βέβαια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι σκηνές δεν είναι πολλές γι' αυτό το αναφέρω, αλλά δεν είναι και αθώο. Αν ήταν κανονικό ζευγάρι πιστεύω πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα να το δεις, αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Jan 02 2009 03:00
Photo

Radagast → Nighteyes

Νά'σαι καλά ευχαριστώ, καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς και κυρίως υγεία κι ευτυχία πάνω απ'όλα. Thanks για τα info για τις νουβέλες (ειδικά το artwork με ψήνει ακόμη περισσότερο), καλό διάβασμα και περιμένω εντυπώσεις απ'την πρώτη νουβέλα, σκέφτομαι και γω να παραγγείλω από Αγγλία αν βρω και τους πρώτους 2 τόμους μαζί για να τελειώνω. (άλλωστε κάνω γενικα παραγγελίες από Αγγλία αυτό το καιρό, μιας και έπεσε τόσο η λίρα)
Jan 01 2009 19:48
Photo

Nighteyes → Radagast

Σου εύχομαι Καλή Χρονιά και ότι επιθυμείς το νέο έτος να στο φέρει. Επι ευκαιρίας ήθελα να σου πω (επειδή σκεφτόσουν να αγοράσεις το 2ο βιβλίο Moribito όταν βγεί) ότι αγόρασα το 1ο βιβλίο της σειράς (στα αγγλικά). Δεν το διάβασα ακόμη, η έκδοση αξίζει πάντως με το παραπάνω τις 10 pounds που κόστισε. (Όσο σκέφτομαι τις τιμές που έχουμε στην Ελλάδα με πιάνει τρέλλα.) Άν και δεν είναι πολύ μεγάλο (έχοντας συνηθίσει σε βιβλία μεγέθους Lord of the Rings ίσως απλά φαίνεται μικρό σε μένα) είναι πανέμορφο. Εκτός ότι είναι hardcover, πάνω στις σελίδες του είναι σχεδιασμένα και διάφορα μοτίβα. Ελπίζω μόνο να είναι αντάξιο του anime και σαν περιεχόμενο.
Jan 01 2009 19:20
Photo

Erisadesu → Nighteyes

Καλη χρονιά και ότι επιθυμείς!!!!
Jan 01 2009 14:38
Photo

iristellaNighteyes

Eυχαριστώ πολύ Nighteyes!!! Ανταποδίδω τις ευχές και μακάρι η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη χαρά και υγεία .
Jan 01 2009 04:47