Community Status Updates
Seirios → Tsunade-sama
moy zhthses kati kai den sto edwsa?? me plhgoneis!
mpes msn na se kerasw oti pinw
Jan 28 2009 00:01
Tsunade-sama → kelborn3
Οι κακές μάγισσες είναι λεσβίες, εξ ου κ γιατί σε κάθε παραμύθι μια κακιά μάγισσα είναι single κ κινηγάει πάντα μια όμορφη κοπέλα που τυνχάνει να γουστάρει ένα παλικάρι.γιαυτό κ είναι πιο kinky :hahaha:
Πιο εύκολα θα σου κάτσει μια εξωγήινη χαχαχα!Τώρα αν δεν έχει το επιθυμητό στήθος υπάρχουν κ οι σιλικόνες που κάνουν θαύματα στις μέρες μας, just try it!
Jan 27 2009 23:49
Seirios → Tsunade-sama
οι μεγάλοι έρωτες από κόντρες δεν λένε ότι ξεκινάνε??να πάω εγώ κόντρα στον σοφό λαό μας??
χαχαχα
Jan 27 2009 23:45
kelborn3 → Tsunade-sama
Bασικα οι allien κοπελες δεν ειναι και τοσο του γουστου μου-(εκτος και αν συνοδευονται με στη8η σαν της tsunade-προτιμω τις kακες μαγισσες ειναι πιο kinky και επειδη δεν εχουν και πολλα πολλα με αντρες ειναι και πιο ευκολες:tensai:
Jan 27 2009 23:40
Tsunade-sama → kelborn3
Make love not war with aliens ίσως...Να σε δω πάντως να κάνεις ότι κάνει ο άλλος στο sig σου σε σ-εξωγήινη γκόμενα XD
Jan 27 2009 23:20
kelborn3 → Tsunade-sama
Ti καλυτερο λοιπον απο την εφαρμογη του ρητου make love not war-σε τελικη προω8ω την ειρηνικη συνυπαρξη του πλανητη και τις διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φιλων-μη σου πω και την εξερευνηση του διαστηματος:gn2::oo:
Jan 27 2009 22:56
Tsunade-sama → kelborn3
Κ κάπως έτσι θα κάναμε το Γη - Σελήνη κάτι σαν Θεσ/νίκη - Αθήνα, θα πηγαίναμε διαστημικές διακοπές το πιτς (bleach) φυτίλι, μέχρι κ τους νέους πλανήτες του ηλιακού σας συστήματος θα εξερευνούσαμε!
Είδες τι προσφέρει to anime world?Εξερευνήσεις στο σύμπαν lol
Jan 27 2009 13:08
kelborn3 → Tsunade-sama
Bασικα αμα το εκανε καποιος irl ο εγκεφαλος του 8α εδινε σημα στο houston να εκτοξευ8ει-πιο πι88ανο ειναι να ακουγες houston we have a lift off:tensai::burningbe3::fromabove:
Jan 27 2009 01:20
Casshern → Tsunade-sama
[I]tpt dn kanei, btw mia xara, everything is ok, msn exeis?,giati dn eimai fan twn comments :P xd[/I]
Jan 27 2009 01:13
Tsunade-sama → kelborn3
Στον anime κόσμο ίσως!!!Γιατί αν το έκανε αυτό κάποιος in real world, houston θα είχαμε σοβαρο πρόβλημα μετά!!!
Jan 27 2009 00:54
Tsunade-sama → Erisadesu
Μπράβο τέκνο μου!Κ επειδή δεν το ήξερες για πρώτη φορά, είσαι συγχωρεμένη!Δεν δέχομαι δεύτερο αμάρτημα!Μετά θα κάνει κ απεργία πείνας η τραγουδιάρα μας...
Jan 27 2009 00:49
Casshern → Tsunade-sama
[I]Tha c kano add, giati allakses k evales kaliteri pic tis Tsunade os ava xd ;), btw ti kaneis?[/I]
Jan 27 2009 00:39
kelborn3 → Tsunade-sama
Μπορεις να μου πεις τι κακο εχει το signature-ισα ισα που δειχνει οτι οταν υπαρχει καλη δια8εση και εξυπηρετικοτητα ολοι ειναι χαρουμενοι στο κοσμο.
Jan 27 2009 00:34
Erisadesu → Tsunade-sama
συγνώμη tsunade same υπόσχομαι να γράψω 100 φορές
ότι δεν θα ξαναπώ άσχημα πράγματα για την εθνική μας σταρ
που έχασε τα ρούχα της στην εθνική οδό.
ελπίζω κάποτε να με συχωρέσεις.
Jan 27 2009 00:34
Tsunade-sama → kelborn3
Χαχαχαχα!το avatar σου ειναι όλα τα λεφτά!
Τώρα το sig ...το αφήνω ασχολίαστο...
Κ δεν χάθηκα..εδώ είμαι...μα τόσο αόρατη είμαι???
Jan 27 2009 00:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed