Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → Osama Bin Laden

Balls.Πάει ο Μπόμπι.
May 10 2012 23:43
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Πάει και ο Bobby, indeed..... πάντα οι καλοί φεύγουν....

BALLS! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ BALLS...
    May 11 2012 08:43
Photo

Lord Leon → Tsunade-sama

ποια ειναι η στεφανιδου;
Apr 12 2012 09:26
Photo

OdyMonaxos → Tsunade-sama

Σκάιπ;
Apr 12 2012 01:50
Photo

Osama Bin Laden → Tsunade-sama

Έλα ρε, έφτιαξες το internet επιτέλους; Η γιαγιά και πάλι κοντά μας! (παλαμάκια, χειροκροτήματα κλπ κλπ)
Apr 09 2012 13:22
  • Tsunade-sama's Photo
    Tsunade-sama
    I have been busy in my absence.Trying to take over the world mwhaha...mwahahaha!
    Apr 10 2012 00:49
Photo

Tsunade-sama → Fandom

Που πρέπει να ποστάρω οέο?Σκατούλες!Σε ευχαριστώ, είσαι θεός.Ελπίζω να την έχω μέχρι την ανάσταση, θα κάνω όλες τις φίλες μου να σκάσουν από τη ζήλια τους, μουχαχαχα!
Apr 09 2012 12:53
  • Fandom's Photo
    Fandom
    Ναι το είχα και εγώ αυτό το θεματάκι , αλλού ήθελα να ποστάρω και αλλού πόσταρα . Ααααχ ναι το ξέρω όλες μου το λένε . Ναι άμα κοτσάρεις και την Barbie πάνω στη λαμπάδα θα κάνεις θραύση .
    Apr 09 2012 13:08
Photo
Photo

Ήμουν σε εκπαιδευτική εκδρομή με το ΚΑΠΗ σε ένα γραφικό νεκροταφείο με θέμα "Embrace Death 'Cause your End is Near", κοινώς έπαιρνα ιδέες για trendy τάφους.Θα σε πάρω μαζί μου την επόμενη φορά να μου πεις και εσύ την άποψη σου. :kill4u: Αφού επιμένετε θα σας έρθω.Να δω πως θα διαμελιστώ για να δω και την προβολή ταυτόχρονα.:sadist:
Mar 06 2012 14:34
Photo

και σου πήρε 4 μέρες να σκεφτείς αυτή την απάντηση; A ρε άνοια καταραμένη.... on a more serious note (ναι καλά) Θα μας έρθεις στο Meeting; Θα έχει η τρίτη ηλικία εκπρόσωπο σε αυτή την θρυλική μάζωξη;
Mar 06 2012 08:02
Photo

Ω ναι, πήρε μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο ως "Ωραία Ελένη"...έτσι εξηγείται και το αστείρευτο κάλλος μου που κληρονόμησα , για να σου λύσω και τυχόν απορίες που έχεις. :D Keep on trolling!
Mar 06 2012 01:41
Photo

[QUOTE=Tsunade-sama;568256]Έχω μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φίλη, τη μάνα μου.[/QUOTE] (the trolling continues eternally) ζει ακόμα; καλά αν εσύ είσαι γριά τότε αυτή πόσο είναι; Αν εσύ έχτιζες το Παρθενώνα τότε αυτή πήρε μέρος στον Τρωϊκό πόλεμο; :P
Mar 02 2012 15:02
Photo

Tsunade-sama → OdyMonaxos

Όργιο, όταν μου έστειλες το μνμ ήμουν καθ' οδόν για Αθήνα...συνεννόηση μπουζούκι!
Feb 29 2012 10:46
Photo

όπως απάντησα και στην Kai, οι πιθανότητες για τρόλιασμα και κατινιές μόλις πολλαπλασιάστηκαν με άπειρο. The possibilities are endless :P
Jan 25 2012 18:30
Photo

animeforkyranitsa.gr λέει το όργιο ΧΑΧΑΧΑ! Πήρες μπρος και φοβούμεθα!
Jan 25 2012 18:26
Photo

Προσπάθησες να τα βάλεις με επαγγελματία troll. Αυτή είναι η τιμωρία σου :P
Jan 18 2012 11:36
Photo

:uhh:Με γέμισες ρυτίδες άτιμε....:fromabove:
Jan 18 2012 03:49