Community Status Updates
Trafalgar → ssj2sanji
οοο ωραίο αυτό από κάτω που μου έδειξες... :D θα το κοιτάξω αυτό που λες κιαν δεν ήξερα οτι έχω το ίδιο sig με τον shikamaru thx που μου το είπες :D...Μπορώ να το χρησιμοποιήσω ή θα το βάλεις εσύ? ή κάτι τέτοιο :try:(lol)
Apr 10 2009 13:05
ssj2sanji → Trafalgar
ρε σει γιατι χρησημοποιις το ιδιο signature με εμενα και τον shikamaru???μπωρεις να βρεις ενα καλο sig για τον Law στο profile μου.εκανα ενα album για one piece signatures και εχω ενα sig για τον Law,like this....
[IMG]http://www.anime.gr/forums/members/ssj2sanji-albums-one-piece-signatures-picture8345-trafalgar-law-sign.png[/IMG]
[IMG]http://www.anime.gr/forums/ssj2sanji-albums-one-piece-signatures-picture8345-trafalgar-law-sign.png[/IMG]
Apr 10 2009 12:54
ssj2sanji → Trafalgar
και εσυ μανιακος με τον Law ε...me too:)καλως ηρθες στο forum:)
Apr 09 2009 21:54
ssj2sanji → dbgoku
yep.βλεπω one piece και ναρουτο αλλα το αγαπημενο μου ανιμε ειναι το DBZ.οσο για το τι ειδος manga διαβαζω ειναι shonen
Apr 02 2009 21:10
dbgoku → ssj2sanji
Eγω thanks για το accept man...Σου αρεσει το naruto+to one piece ε??Me too...Αλλα πρεπει καποια στιγμη να ανανεωσω το about me γιατι εχω δει και διαβασει ενα σορο anime και manga απο τοτε που το ειχα γραψει...Τι ειδος manga προτιμας??
Apr 02 2009 20:12
slateras → ssj2sanji
αν κανεις IC Battle θα διαλεξετε εσυ και ο αλλος το οριο... αλλιως το κανεις οποτε θες...
Mar 28 2009 18:58
ssj2sanji → slateras
υπαρχει χρονικο οριο????
π.χ.οι betas πρεπει να ειναι τελειωμενες σε 2 ωρες
η τουλαχιστον να γινουν και οι δυο την ιδια μερα??
Mar 27 2009 14:24
slateras → ssj2sanji
ρωτας αφτον που θες να κανετε beta battle αν θελει και εκεινος και μετα διαλεγετε κριτη και κανετε .. επισης πρεπει να ειναι uploaded στον ιδιο περιπου χρονο...
π.χ μην το κανεις εσυ σημερα και ο αλλος μεθαυριο..
Mar 27 2009 08:00
ssj2sanji → Tsunade-sama
hello tsunade-sama.Μου ειπες πως μπορω να προσθεσω μια ακομη μαχη στο poll στο thread που εκανα.Πως μπορω να το κανω αυτο?????????
Mar 22 2009 12:38
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
i dont know,μεχρι στιγμης μονο απο shinsen.αλλα εαν κατεβασω απο αλου θα σε ενειμερωσω
Mar 20 2009 16:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed