Community Status Updates
iristella → ssj2sanji
Ηello... Αναφορικά με το naruto latest chapter discussion thread. Xαλάρωσε δεν προσπάθησα να σου πάρω το κεφάλι ή κάτι τέτοιο (βασικά το δεύτερο ποστ που εξηγούσα γιατί δεν είναι έγκυρο δεν πήγαινε καν σε εσένα αλλα στα παιδιά που πήγαιναν να αρχίσουν συγκρίσεις). Απλά το θέμα με τα ψεύτικα spoilers είναι ότι ουσιαστικά ο καθένας μπορεί να ποστάρει οτι μα ότι του κατέβει στο κεφάλι (απο doujinshi μέχρι να γράψει ο ίδιος fanfiction) και να αποπροσανατολίσει την συζήτηση σε τρελό βαθμό και να καταστρεψει το thread ουσιαστικά. Γι αυτό αν θες να ποστάρεις κάποιο σποιλερ διάβασε το πρώτα από όλα, και σιγουρέψου ότι είναι έγκυρο (ή ότι τουλάχιστον έχει υπερβολικά πολλές πιθανότητες να είναι)...
Αυτα.... :gotit:
Εdit...... Μου αρέσει που είσαι ένα από τα (αρκετά ομολογουμένως) άτομα που είχα κατά νου όταν άρχισα να φωνάζω για τα spoiler tags αναφορικά με τις εξελίξεις στα spoilers... Και πας και μου βρίσκεις σποιλερς μόνος σου:hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 10 2009 21:48
ssj2sanji → Zoro
thanks once again:)
και ναι προκειται για ενα thread που εγω θα κανω
Feb 25 2009 14:01
Zoro → ssj2sanji
Alo,όντως πέρασε λίγος καιρός.:P
Λοιπόν σχετικά με αυτό που με ρωτάς,αν το thread δεν είναι δικό σου,δηλαδή δεν το έφτιαξες εσύ,θα πρέπει να στείλεις ένα pm σε κάποιον mod ή admin και να του εξηγήσεις πως θες να το φτίαξει.
Αν πάλι είναι για κάποιο thread που [U]πρόκειται[/U] να φτιάξεις,αφού πατήσεις new topic πας (αν το έχεις [U]ήδη[/U] φτιάξει το thread πατάς edit στο αρχικό post ενώ)και κάνεις click [U]κάτω κάτω[/U] στο κουτάκι που λέει "Yes, post a poll with this thread",διαλέγεις πόσες επιλογές θες να έχει αυτό και,αφού φτίαξεις το thread σου με την παρουσίαση του θέματος και πατήσεις Submit,θα σε μεταφέρει αυτόματα σε ένα άλλο παράθυρο όπου θα μπορείς να φτίαξεις και το poll,με τις επιλογές του.
Μην ξεχάσεις να πατήσεις το κουτάκι για να γίνει το poll public,[U]αν[/U] θες να φαίνετε τι επιλογή ψήφισε ο καθένας,όπως και το κουτάκι για να γίνει με multiple choices το poll,[U]αν[/U] θες ο κάθε χρήστης να έχει παραπάνω από μία ψήφο και τέλος,να βάλεις χρονικό περιθώριο στο οποίο το poll θα κλείσει,εφ όσον θες κάποια από αυτές τις επιλογές πάντα,αλλιώς άστες.
Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός,για ότι άλλη απορία έχεις μπορείς να με ρωτήσεις και πάλι.;)
Feb 25 2009 10:18
ssj2sanji → Zoro
long time no see....εχω μια απωρεια.Πως μπορω να βαλω poll σε ενα thread π.χ.naruto favourite character με votes.
Feb 24 2009 20:52
ssj2sanji → Sora
hi.Sora ειδα ενα απο τα post σου στο thread [B]Ποια ηταν η πιο ΜΕΠΑΙΡΝΟΥΝΤΑΖΟΥΜΙΑ σκηνη στο Naruto?[/B]το 4ο spoiler τα εσπασε(το διαβασα ολο ο_0)βασικα [B]πριν[/B] δω το post σου σκεφτηκα να κανω ενα και εγω ενα για signature αλλα με προλαβες:)ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα εαν κανω κατι παρομοιο:)
Feb 15 2009 00:32
ssj2sanji → olesos
ρε βας θημασε ποιο επεισοδιο ειναι η μαχη του goku vs majin vegeta???????
Feb 11 2009 18:02
Zoro → ssj2sanji
Τελικά αποφάσισα να βάλω ένα παλιό μου σετάκι,αλλά μην ανυσηχείς,κράτησα όλα τα δικά σου για μελλοντική χρήση.
Ty για άλλη μια φορά.^_^
Feb 11 2009 09:30
Zoro → ssj2sanji
Χαχα όχι μια χαρά είναι,νόμιζω ήδη διάλεξα ποιά θα "φορέσω".
Θα το ψάξω σε λίγο,να 'σαι καλά,είχα ανάγκη από μια αλλαγή.:):):)
Feb 10 2009 20:50
ssj2sanji → Zoro
οι 4 που εμειναν στες εστειλα σε διαφορετηκο pm,θα τις λαβεις ομως:)
Feb 10 2009 20:50
Zoro → ssj2sanji
Well Done,ειδικά το τελευταίο μου άρεσε πολύ,θένκ γίουυυ.:)
Αλλά ήταν 5 οι εικόνες και όχι 9,έλειπαν 4...αν μπερδευτηκες ή τίποτα παρόμοιο,στείλε λίγο κι αυτές,αν πάλι όχι και αυτές ήταν,τότε έγινε,είναι αρκετές.
Να 'σαι καλά.:)
Feb 10 2009 20:39
Zoro → ssj2sanji
Αν δεν μου στείλεις το pm,που θε να ξέρω;:hahaha:
Αλλά μην μου στείλεις 9 διαφορετικά pms,δεν έχω χώρο δυστυχώς,στείλε μου ένα με και τις 9 εικόνες μαζεμένες.
Feb 10 2009 20:16
Zoro → ssj2sanji
Το email δεν είναι απαραίτητο να το βάλεις,απλά κάνε "Browse" ή "Αναζήτηση" τις εικόνες από το pc σου(χωρίς να κλικάρεις κάποιο από τα 2 κουτάκια κάτω από το "Browse" ή "Αναζήτηση"),πατάς "host it!" μετά και,αφού σου το φορτώσει,αντιγράφεις το [B][U]τελευταίο κάτω[/U][/B] link που σου είπα,έχει κάποια γράμματα και ένα + να πατήσεις για να το εμφανίσει(για την ακρίβεια λέει "+ Show Avanced Linking"),το κάνεις copy(αντιγραφή) και μετά πας στο pm και πατάς αυτό το εικόνιδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG]και κάνεις paste(επικόλληση) το link που αντέγραψες.
Αυτό για μια εικόνα,ξανακάνεις το ίδιο για τις άλλες 8.
Αν δεν κατάλαβες κάτι ξαναρώτα,έχω και εναλλακτική μέθοδο.;P
Feb 10 2009 19:57
ssj2sanji → Zoro
βασικα δεν καταλαβα απλος μου ζηταγε να κανω upload μια εικονα και να βαλω το email μου
Feb 10 2009 19:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed