Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GkLoc → ssj2sanji
Tα Betas ειναι Βιντεο ενος λεπτου η λιγοτερου που τα οποια ειναι πολλες φορες random,μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις χωρις να ακολουθεις ιστορια,απλως να συνδιαζεις με μουσικη και να ειναι πορωτικο,αμα εχεις δεις αρκετα betas καταλαβαινεις τι θα κανεις...
Επισης πολλες φορες πριν απο Beta Battles κανονιζουν με τον αντιπαλο την διαρκεια που θα εχουν τα βιντεο σας αλλα και μερικες φορες το χρονικο περιθώριο...
Μάι 03 2009 14:56
ssj2sanji → GkLoc
xmm ναι .κοιτα εχω πολες απορειες για τις beta battles.δεν εχω κανει ποτε και σκεφτομαι να κανω
Μάι 03 2009 12:09
GkLoc → ssj2sanji
Ρε ήταν άπαιχτο,ειλικρινά ξεπέρασες τον εαυτό σου,συγχαρητήρια ήταν μοναδικό^^*Hands down*
Το απο κάτω τραγούδι που σου έδωσε ο dOOpLiSSaKoS ειναι πολυ φοβερο,πιστευω πρεπει να δοκιμασεις ενα με αυτο το τραγουδι...
Μάι 03 2009 12:05
ssj2sanji → GkLoc
ειδες το new amv???τι νομιζεις???για πες μονο μην μου πεις για τον sound:hiding_something:
Μάι 03 2009 12:00
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Πρώτη φορά άκουσα αυτό το τραγουδάκι σε ένα PvP video του WoW! Ο τυπάς σκότωνε με τον ρυθμό και σε τρέλαινε!! Πραγματικά ωραίο song και ο τραγουδιστής παίζει να έβλεπε μικρός DBZ :P
Είμαι σίγουρος θα το πετύχεις άψογα, γιατί έχεις skill :)!!
Μάι 02 2009 20:58
ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS
πολυ ωραιο το εχω ακουσει και πιο παλια απο το underground 1 στο playstation 2 που ειχα.Look δεν σου υποσχομαι και πολα οπως full amv γιατι δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο αλλα μια beta θα την εχεις:)a beta deticaded to dooplissakos xexe
Μάι 02 2009 20:32
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Oh nice!! Τραγουδάκι σου δίνω το The Only των Static X! Δυστυχώς όμως η παρακάτω έκδοση είναι λίγο κομμένη...την original με το videoclip την εβγαλαν :(
[url=http://www.youtube.com/watch?v=dkkEl2tgR18]YouTube - NFS Underground Static-X The Only Soundtrack[/url]
Πιστεύω να σου αρέσει και σένα το κομμάτι αυτό. Θα μου άρεσε πολύ αν το έκανες pure One Piece το AMV αλλά δεν θέλω να σε περιoρίσω οπότε βάλε και όποιο άλλο anime θες
Μάι 02 2009 20:11
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Να σου πω για παράδειγμα εγώ ένα τραγουδάκι της προτήμησής μου και να μου το ταιριάξεις με έναν ήρωα ή γενικότερα με ένα anime! :)
Μάι 02 2009 19:55
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Μολις είδα το τελευτέο AMV που έκανες και οφείλω να ομολογήσω πως κάνεις φοβερή δουλεία συνδιάζοντας με τέτοιο τρόπο είκονα και ήχο!! Μπράβο σου! Δε με λες...παραγγελίες κάνεις? :P
Μάι 02 2009 19:37
GkLoc → ssj2sanji
Eγω απ'την άλλη θα πιάσω σήμερα το δεύτερο επεισόδιο,γαμώτο όμως χρειάζομαι ενα Imba Opening,και δεν εχω...
Απρ 26 2009 14:07
ssj2sanji → GkLoc
βασικα πρωτα θα τελειωσω το Zoro-Pain(mini amv)και ερχετε η σειρα του soul eater.Εσυ προχωρησες??
Απρ 26 2009 00:31
GkLoc → ssj2sanji
Xαχα,πολύ ωραίο ρε,εμένα πάντως μαρεσει πολύ....^^
Πως παει το amv του Soul Eater(Αμα το ετοιμαζεις)?
Απρ 26 2009 00:27
ssj2sanji → GkLoc
oi aniki ριξε μια ματια στην profile picture μου και πες μου την γνωμη σου:hahaha::hahaha:
Απρ 26 2009 00:19

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται