Community Status Updates
Namida → Cassiel
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κάνατε link και zelda ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Nov 07 2010 19:55
Cassiel → ellesmira
Είναι από το Terranigma,το τελευταίο RPG (και κατ'αιμέ καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών γενικά σαν σύνολο) που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη για το Super Nintendo.
Aug 16 2010 13:50
ellesmira → Cassiel
το avatar σου δεν ξέρω από που είναι, αλλά είναι φαντασμαγορικότατο, το λατρεύω, end of the story.
Aug 15 2010 20:31
Cassiel → Portgas D. Spark
Ναι ξέρω κάτι τέτοια ακούω αλλά δεν θέλω να ξέρω.Άλλωστε είπαμε.Σε μισό χρόνο είναι άλλα 24 eps οπότε ότι και να παίζει τώρα θα τελειώσει λογικά.ΟΚ έφυγα.Πάω διακοπές:P
Jul 31 2010 12:59
Portgas D. Spark → Cassiel
Μην κανεις το λαθος....περιμενα κανα 3 χρονια ακομα γιατι...αν τα τελιωσεις μετα θα υποφερεις μια και δυο βδομαδες για να δεις νεο επεισοδιο....και τι επεισοδια κιολας...της πιο επικης μαχης... :P
Jul 30 2010 18:01
Cassiel → Portgas D. Spark
Και εγώ αυτό κάνω.Έχω σχεδόν 3 χρόνια να δω One Piece.Είμαι ακόμα στην αρχή του Thriller Bark.Με βλέπω να τα δω όλα μαζεμένα τα Χριστούγεννα.
Jul 30 2010 09:59
Portgas D. Spark → Cassiel
vasika ok...exw dei kai alla...alla san to one piece kanena..dustixws apo thn stigmh pou arxisa One Piece den goustarw na dw tpt allo...ta vrm ola...nomizw pws eprepe na to afisw teleutaio!!! :P
Jul 30 2010 01:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed