Community Status Updates
Cassiel → MisaYoshiko
OK XD.Απλά θα πάρει πολύ καιρό να ξέεςι γιατί όπως είπα ασχολούμε με το Hall:P
Jun 03 2011 10:01
MisaYoshiko → Cassiel
μονο απο σενα περιμενω να με διαφωτισεις γιατι ξερω το κολλημα σου να ειναι ολα ολοκληρωμενα :Ρ οταν το κοιταξεις πες μου
Jun 02 2011 11:34
Cassiel → MisaYoshiko
A δεν ξέρω εγώ σαν παράδειγμα σου το έδωσα. Εγώ τα είχα δει σε Club πριν χρόνια και στο GamePro όπου τα διαφήμιζαν όταν τα έβγαζαν.Έπειτα μέσυ net από DVD clubs που δεν θυμάμαι τώρα συμπλήρωσα όσα μυο είχαν διαφύγει.Τώρα δεν ξέρω τι λείπει αλλά όταν κοιτάξω και όσα πόσταρες θα δω.
Jun 02 2011 09:14
MisaYoshiko → Cassiel
καλα οι τυποι ειναι γτπκ οσα ντιβιντια παρηγειλα μ ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσινα και με ρωτησαν να τα φερουν ειπα και και ενα π ελεγε 2 ευρω μου ειπαν 15. οτι να ναι. και η λιστα τους δεν ειναι καν πληρης...:(
Jun 01 2011 15:35
Cassiel → MisaYoshiko
Βασικά όλα τα DVD & VHS που έχουν το [Hentai] από δίπλα είναι της Silver Star.Φυσικά έχει βγάλει και μη hentai αλλά αυτά δεν τα σημειώνω κάπως να ξεχωρίζουν γιατί δεν βλέπω τον λόγο. Τσέκαρε εδώ πάντως :
[url]http://www.videosun.gr/dvd/25,Manga[/url]
Κάνε scroll down είναι κάμποσες σελίδες. Εγώ νομίζω ότι τα έχω όλα στην λίστα.Αλλά δεν έχω δει ακόμα την δικιά σου και μιας και ασχολούμε καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο πλέον με το Hall of Fame θα πάρει πολύ καιρό πριν κάνω αναβάθμιση το θέμα αυτό πέρα από ορισμένα links.Πέρα από αυτό αν δεν το έχεις δει όπουνανε τελειώνω στο Hall με τα της Θεσσαλονίκης σε μερικές μέρες και μετά πιάνω την Αθήνα.
Jun 01 2011 13:52
MisaYoshiko → Cassiel
καλημερα παναγιωτη. ηθελα να σε ρωτησω.. εχεις μηπως καποια λιστα που να εχει ολους τους τιτλους της σιλβερ σταρ? ειδα πως εχεις καποια στη λιστα με τα ανιμε που εχουν κυκλοφορησει στην ελλαδα, αλλα ψαχνω πιο συγκεκριμενα μονο τα ανιμε της σιλβερ σταρ
Jun 01 2011 08:11
Adventurer → Cassiel
Βρεθηκε το Sakura Tsuushin : Remaking Memories!!!
[url]http://snesorama.us/board/showthread.php?t=63991[/url]
May 03 2011 14:39
Cassiel → giota83
Hello XD!To καλύτερο όνομα έχεις και την καλύτερη ηλικία XD.Σε έχω added μήπως κατα τύχη και στο Facebook:);
Mar 18 2011 23:41
Cassiel → Ayaka-chan
Τι να σου πω.Εγώ απλά πήγα εκεί την επόμενη,επειδή έτσι και αλλιώς είχα σκοπό να πάω για να πάρω κάτι δώρα και του το πα και μου πε να πάρω κάτι με 10 ευρώ.Στείλε καλύτερα μύνημα στυην Σοφία/Somnium_in_Tenebris για να σου πει αν ξέρει κάτι παραπάνω από εκεί και πέρα για τους εναπομήναντες.
Nov 26 2010 13:23
Ayaka-chan → Cassiel
Hey! I8ela na se rwtisw an se exoun parei tilefwno apo to anime party sxetika me tin klirwsi... eixe kerdisei kai mia fili mou kai epeidi den epikoinwnisan akoma mazi tis me evale na se rwtisw gia na 3erei ti na kanei xD
Nov 25 2010 16:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed