Community Status Updates
Tenshi → Cassiel
Πες τα ρε Γιαννη. πες τα.... ανοιγουν παντου συζητησεις!!!
Μουαχαχαχαχα!! :P
j/k ofc
Jul 06 2010 17:05
Adventurer → Cassiel
Αν θελεις να απαντησεις [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=408075&postcount=12"]στο ποστ του BadBoy[/URL] να το κανεις μεσω pm/vm/MSN/Facebook κτλ, οχι στο thread.
Jul 06 2010 16:44
Cassiel → Hyuuga_Nikorasu
Δεν ξέρω αλήθεια να σου πω.Τα μόνα Soccer RPGs που ξέρω είναι η σειρά Inazuma Eleven για NDS (και Wii σύντομα) και άλλο ένα για PSOne.
Jun 28 2010 12:36
Hyuuga_Nikorasu → Cassiel
Δυστυχως δεν ειναι αυτο, σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως, αυτο που λεω ηταν οντως rpg γιατι ελεγχες εναν παιχτη και καθε φορα που εβρισκες αντιπαλο σου εβγαζε επιλογες οπως πασα, σουτ, ντριπλα κτλ, επισης υπηρχε μια μπαρα που εχε ενεργεια και την χρησιμοποιουσες για ειδικα σουτ κτλ... Ευχαριστω και παλι για την προσπαθεια
Jun 28 2010 12:08
Cassiel → Hyuuga_Nikorasu
Να υποθέσω ότι εννοείς αυτό;
[url]http://en.wikipedia.org/wiki/Aoki_Densetsu_Shoot!_%28video_game%29[/url]
Δεν γνωρίζω άλλα παιχνίδια που να βασίζονται στην σειρά και ούτε νομίζω ότι αυτά είναι soccer RPGs,αλλά soccer με story events.
Jun 25 2010 12:21
Hyuuga_Nikorasu → Cassiel
Φιλε cassiel μιας και βλεπω εισαι master των j-rpg παιχνιδιων θελω να σε ρωτησω μηπως ξερεις ενα παλιο "ποδοσφαιρικο" rpg που υπηρχε στις 8-bit κονσολες και ηταν βασισμενο στην σειρα moero top striker, στην ελλαδα προβαλοταν ως GOAL (πρωταγωνιστης ηταν ο Βενιαμιν αν το ειχες δει)... αν γνωριζεις το ονομα του η κατι σχετικο θα σου ημουν υποχρεος!
Jun 24 2010 16:04
Cassiel → SpirosK81
Τον είσα,αλλά μάλλον ήταν έτσι στο φλου και δεν έκανε κάτι συγκεκριμένο XD.Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;P
Mar 30 2010 16:42
SpirosK81 → Cassiel
Είχε έναν σαμουράι. αυτός και μόνο πρέπει να ήταν character. :)
Mar 30 2010 16:25
Cassiel → SpirosK81
Φυσικά είδα Σπύρο.Και είμαι σε δήλημα όπως ήξερα ότι θα ήμουν με αυτό το πάρτι.Βλέπεις,στο Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers βάζω πάρτι που έχουν έστω και ένα character based cosplay (δηλαδή ουσιαστικά όλα μέχρι σήμερα).Τώρα αυτό πως να το αντιμετωπήσω που δεν είχε ούτε ένα character-based;Από την μια δεν θέλω να το παραλείψω και θα ταν disservice για τα παιδιά που ντύθηκαν, από την άλλη...δεν είχε cb cosplays.Δεν ξέρω,αλλά το πιθανότερο να το βάλω εν τέλη.
Mar 30 2010 13:29
SpirosK81 → Cassiel
Όπως είδες, μόνο specials αυτή τη φορά.... γμτ, ψήνομαι να ανέβω Θεσ στις 23, αλλά είναι και τα γενέθλια των Akai... ω γιατί κακιά μοίρα;;;;
Mar 29 2010 17:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed