Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Kρεμμυδοιππότης

Ευχαριστώ :D
Oct 25 2011 20:46
Photo

Cassiel → metalmusicmaniac

Oct 25 2011 20:46
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Cassiel

Χρονια πολλά ρε μάγκα!
Oct 25 2011 17:31
Photo

metalmusicmaniac → Cassiel

Χρόνια πολλά μεγάλε, ότι επιθυμείς :cake: να σε βλέπουμε στα meetings να σε χαιρόμαστε :P
Oct 25 2011 12:56
Photo

Kenny → Cassiel

Kαταρχήν, το ότι βρίσκονται μέσα σε spoiler tags δεν αλλάζει το γεγονός ότι φορτώνουν τα thumbnails... σε Firefox τουλάχιστον (αν και δε νομίζω να διαφέρει για άλλους browsers). Έπειτα, το θέμα δεν είναι τόσο το συνολικό μέγεθος της σελίδας σε MB (νομίζω βγαίνει γύρω στα 2 MB, αν και θέλω να το ελέγξω ξανά), όσο η καταπόνηση της browser cache, που χρειάζεται να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις μνήμης μαζί. Ο δικός μου ο Firefox πχ, που ήδη από μόνος του είναι φορτωμένος με 20-τόσα tabs, παραλίγο να τα φτύσει όταν μπήκα στο thread. Γι' αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα η πρώτη σελίδα να περιέχει μόνο event menu με links. Ο χρήστης θα διαλέγει το event που τον ενδιαφέρει και θα μεταφέρεται σε σελίδα που περιέχει μόνο τις εικόνες αυτού του event. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα forum threads δεν βολεύουν και τόσο για τέτοιες δουλειές. Θες custom ιστοσελίδες.
Aug 04 2011 17:42
Photo

Cassiel → Kenny

Γι'αυτό τον λόγο τα έχω βάλει σε spoiler buttons και thumbnails να μην φορτώνουν οι φώτος και γίνετε χαμός:).Έτσι απλά ανοίγει κανείς ότι θέλει να δει και το βλεπει, και αν το θέλει και σε καλύτερη ανάλυση κάνει κλικ πάνω στην εκάστοτε εικόνα. Χώρια που λόγο thumbnails δεν κινδυνεύει να σβηστεί το imageshack account μου μιας και δεν τους λιώνει το bandwidth.Προσωπικά δεν μου πέρνει πάνω από 15 δευτερόλεπτα να φορτώσει όλο το θέμα και δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό μιας και δεν έχει κανείς πλέον 56Κ αλλά ADSL2+ των πολλαπλών MBs:)
Aug 03 2011 20:42
Photo

Kenny → Cassiel

Ναι, για το χρήστη το έλεγα. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιος πιο efficient τρόπος, δηλαδή να διαλέγει ο χρήστης ποια thumbnails θα δει, αντί να φορτώνουν όλα μαζί κάθε φορά.
Aug 03 2011 20:16
Photo

Cassiel → Kenny

Εννοείς για τον χρήστη από την άποψη ότι θα πρέπει να περιμένει μερικά λεπτά να φορτώσουν κάπου 5000 thumbnails; Δεν έχει κάποια επίπτωση στο server/bandwidth σας εφόσον τα φορτώνει όλα από το imageshack σωστά ή λάθος το χω;
Aug 03 2011 18:52
Photo

Kenny → Cassiel

Done. Αυτό το thread έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνα "βαρύ", πάντως.
Aug 03 2011 18:44
Photo

Cassiel → Kenny

Aug 03 2011 18:44
Photo

Cassiel → Kenny

Jul 17 2011 19:17
Photo

Kenny → Cassiel

Ωχ, έχεις πολλή δουλειά. Καλή υπομονή!
Jul 17 2011 19:10
Photo

Cassiel → Kenny

Thanks:D.Βασικά το πρώτο post δεν θέλω να το πειράξω γιατί είναι άλλος 'τομέας΄εντελώς από τα παρακάτω θεματικά και από respect, και επίσης είναι και η διετές επέτειος του παιδιού -σήμερα-.Πέρα από αυτό δεν θα χε και πολύ νόημα να γλίτωνα λίγο χώρο,γιατί και το επόμενο post ίσα ίσα θα φτάσει και θα γεμίσει εφόσον τώρα τελειώνω me το 2009 της Αθήνας και μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο έκαναν άλλα...35 events!!!Ποιο πολλά από όσα σε 3,5 χρόνια!Ε οκ καταλαβαίνεις ότι θα πονέσω ως να τελειώσω με όλα, αλλά τρέχω γιατί θέλω να τελειώσω πριν βγει το καλοκαίρι, γιατί μετά δεν θα έχω καθόλου χρόνο για τέτοια πριν βγει το έτος τουλάχιστον.
Jul 17 2011 19:03
Photo

Kenny → Cassiel

Done. :) Πάντως θα ήταν καλή ιδέα, πιστεύω, να μεταφέρεις τον πρόλογο και τις ευχαριστίες στο πρώτο post, ούτως ώστε το 2ο post να μείνουν μόνο cosplay, όπως και στα επόμενα posts.
Jul 17 2011 18:57
Photo

Cassiel → giota83

Απ'όσα βλέπω στην σελίδα τους μόνο ένα έχουν βγάλει:) [url]http://anubis.gr/books.asp?BID=1233[/url]
Jun 23 2011 12:31