Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → Cassiel

i hate the army too :P well they hate me for what i say :P
Jun 17 2009 22:39
Photo

Cassiel → Azathoth

Γιατί έτσι; Pήγες να καρφώσεις και σε άλλους βελάκια στο κεφάλι μήπως:hihi2:; Εγώ δεν μισώ κανέναν οπότε είμαι η εξέραιση του κανόνα. Μόνο τον στρατό:erk:...
Jun 17 2009 22:05
Photo

Azathoth → Cassiel

thank you mate! Rly kind και ας άργησες :D ευτυχώς υπάρχει κόσμος στο forum που δεν με μισεί :D
Jun 17 2009 21:35
Photo

Cassiel → Azathoth

Μου διέφυγε εδώ με τα τόσα προβλήματα στο Η/Υ, οπότε έστω και αργά χρόνια πολλά παρολίγο φονιά μου:hahaha:
Jun 17 2009 20:26
Photo

Cassiel → jenna-san

Την προηγούμενη φορά έλεγα τι απέγινες:Blissfull:. Πάντως κοίτα να καθίσεις αυτή την φορά. Δεν θα ξαναδείς πιο επικό ποσοτικά και ποιοτικά πάρτι από αυτό. Στο λεώ επειδή ξέρω. Τώρα το ότι θα σκάσουμε είναι εγγυημένο 100%.Καλοκαίρι, έλλειψη κλιματισμού, τίγκα κόσμος που μάλλον δεν θα χωρέσουν όλοι μέσα και φυσικά τα cosplay πάνω μας. Σε κάνω add και Face:wis:.Τι θα ντυθώ;Κλασσικά δεν το αποκαλύπτω:hahaha:.Αλλά να σε σίγουρη ότι από τόση "epicιά" ή θα γελάτε ή θα κλέτε:deadga6:
Jun 01 2009 00:15
Photo

jenna-san → Cassiel

γεια!!!! οκ αυτη τη φορα θα ερθω και με κοσπλει....μονο που θα σκασω απο τη ζεστη!!! αν εχεις facebook πηγαινε κανε με add --> jenny karamanlidou και πανε δες το κοσπλει..!! εσυ τι θα ντυθεις;
May 31 2009 12:52
Photo

Cassiel → Jiraiya

Λίγο αργά αλλά hey χρόνια πολλά και από μένα:drinks::hbd:!!!
May 29 2009 23:20
Photo

Cassiel → Akasukekuro

Thanks:hihi2:.Α δεν λέω τι θα κάνω θα δεις:8):.Κοίτα να κάνεις και εσύ.Θα είναι το καλύτερο πάρτι σε όλα όπως είπα. Μην χάσεις την ευκαιρία.
May 29 2009 23:19
Photo

Akasukekuro → Cassiel

Τι λέει όλα καλά? Τέλειο το cosplay που έκανες τον Portgas D. Ace :nbleed:είναι ο αγαπημένος μου... Άντε ρε να δώ στο καινούργιο τι θα κάνεις.....:try: :tensai: εχεμ εχεμ.......... Δεν μπορώ :canthelp: έπρεπε να το πώ αυτο το cosplay τα σπαγέ άγρια.....
May 29 2009 04:43
Photo

Cassiel → Harileny

Καλημέρααααααα:joyful:.Αχού, εδώ ξεσκίστηκα 5 μέρες τώρα να κάνω το cosplay και πάνω κάτω τέλειωσα χθες. MSN έχω να μπω οπότε κάτι μέρες:hahaha:.Μην πω ότι έβαφαν εδώ τους τοίχους και δεν ήμουν και στο PC:knock-knock:. Όχι δεν είχε κανέναν Kakashi,μόνο σκέτο άσπρο:frozen:. Μισός μήνας ακόμα ναιιιιι:wooi2:!
May 27 2009 10:56
Photo

Harileny → Cassiel

γεια σου φατσα:wooi2:καλα εισαι? καλα το msn μου τα εχει παιξει:hahaha: lol.καλα που το εγραψες εδω γιατι δεν μπορουσα να τα ανοιξω.:madtodeath: τωρα θα τα δω.:wooi2: επιτελους το παρτυ πλησιαζει.:gotit:θα τα σπασουμε ολοι παλι.:byejg9:
May 25 2009 10:06
Photo

Cassiel → alex90

Λέω να τον βάλω και αυτόν στο θέμα με τα cosplays:8):...μπαααααααααα:hahaha:.Btw δεν τo ανέφερα ακόμα (baka me:frozen:) αλλά ένα μεγάλο THANK YOUUUUUUU για την διοργάνωση του πάρτι σαν hostess που ήσουν:kawaii:.Και φυσικά και στην Αναστασία που συνέβαλε στην παρασκευή του Essen:wooi2:.
May 20 2009 14:38
Photo

alex90 → Cassiel

kala leme o luffy pragmatika den uparxeiiiiiiiiiii!!!!?!?!?!?!?!?!! luthika sta gelia molis ton ida. ka le den mporo na po oti itan liges...mia xara htan.
May 20 2009 13:23
Photo

Cassiel → Christie Valentine

Και εγώ Κατερίνη σνιφ:nanana:.Btw σε λίγο θα προσθέσω και τα άλλα cosplay σας στο θέμα:).2 για την κάθε μία:). A, τελικά πήρα το σπρέυ που ήθελα και εγώ από το ίδιο μαγαζί. Νομίζω ήταν και το τελευταίο, οπότε καλά που δεν το άφησα για την μέρα του πάρτι:gn2:.
May 19 2009 14:11
Photo

Christie Valentine → Cassiel

Και εμεις περασαμε τελεια thx. Eγω παλι ειμαι πισω Καβαλα :(
May 19 2009 12:10