Community Status Updates
Cassiel → Nighteyes
Ήταν κατά την επιστροφή μας:hihi2:. Ε και βαριούμουν τώρα να τις βγάλω και να χαλάσω την αρίθμηση:joyful:.Αλλά όπως μου ζήτησες σε όσες ήσουν μέσα δεν τις ανέβασα πάντως:).Βασικά μία ήταν.Εκτός αν μου ξέφυγε καμία:hmmm:
Nov 05 2009 19:13
Nighteyes → Cassiel
Ρε συ τρελέ;:P Τι δουλειά έχουν οι γάτες από το Βαρδάρη στον φάκελο με τις φωτό απ' το cosplay party;:hahaha:
Nov 05 2009 18:56
Cassiel → Didi
Ε ναι 'εκεί πέρα' όπως είπες:hihi2:.Εγώ έχω έρθει 3 φορές σε events μέχρι τώρα οπότε δεν δυνάται σε καμιά περίπτωση να ξέρω όσα π.χ. ξέρω για τα παιδιά εδώ πάνω στην Θεσσαλονίκη:).Lol, stalker θα με φωνάζουν:hahaha:
Ναι το θυμάμαι που το ανέφερε ότι τον 'κατηγόρησαν' πως ανεβάζει πολλές σας φώτος:wis:.Γιατί κακό είναι:wooi2:;Best loli duo FTW:hahaha:!!!
Να υποθέσω ότι η pic που έχεις στο MySpace είναι με τα παλιά ή τα νέα γυαλιά:drink:;Μοιάζουν...well...μεγάλα:hihi2:.Γιατί δεν πήρες κάτι πιο νορμάλ:);
Τελειώσατε με τα cosplay σας για το Halloween:);
Btw,fun fact. Αν δεν κανω λάθος είσαι my 100th friend στο .aNiMe//GR:oo:.Congrats,loooool:hihi2:!!!
Nov 05 2009 13:59
Didi → Cassiel
[I][B][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua]Xaxa ναι αυτός είναι!^^ χεχεχε καλά μη νομίζεις ,όλοι γνωστοί είμαστε εκεί π΄΄ερα οπότε όλοι έχουν και γνωρίζουν τις ίδιες "πληροφορίες".:hihi2: Μα είσαι γν'ώστης των πάντων !εγώ το πιστεύω!!!:ureshii:
Χαχαχαχ τότε αμα είναι δικό οτυ το λάθος να τον ευχαριοστήσω!:kakaka: χεχ κι όμως το ξέρεις οτι κάποιος λέει είχε γκρινίαξει γιατί λέει είχε πολλές φωτογραφίες μας?:sigh2: Κακοί άνθρωποι....-.-
Χαχα ναι δε νομίζω να με έχεις δει!Αν και ο Speedy με έχει απαθανατίσει και με τις γυαλαμπούκες οπότε δε γλιτ'ώνω μου φαίνεται.:sigh2:
ναι ναι ναι cosplay!!:awww:
[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Nov 05 2009 12:18
Cassiel → Didi
Ελπίζω να μην σε κάνει freak out ή κάτι τέτοιο,αλλά γενικά με την ενασχόληση μου με το Hall of Fame Ελλήνων Cosplayers, πέρα από ονόματα/nicks κ.τ.λ. δεν μπόρεσα να μην συγκρατήσω και άλλα άσχετα facts που δεν χρειάζεται για πολλά άτομα, μιας και τυχαία έπεφτα πάνω σε αυτές τις πληροφορίες:emptyonexg1:. Π.χ. το αγόρι σου δεν είναι το παλικάρι με το κοτσιδάκι, ο Πλούτωνας ή το κατάλαβα λάθος:thatsit:;Για τέτοια άσχετα facts μιλάω.Τι φταίω εγώ μετά που συγκρατιούνται στην μνήμη μου:if:.Επίσης από την άλλη όταν ήταν να κατέβω κάτω την πρώτη φορά και έκανα Tuxedo Mask η Αθηνά είχε πει ότι εσύ θα ήσουν ντυμένη Usagi και σε ανέφερε με το όνομα σου,το οποίο γνωριζα ήδη ακόμα και τότε:ureshii:.
Σχετικά με το αγαπημένο ντουέτο lolis 'blame' Speedy:hihi2:. Τόσο προβολή που σας κάνει σε κάθε post του τι περίμενες:joyful:.
Έχει και νέα γυαλιά:hmmm:Βασικά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ ούτε τα παλιά εδώ που τα λέμε,χαχα:hihi2:.
Ναι, φυσικά δεν έχουν σημασία τα δώρα:).Ευκαιρίες να κάνουμε cosplay θέλουμε:wis:
Nov 05 2009 01:57
Didi → Cassiel
[COLOR=Plum][SIZE=3][I][B][FONT=Book Antiqua]Nόμιζα οτι είχες φοβερό μνημονικό γιατί θυμόσουν και το όνομάμου (που είναι περίεργο) και το nick μου και το παλιό!:hihi2:
Αγαπημένο ντουέτο lolis??Cassiel-kun!!!:kawaii::joyful:
Ναι είμαι και πολύ ιντελεκτουέλα :hihi2: Πού να δεις τα καινούρια!Είναι τόσο geek!!χαχαχα
Ναι ΄΄οντως!Γιατί δεν έχουνε σημασία τα δώρα αλλά η χαρά του cosplay:joyful:
έλα δε λες π'άλι καλα που έχουμε και τις φωτογραφίες???:ureshii:
[/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR]
Nov 03 2009 21:29
Cassiel → Didi
Έχω χάλια μνήμη όσο αφορά ονόματα και πρόσωπα και πρέπει να τα ακούσω/δω 3-4 φορές ως να τα θυμάμαι μια και καλή:frozen:.Αλλά αναπληρώνω με την γερή μνήμη όσο αφορά καταστάσεις και γεγονότα:thatsit:.Εκεί θυμάμαι ότι κουλό θέλεις ως και από τα νήπια:hihi2:.Και πως είναι δυνατόν να ξεχάσω κάτι που αφορά τo αγαπημένo μου ντουέτο lolis:joyful:!!!
Με τα γυαλιά πάντως φαίνεσε πολύ 'εξεζητημένη':drink:
Κακά τα ψέματα, ότι και να λέγετε το Halloween Party θα είναι τελικά -cosplay- πάρτι, σε ανεπίσημο επίπεδο, και αυτό το κάνει χειρότερο για μένα που θα το χάσω:emptyonexg1:.Γι'αυτά ζω και υπαρχω:nanana:!!!Πάλι με εικόνες θα βολευτώ:sadist:...
Nov 03 2009 19:59
Cassiel → matassos
Χεχε:hahaha: Όχι δεν το είδα το θέμα καθώς από τότε που πηγα Αθήνα για το cosplay cafe ως και σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να ποστάρω εδώ λόγο έλλειψης χρόνου με όλα τα events που πήγαινα ως και προχθες:emptyonexg1:.Δεν νομίζω πάντως ότι είναι δυνατόν να επιστρέψει μετά από τόσα άπειρα bans:knock-knock:.Για να ξαναφάει ban:hihi2:;Δεν έχει νόημα.Και του έχω πει χιλιεςδυο φορές να συγκρατιέται αλλά μάταια:uhh:.
Nov 03 2009 19:51
Didi → Cassiel
[COLOR=Plum][I][B][FONT=Book Antiqua]A ναι?Δετο θυμάμαι οτι μιλούσαμε τότε!:hihi2: Μα τι μνημονικό είναι αυτό που έχεις?όλα τα θυμάσαι!:thatsit:
χαχαχαχχαχαχααχ προφανώς όχι!!:kakaka: ναι τους έβγαα αλλά μάλλον απ οτι φαίνεται ΚΑΙ τα μάτια μου είναι ευαίσθητα...:ill2:
ναι όντως.. το έχασα..snif...Ναι είμαστε πάντα μζί για αυτό!!χαχαχα:hihi2: Για το Halloween θα είναι character based αλλά πολύ special!!!=D είμαι πολύ ενθπουσιασμένη!!^^ Κρίμα που θα το χάσεις....
[/FONT][/B][/I][/COLOR]
Nov 03 2009 17:07
matassos → Cassiel
kaloo e? eides p m kleidwse to topic o kakos o kenny?... gia epistrofi t rorico...
Nov 03 2009 12:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed