Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → kleidokrator

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ:hbd:!!!!
Nov 03 2009 00:41
Photo

Cassiel → Didi

Γύρισα από την Θεσσαλονίκη χθες γι'αυτό άργησα να απαντήσω,sorryyyyy^-^! Χεχε, θυμήθηκα ότι πάλιά που μιλούσαμε λίγο εδώ και είχες το nick Usagi έγραφα στο τέλος το όνομα μου στα pms:).Αρά από εκεί θα σου έμεινε. Και εγώ φοράω τους φακούς ακριβώς όσα χρόνια τους φοράς και εσύ:thatsit:.Εκτός αν εννοείς ότι φοράς επί 7 χρόνια το ίδιο ζευγάρι φακών οπότε...ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:Crying2:!!!Πλάκα σου κάνω:hihi2:.Στο σπίτι πάντα τους βγάζω.Εσύ δεν τους έβγαζες και έτσι δημιουργήθηκε το πρόβλημα:if:; Κρίμα που δεν ήρθες πάντως:sadist:.Εγώ εσένα και την Νάνσυ σας έχω συνηθήσει 'αυτοκόλλητες' :hahaha:.Για πότε ετοιμάζεται κάτι special:);Για το Halloween Special;Αν ναι τότε δυστηχώς θα το χάσω:emptyonexg1:...Loli mahou shojos:hmmm:;. Ή για το Χριστουγεννιάτικο, christmas lolitas :blush2:.Ή καμία απολύτως σχέση και θα είναι κάτι character based:joyful:;
Nov 03 2009 00:37
Photo

Cassiel → ZeLiGa

Δεν ξέρω αλήθεια.Απλά σκέψου ότι σε FB,MySpace,aNiMe//GR από το τελευταίο πάρτι των Akai Panda στις 12.09.2009 ως και σήμερα λαμβάνω καθημερινά ανεξεραίτως 1 ως και 4 friendship request.Βγάλε έναν μέσο όρο και είσαι μέσα:).
Nov 03 2009 00:25
Photo

Cassiel → Hat-tan

Hey hey hey:D!!!Καλά ήταν και χθες.Παρόμοια φάση με προχθές βασικά. Και όλοι είχαν διαφορετικά cosplays συκριτικά με την προηγούμενη μέρα εκτός από μένα και τον MyDeadBrother:emptyonexg1:
Nov 03 2009 00:21
Photo

Cassiel → matassos

Τι avatr είναι αυτό βρε συ XD;;;
Nov 03 2009 00:21
Photo

Hat-tan → Cassiel

γιαααα ειμαι ο Στεφανος ^^ πως περασατε σημερα?
Nov 01 2009 22:14
Photo

ZeLiGa → Cassiel

Θέλω αριθμό! :bleh:
Oct 31 2009 12:21
Photo

Didi → Cassiel

[SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][FONT=Book Antiqua][I][B]Κι όμως το Παναγιώτης είχα στο μυαλό μου!:P Μαλλον και γω κάπως υποσυνειδητα το ήξερα..Χαχαχα εσύ τους ξερεις όλους πια φακελωμένους κανονικά! χιχι χαχα προφανώς !Είναι γλυκό βάσανο!:ureshii: =Ο τυχερός ο φίλοοοοος.... Κοιτα εγώτους φοράω πολλά χρονια (από τα 14 μου) και τους φοράω απο το πρωο μέχρι το βράδυ αλλά γενικά έχω και ευαίσθητα μάτια...Πάντως είναι καλό όταν είσαι σπίτι και έχεις την ευκαιρία να τους βγάζεις να ξεκουράζεις τα μάτια σου... ετυχαν κάτι απροοπτα που μου χάλασαν τη διάθεση και δε τα καταφερα να έρθω..=( αχάάά ατοιμάζουμε με τη Νάνσυ κάτι special!!:wooi2: ελπίζω να τα καταφέρουμε!^^ χαχα μπράβο μπράβο έτσ να σε έχουμε κοντάμας^^ [/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
Oct 31 2009 01:00
Photo

Cassiel → ZeLiGa

Να δεις πόσοι δεν με γνώριζαν και δεν γνώριζα και γνωριστήκαμε:hihi2:.
Oct 31 2009 00:43
Photo

Cassiel → Didi

Παναγιώτη με λένε:).Δεν νομίζω να στο είχα πει ποτέ. Αλλά ούτε και εσύ εμένα το δικό σου:hihi2:.Αλλά ξέρεις τώρα, εγώ ήξερα πάνω κάτω και όσους δεν είχα γνωρίσει ακόμα προσωπικά λόγου του θέματος και της έρευνας που έπεσε:).Έτσι ήξερα ότι σε λένε και σένα Λίδα:joyful:. E οκ όσα 'τραβάω' δεν μπορώ να πω, μου αρέσουν^-^.Αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν:). 1080p θέλω και εγώ αλλά δεν έχω.Σε ένα φίλο θα πάμε 3 άτομα για 'προβολή' στο δωμάτιο του σε ΓΙΓΑΝΤΟοθόνη (κυριολεκτικά έμεινα μόλις είδα ενδεικτικά το FF:ACC εκεί - που να δεις τι -γελείες- φώτος βγάλαμε με still images με τους χαρακτήρες στην οθόνη και εμάς από έξω - μόλις τις ανεβάσω στο FB θα σκάσει ο κόσμος στα γέλια:hahaha: ) 'Ωπα τι ήταν αυτό που είπες.Οι φακοί πειράζουν τα μάτια;Δηλαδή για πόσο 'πολύ' χρήση μιλάμε;Εγώ για 10ωρο κάθε μέρα και όταν είμαι εκτός πόλης ως και 30άωρα (με ρεκόρ πριν μερικές μέρες οι 44 ώρες:frozen:). Btw δεν είσουν το Σάββατο στο cafe απ'όσο θυμάμαι. Πως και έχασες την καλύτερη μέρα:wooi2:;Ετοιμάζεις κάτι για Νοέμβρη;Εγώ ξανά 19.12 θα μπορέσω να κατέβω κάτω. Έχω κλείσει ήδη ρεπό και εισητήρια:). @Άνι,δεν πιστεύω να μου κρύβεις και άλλα home-made cosplays:oo:;Ενημέρωσε και εμένα μόλις ανεβάσεις τις φώτος.Ελπίζω πριν τα Χριστούγεννα:)
Oct 31 2009 00:41
Photo

ZeLiGa → Cassiel

Ε δε σε ήξερα μωρέ. xD Απλά μου είχε δείξει ο ρόρης ένα cosplay που ειχε κανει μαζί σας(πήρε τον εύκολο ρόλο ο άτιμος:Ρ) και μου είχε πει ποιος ήταν ποιος στην εικόνα.:)
Oct 30 2009 23:50
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=RoyalBlue][I][B]Γεία σου Cassiel!^^ (θα μου θυμίσεις το πραγματικό σου όνομα??[/B][/I][/COLOR][COLOR=RoyalBlue][I][B]:sigh2:) χεχεχε εεεεεμμμ αμα είσαι well known cosplayer και διασημότης αυτά τραβάς! χαχαχ 1080 p????:oo: Θέλω κι εγω 1080 p΄!!! Είχα ένα πρόβλημα με τα αγγεία του ματιού μου από την πολύ χρήση των φακών....snif... [/B][/I][/COLOR]
Oct 30 2009 23:25
Photo

Cassiel → Didi

Αχ πάτησα καταλάθος 'post' οπότε κάνω τώρα edit:hihi2:. Γεια σου Λίδα:blingeye2:!!!Φαντάσου τώρα φάση που περνάω μετά από 6ήμερο με 2 Days at Cosplay cafe -> Cosplay Photoshooting -> Cosplay Party/ Birthday Celebration -> Animeeting -> Βόλτες -> 2 Day Break XD -> (starting tomorrow) Cosplay Event Day 1 -> Eating Meeting -> Cosplay Event Day 2 -> Final Fantasy 7: Advent Children 1080p Widescreen using a Projector:joyful:. Btw αλήθεια τι έπαθαν τα μάτια σου και έβαλες γυαλιά αν επιτρέπετε:hmmm: Και Άνι πότε έκανες εσύ Azu και δεν μου το πες:oo:;;;Θέλω info και φώτος για το θέμα:fromabove:!!!
Oct 30 2009 22:53
Photo

Cassiel → ZeLiGa

Oct 30 2009 18:01
Photo

Cassiel → Ash_Pokemaster

Thanks βρε:)
Oct 30 2009 17:59