Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Lucy-Nyu

Ήρεμα μην βιάζεσαι τόσο XD. 2 double posts έκανες στο προφίλ μου:P
Nov 09 2009 01:05
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

τα διωρθωσα χιχιχιχι εχει πορβλημα η συνδεση
Nov 08 2009 23:52
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

[IMG]http://http://critteristic.com/wp-content/uploads/2008/08/cute-kitten-love-500-3.jpg[/IMG]damn αμα δεν με εβριζε η μανα μου τωρα θα μιλαγαμε σαν ανθρωποι απο το τηλεφωνο ξεχασα τα μισα αποσα ηθελα ν απω
Nov 08 2009 23:46
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

:Crying2::run:παω να το διορθωσω
Nov 08 2009 23:16
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

ντεσου ντεσου εκανα 2πλο ποστ και θα το καλυψω γραφωντας στο προφιλ σου χαζμοαρουλες κ α ι ε τ σ ι θ α δ ι ω ρ θ ω σ ω τ ο λ α θ ο ς μ ο υ
Nov 08 2009 23:15
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

GOMMEN GOMMEN ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΡΥ,ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΕΣ,ΣΟΡΡΥ:sadist:
Nov 08 2009 23:11
Photo

Cassiel → Lucy-Nyu

Όλγα αδερφούλα μου....θα σε 'πλακώσω' αν το ξερες:bike::fromabove:!!!Προφανώς και θα ανοίξω άλλο και θα τονήσω ότι δεν έχει σχέση με το δικό σου όπως και θα το τονίσω τώρα και στο δικό σου για να μην το μπερδέψει ο κόσμος που ειδοποίησα και μου απάντησε ήδη:uhh:.Ζήτα μόνο -άμεσα- από έναν moderator να αλλάξει τον τίτλο σου και να γράψει από δίπλα ' - Αθήνα ΄ όπως θα γράψω και εγώ στο δικό μου ' - Θεσσαλονίκη ' το συντομότερο δυνατόν μην αρχίσουν Βόριοι να απαντάνε στο δικό σου μιας και δεν αναφέρεις καν την πόλη.
Nov 08 2009 23:03
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7890[/url]
Nov 08 2009 22:50
Photo

Lucy-Nyu → Cassiel

νισαμα τωρα ειδα οτι θα ανοιξεις τοπικ για bleach group gommen gommen ekana prin apo sena. an 8ew na ta dhlwsoun sto idio topic h na anoi3eis allo,gommen kai pali den h3era
Nov 08 2009 22:21
Photo

Nighteyes → Cassiel

:::P
Nov 08 2009 01:15
Photo

Cassiel → Didi

Σου αρέσουν:oo:;Εγώ θέλω να τα ξεφορτωθώ, επειδή είναι κάτι 'περιοριστικό' γενικά σε αρκετές φάσεις.Όταν μπορέσω οικονομικά θα πάω να κάνω και laser treatment να φύγει και αυτό:) Kαι γερμανικά:bath:;Σε είχα ρωτήσει παλιότερα,αλλά λογικά δεν θα θυμάσαι, αν γενικά έχεις κάποια σχέση με Γερμανία. Δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλά αυτή την εντύπωση μου έδωσες σαν άτομο και επίσης το nickname σου είναι και γερμανικό όνομα ανάμεσα σε άλλα.Έχεις ή απλά ιδέα μου είναι:thatsit:; Σιγά μην δεν προλάβεις να το τελειώσεις το cosplay:joyful:.Θα τα καταφέρεις σίγουρα:wis:Δεν γίνετε τώρα να μην είσαι έτοιμη και για ντουέτο με την Νάνσυ:).Σχετικά με το θέμα can I quess; Κ-οn maybe:ureshii:?Μην απαντάς εδώ αν δεν θέλεις, αν κατατύχη έπεσα μέσα. Cookie:hihi2:???Πρόσεχεεεεεεεεε τι ζητάάάάάάς:hahaha:.Γιατί εγώ τείνω πάντα να υπερβάλλω:hiding_something:.
Nov 07 2009 17:07
Photo

Cassiel → Nighteyes

Γυαλιά γυαλιά:hihi2:. Ή καλύτερα εγχείρηση laser στα μάτια:P.
Nov 07 2009 16:50
Photo

Nighteyes → Cassiel

Kαλέ, μεγάλη γυναίκα με μυωπία που να το δω το digitazed 999 από κάτω;:P
Nov 07 2009 00:10
Photo

Cassiel → Nighteyes

Την σειρά εννοείς;Ούτε εγώ δεν την έχω δει καθώς έχουν μεταφραστεί 33 από τα 113 πριν την σταματήσουν.Απλά και μόνο επειδή έχει στην εικόνα και τον αριθμό '999' γι'αυτό το είπα:)
Nov 06 2009 21:28
Photo

Didi → Cassiel

[COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][B]Λες??Τίποτα κακιασμένες θα είναι θαρρώ...:hihi2: όχι όχι κανονικότατα!και έξω και στη σχολή και στα ιαπωνικα!Δε τ κράζω μ αρέσουν!!!:joyful: Τώρα μόνο το Πανεπιστήμιο και τα Ιαπωνικά και τα Γερμανικά[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=Plum][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][I][B]:hihi2: Αλλα εντάξει το προχώρησα και σήμερα οπότε οκ πιστεύω θα προλάβω!!Εσυ έχεις αναλάβει βαρύ φορτίο τώρα !:hahaha: καλο κουράγιο^_^ What about a cookie??I would loooove a cookie :kill4u:! xaxax σοβαρα??έχεις γνωρίσει τόσο κόσμο από κοντά??μπράβο μπράβο! ναιιι:wooi2: να έρχεσαι πιο συχνά να τους γνωρίσεις όλους να σε βλέπουμε κι εμείς!!!:ureshii: [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Nov 06 2009 20:57