Community Status Updates
legeon → princess serenity
προσοχή μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.εδω κόβουν κ...ς για κάτι τέτοια
Nov 25 2009 23:20
legeon → vasilisk
[URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=3389"]Namida[/URL] Χρωστάς μια φώτο στο games trivia
Oct 17 2009 17:55
Andoryu → legeon
Gomenasai δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!Τ_Τ
Ευχαριστώ πολύ για το welcome!^_^
Ωχ, με αυτό που είπες στο τέλος ανγώθηκα κάπως!(είμαι και λίγο ανχώδης που και που!)
Θα προσέχω!Ο_Ο
Oct 04 2009 20:48
legeon → Andoryu
[spoiler]Αν και είμαι και ντροπαλός,αντικοινωνικός,weird and awkard,χαμηλων τόνων,ανοιχτόμυαλος, κυκλοθυμικός και αναποφάσιστος etc etc. οπότε άμα απο την μία στιγμή στην άλλη φαίνεται σαν να μιλάει τελείως διαφορετικό άτομο μην παραξενευτείτε!Also η μνήμη μου πραγματικά ειναι χάλια αλλα κατα τα άλλα μια χαρά!:PΑ και βαριέμαι αρκετά and boredom makes you do strange things! O_O Τι άλλο...Α ναι, είμαι λιγο παρανοικός, και έχω πολλές εμμονές.Δεν ειν' καλό αυτό!Ο_Ο
Επιπροσθέτως, είμαι λίγο lazy, procastrinator και όχι πολύ active member σε forums[/spoiler]
[spoiler]επιτέλους και εκεί που νόμιζα πως σαν και εμένα δεν υπάρχει άλλος,εντελώς ξαφνικα εμφανίστηκες εσύ και μου χάλασες την μεγάλη ιδέα που είχα για τον εαυτό μου.γιατί και εγώ και ντροπαλός είμαι και αντικοινωνικός και χαμηλών τόνων,κυκλοθυμικός,αναποφάσιστος,με χάλια μνήμη και γεμάτος με αρκετές δόσεις παράνοιας.όσο για τα υπόλοιπα που περιέγραψες ακόμα και αυτά τα έχω αν και όχι σε τόσο μεγάλες δόσεις.καλώς ήρθες λοιπόν ,καλή διαμονή και πάνω από όλα προσοχή στους κανόνες του forum.εδώ βαράνε όχι αστεία[/spoiler]
Oct 02 2009 16:36
legeon → Akasukekuro
sorry man.άργησα να φύγω από την δουλειά και έφτασα αργά.μέχρι και μισή είπες ε?
τότε περίπου έφτασα και εγώ αλλά σκέφτηκα πως θα φύγατε.πάντως αν είδες κάποιον με ακουστικά και με μια μπλε μπανάνα να κοιτάει ανήσυχος από εδώ και από εκεί,τότε πρέπει να ήμουν εγώ.
μια :redcard2: μου ανήκει δικαιωματικά :D
Sep 20 2009 20:33
Akasukekuro → legeon
Τελικα ηρθες? Εμεις συναντηθήκαμε περιμέναμε αλλα μεχρι και μιση και μετα φυγαμε γιατι δεν ερχοταν κανεις....
Sep 20 2009 02:07
Akasukekuro → legeon
Καλα αν θες λοιπον ελα σαββατο στις 6 το απογευμα στην καμαρα εκει θα σας περιμενω απο κατω και για να με αναγνωρισεις ειμαι ψηλος και εχω μακρυ μαλλι, προφανως θα καταλαβεις ποιος είμαι.....
Sep 18 2009 00:40
Akasukekuro → legeon
το αλλο σαββατο καλα ειναι? Αν επιθυμεις ελα....Τι λες για καμαρα στις 6 το απογευμα?
Sep 13 2009 23:45
legeon → Akasukekuro
εμ κοίτα εγώ από απλή περιέργεια και αγνό ενδιαφέρον ήθελα να μάθω την πορεία των εργασιών σας.δεν έχω κάτι να προσφέρω,πόσο μάλλον σε σκίτσα.ζητάω συγνώμη αν δεν έγινα κατανοητός και παρανόησες(αν έγινε κάτι τέτοιο δηλαδή) τα λεγόμενα μου.
αν η συνάντηση σας αυτή γίνει Θεσσαλονίκη και θες να παραβρεθώ ακόμα σε αυτή(σαν απλός παρατηρητής πάντα) τότε κάτι τέτοιο θα ήταν τιμή για εμένα.
με κάθε σεβασμό ο :nosey: γείτονας σου
Sep 13 2009 19:55
legeon → MitHuNa
:oo:τι?:oo:δεν γνωρίζεις για τα πράσινα παπούτσια?πάρε για να μάθεις
[URL]http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=21.03.2008,id=100482912[/URL]
ρεζίλι ε?:wooi2:ωραίαα.ε τότε δεν το χάνω με τίποτα :laugh:
Sep 13 2009 19:40
MitHuNa → legeon
πρασινα παπούτσια? γιατί ? τι κακό έχουν τα πράσινα παπούτσια? χο χο δεν αποκαλύπτω το cosplay μου!! είναι μυστικό καλά κριμένο καμιά 15 άτομα το ξέρουν μόνο ^^ αν είσαι στο πάρτι θα καταλάβεις το ρεζίλι (ΚΑΙ το κρύο) που θα τραβίξω!
Sep 13 2009 17:06
Akasukekuro → legeon
Θα κανονισουμε συναντηση του κλαμπ των σχεδιαστων. Θες να παρεβρεθεις?
Αν ναι, πες μου στο προφιλ μου ή με μυνημα και θα κανονισουμε μερα και ωρα....
Sep 13 2009 03:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed