Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

legeon → Adventurer

ω ναι.12μηνο κιόλας,Κομοτηνή πάντα.εσύ πόσο κάνεις?μειωμένο ή κανονικό ?
Φεβ 06 2011 22:10
Φωτογραφία

Adventurer → legeon

Μετα απο Κοζανη και Καστορια, ειμαι πλεον στο Λιτοχωρο Κατερινης, οχι πολυ μακρυα δηλαδη :) Εσυ εχεις κανει φανταρος;
Φεβ 06 2011 22:00
Φωτογραφία

legeon → Adventurer

έμαθα πως πήγες φαντάρος.που σε στείλανε?
Φεβ 06 2011 21:58
Φωτογραφία

Kain → legeon

Ά ρε συνάδελφε! :hihi2: Ποιός ξέρει, ίσως να το έχουν αυτό γενικά οι Γαλλίδες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πιστεύω που τα Γαλλικά θεωρούνται "ερωτική" γλώσσα... Κάτι παραπάνω θα ξέρουν για να το λένε! :himitsu: Πάντως η συγκεκριμένη καθηγήτρια ήταν το κάτι άλλο... :nbleed:
Ιαν 12 2011 15:38
Φωτογραφία

legeon → Kain

Αθήνα ε?εγω πήγαινα στν ΣΤΕ Μακεδονίας,Περαία.είσαι συνάδελφος σαν να λέμε :D τελικά όλες οι καθηγήτριες Γαλλικων φένετε να είναι όλες τους ωραιές ή έτσι τυχαίνει?
Ιαν 12 2011 14:30
Φωτογραφία

Kain → legeon

Πήγαινα στο ΙΕΚ Όμηρος, στην πλατεία Κάνιγγος, στο τμήμα ΣΕΦ-Μαγειρική τέχνη. Ήταν αρκετά φτηνό, αλλά υστερούσε σε εξοπλισμό, δεν είχαμε αρκετούς καθηγητές (π.χ. δεν είχαμε οινολόγο οπότε δεν κάναμε οινολογία) και ήταν λίγο ανοργάνωτοι. Τουλάχιστον όμως δεν πέρασα άσχημα, και ούτως ή άλλως μαθαίνεις περισσότερα με τους τρεις μήνες πρακτικής το καλοκαίρι παρά με τα μαθήματα σε κάποια σχολή.
Ιαν 10 2011 13:55
Φωτογραφία

legeon → Kain

στα βάσανα του μαθητή αναφέρεις πως πήγαινες σε ένα ΙΕΚ μαγειρικής.ποιο ήταν και που,αν επιτρέπετε?
Ιαν 09 2011 20:28
Φωτογραφία

legeon → ATANASHIOSU

πστ που χαθηκες εσυ?ειχα αρχισει να ανυσυχω ξερεις.καλως μας ηρθες
Δεκ 08 2010 11:29
Φωτογραφία

legeon → Pirate King

games picture trivia.απάντηση δεν έχει?
Ιούλ 31 2010 23:23
Φωτογραφία

iristella → legeon

Μόνο στον τίτλο. To franchise του Vampire Hunter D περιλαμβάνει στον τομέα των anime προς το παρόν μόνο δύο ταινίες τo Vampire hunter D και το Vampire Hunter D Bloodlust. (υπάρχουν manga και novels για τα περαιτερω). Αυτά τα OVAs είναι άσχετα.
Ιούν 15 2010 22:47
Φωτογραφία

legeon → iristella

[B]το Vampire hunter D έχει καμία σχέση με το [/B]Darkstalkers??? [B] [/B]
Ιούν 15 2010 22:14
Φωτογραφία

iristella → legeon

Glad to hear that. :3
Ιούν 15 2010 00:58
Φωτογραφία

legeon → iristella

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.το πρόβλημα λύθηκε πάντως.ξανακατέβασα το CCCP και λύθηκε το πρόβλημα
Ιούν 15 2010 00:39
Φωτογραφία

Kenny → legeon

Ψυχική ασθένεια τα anime; Ε όχι κι έτσι... Δεν έχω φτάσει τόσο μακρυά. Έχω σώας τας φρένας, don't worry. :P Απλά είναι ένα είδος τέχνης που το αγαπάω πάρα πολύ. Και όταν αγαπάω κάτι πάρα πολύ, θέλω να αποκτώ γνώσεις ειδικού σ' αυτό. Ίσως δεν είναι εμφανές, και μάλλον θα χρειαστεί να κάνω edit στο post για να το επισημάνω σε όλους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ναι, έχω κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή μου, δεν είμαι ένας μονόχνωτος anime fan. :hahaha:
Ιούν 02 2010 23:17
Φωτογραφία

legeon → Kenny

ρε συ Kenny αυτό που έγραψες ''στο ξέρεις ότι βλέπεις πολλά άνιμε όταν'' εμφανίζει σημάδια ψύχωσης με αυτά και όχι απλό ενδιαφέρων.σε καταλαβαίνω όμως
Ιούν 02 2010 23:03