Jump to content

Community Status Updates

Photo

legeon → Satou no Kumo

satou δώσε hint ή αλλιώς βάζει όποιος θέλει νέα pic.δες [B]TV series pictures trivia[/B]
Sep 12 2009 19:59
Photo

legeon → MitHuNa

πρός τι ο γέλωτας περικαλώ πολύ?ε να και εγώ :laugh::laugh::laugh: για πιό ζεστές μέρες ε?δηλαδή με τι,με μαγιό θα ρθείς? όσο για τα όπλα να μην ανησυχείς.πράσινα παπούτσια να μην φοράς μόνο.αυτό να προσέξεις πρέπει η περούκα τι χρώμα θα έχει? [spoiler]σε ζάλισα ε??[/spoiler]
Sep 12 2009 19:44
Photo

MitHuNa → legeon

axa xa xa xaxa ahaha το λοιπόν, το cosplay μου ας το πούμε είναι για πιο ζεστές μέρες ενώ απ ότι βλέπω θα βρέχει + το οτι θα κραταω όπλα οπότε η πάιζει να με κοιτάνε όλοι σαν βλάκες η να φωνάξουν την αστυνομία καθώς θα διασχίζω την μισή θεσσαλονίκη για να καταλλήξω στο μαγαζι + το οτι θα έχω περούκα !!!!
Sep 11 2009 20:57
Photo

legeon → MitHuNa

[B]έχω ένα μικρό προβληματάκι για το πως θα έρθω στο photoshooting και μετά στο coffix... έτσι ντυμένη... [/B]χωρίς να θέλω να φανώ αδιάκριτος,έχεις την καλοσύνη να μου πεις τι εννοείς με αυτό?
Sep 10 2009 17:02
Photo

ayaubu → legeon

sumimasen simainei kai kati tou stul "ops! sorry gia to lathos mou..." exei polla meaning... anyway.. yoroshiku onegaishimasu... :)
Sep 10 2009 13:06
Photo

legeon → ayaubu

έλα τώρα ηρέμησε.πλάκα έκανα.για αυτό και το :D.δεν εννοούσα τίποτα με αυτό(δεν είμαι και κανένα μέντιουμ) :laugh: sumimasen: "Sorry for making you go through all this trouble" .αν εννοείς κάτι τέτοιο τότε δεν με έβαλες σε κανέναν απολύτως κόπο.
Sep 10 2009 11:55
Photo

ayaubu → legeon

? kai pws to ikseres? i apla to katalabes apo ta sumfrazomena? anyway.. sorry an fanike oti ekana egw show off :( sumimasen...
Sep 10 2009 11:23
Photo

legeon → ayaubu

[B]η γιαγιά μου είναι Ιαπωνίδα.... στην Ιαπωνία ήταν λοιπόν...[/B] το ήξερα αυτό αλλά είπα να μην το αναφέρω για να μην κάνω τον έξυπνο :D
Sep 09 2009 17:22
Photo

CommanderSP → legeon

Κοιτα υπαρχει ενας webmaster που του ανηκει και το anime.gr domain ο οποιος μας εχει στηριξει παρα πολυ ολο αυτο το διαστημα. Εγω ημουν αυτος που ανοιξε το forum και που εστησε το ADN και ξεκινησα και τις πρωτες αλυσιδες και βεβαια ο dante μαζι με τη βοηθεια των moderators εφτιαξαν την σημερινη δομη του anime.gr και σε αυτους οφειλεται και η πορεια του site.
Mar 31 2009 14:12
Photo

legeon → TotalOblivion

:nod: [B]I[/B]/[I]we[/I] thank you very much :hmmm: for what?
Mar 25 2009 03:28
Photo

TotalOblivion → legeon

Hurray for DARKMAN!!!
Mar 25 2009 00:50
Photo

legeon → CommanderSP

χαίρε παν μέγιστε άρχοντα των autobots.χαίρομαι που απάντησες στο κάλεσμα μου,αν και σου πήρε μία εβδομάδα για να έρθεις,καταλαβαίνω όμως μιας και το ταξίδι από τον Cybertron είναι μακρύ και επίπονο.ελπίζω μόνο να παραμείνεις αρκετό καιρό,για να επωφεληθούμε από την σοφία και τις γνώσεις σου,πάνω σε όλα όσα αξίζει να μάθει ο κάθε πιστός σου υπήκοος. και για να σου δείξω το τι εννοώ με το κάλεσμα μου ορίστε και η απόδειξη των λόγων μου: .......................................................................................... αλήθεια ιδρυτής/founder υπάρχει?και αν ναι ποιός είναι? λίγο ανόητη η ερώτηση(και τέτοια ώρα μάλιστα) αλλά τι να κάνω αυτή είναι __________________ crime has a new enemy and justice has a new face [I] [URL="http://www.anime.gr/forums/posthistory.php?p=290250"]Last edited by legeon[/URL]; 02-03-09 at 03:35. [/I]
Mar 20 2009 22:05
Photo

MisaYoshiko → legeon

hehe οι καθυστερημενες ευχες ειναι παντα ευχες αρα και καλοδεχουμενες...και ας το ζητησα απο μονη μου:Ρ (Κ)
Mar 20 2009 01:33
Photo

legeon → _GaARa_

φίλος έχω ενα μικρό προβλημα με το CCCP.πάω να το κατεβάσω,αλλά κάποια στιγμη μου βγάζει το εξής μήνυμα:short name generation is disabled on NTFS drivers.the VFM components will not work properly. θα έχω πρόβλημα?είναι σημαντικό?
Mar 02 2009 13:51
Photo

legeon → Phantom Duck

thank you.i will not forget this
Feb 26 2009 00:30