Community Status Updates
0pr0phet → Fingolfin
Γεια!!!
Εισαι ο μονος mod μεσα και σκεφτηκα να σε ρωτησω... μηπως μπορεις να μου απαντησεις εσυ στο post στα recomendations γιατι θελω πολυ να δω κατι τωρα...
??? ^^
Oct 27 2008 01:55
Fingolfin
→
pointman-aka-thenewguy
Τα post που γίνονται σε όλο το community bar δεν προσμετρούνται. Δες όταν ξανακάνεις post εκεί ότι δεν θα μετρηθεί στο post count σου, ενώ στα άλλα subforums μετράνε τα post. Πιθανότατα αυτό θα είναι το πρόβλημα.
Oct 22 2008 14:42
pointman-aka-thenewguy
→
Fingolfin
ρε συ Φιν μια απορια εχω.οχι οτι με νιαζει(γκουχ γκουχ) αλλα τωρα τελευταια βλεπω οτι αυτα που γραφω δεν πιανονται(τα ποστ που εχω κανει).εκανα κατι και γινετε αυτο Η εχει προβλημα το συστημα?
Oct 22 2008 10:09
himawarinosekai → Fingolfin
:tongue:Την επομενη φορά να φέρουμε και τα κουβαδάκια μας να παίτσουμε!:P
Sep 29 2008 13:26
Tenshi → Fingolfin
Υο...
αν μπορεις να ριξεις μια ματια στο Play by post
Ξεκινησα ενα καινουργιο game....Hope you like and approve it !! :D
Sep 28 2008 16:34
himawarinosekai → Fingolfin
εννοούσες να κατεβάσω το ξεχωριστό αρχείο και να το διαβάζω ε? Χάρηκα με την κολοκυθιά και έχασα το νόημα! πάω να με κάνω edit!:emptyonexg1:
Sep 28 2008 12:05
GkLoc → Fingolfin
Yo Fingo τελικα τι θα γινει με αυτο που συζητησαμε για την Clan?
Sep 21 2008 17:04
Fingolfin → neste
Neste, μην ξανασβήσεις post mod ή admin από τα visitor messages σου.
Δεν είναι σωστό και δείχνει άρνηση συμμόρφωσης σύμφωνα με τις υποδείξεις τους οι οποίες σκοπό έχουν την υπενθύμιση των κανονισμών για την εύρυθμη λειτουργία του forum.
Sep 21 2008 01:16
jimmare → Fingolfin
Eυχαριστω!Τωρα μολις θυμηθηκα οτι το ειχα παιξει και πιο παλια αλλα δεν μου αρεσε...Τεσπα,ευχαριστω και παλι:)
Sep 14 2008 16:58
Fingolfin → jimmare
[url=http://www.naruto-arena.com/the-basics/]The basics - Naruto Arena[/url]
Sep 14 2008 15:13
jimmare → Fingolfin
Γεια φιλε fingolin!Λοιπον,γραφτηκα στο site που ειπες για online game naruto και εκανα και account.Μπορεις μηπως να μου δωσεις εστω και λιγες πληροφοριες για το πως αρχιζω...?:)
Sep 14 2008 13:22
GkLoc → Fingolfin
Nαι το προσεξα και εγω και προειδοποιησα μερικους,αλλα ενταξει χασεις εχασες,τι α κανουμε,τεσπα εγω τωρα προσπαθω να ξεκλειδοσω Zabuza για να αρχισω παλι να παιζω,
Αμα ξερεις καποιους που δεν εχουν Clan και τους γνωριζεις η ειναι καλοι βαζε τους μεσα να παιρνουμε Points..
Sep 12 2008 10:27
Fingolfin → GkLoc
Lol, ναι το είδα.
Το νου σας ρεμάλια, όταν χάνει ένας μας θα χάνουμε και βαθμούς!!!
Το είδα σήμερα που έπαιζα.
Sep 12 2008 01:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed