Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80Fingolfin

Σου άρεσε ρε τελικά?...
Sep 02 2008 17:22
Photo

KennyFingolfin

Το να καλείς νέους στο παιχνίδι με αποκλειστικό σκοπό να ψηφίζουν υπέρ/κατά ενός χαρακτήρα θεωρείται κλεψια. :nosey:
Sep 02 2008 16:44
Photo

GkLoc → Fingolfin

Fingolfin!! οσον αφορα το Batman-Dark Night Thread RESPECT!!!!:nod::nod::nod: ειλικρινα,τον pwnares καταπληκτικα,!!! Thats Our Proud Moderator!!!:head: k btw,To Ban ποσο θα αργησει??:orly:
Jul 31 2008 20:29
Photo

tsintori → Fingolfin

Μάλλον δεν το χειρίστηκα καλά το θέμα. Ήθελα να τον κάνω να σταματήσει αλλά μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω έτσι....... Συγγνώμη Fingolfin.
Jul 31 2008 14:43
Photo

GkLoc → Fingolfin

Χε,Χε, Πειραζει που μαρεσουν και οι δυο για διαφορετικο λογο???:tongue: Παντως ναι,Αυτο στο HAF ηταν πολυ Φασατο,χαχα,:hahaha: Ε,τοτε,Για να δουμε,γιατι δεν περνας απο εδω τοτε [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL] How About That??:orly:
Jul 30 2008 12:01
Photo

Fingolfin

Εσύ που είσαι και στα δύο, δεν είσαι καλά μου φαίνεται...:bleh: όπως στο poll του Naruto, που ποσταρα στο Hall of Fame εικόνα όπου ο Kakashi ψηφίζει ως αγαπημένο χαρακτήρα τον Naruto...:blurah5:
Jul 30 2008 11:47
Photo

GkLoc → Fingolfin

Xε,Χε,Νο Problem!! Και εγω που ειμαι και στα δυο??? Τεσπα,καταλαβα λιγακι τι επαιζε μιας και ειδα το Profile του, Οποτε Thanks For The Info!!
Jul 30 2008 08:31
Photo

Fingolfin

Ο xANTONISx έσβησε μία φορά μήνυμα του Sponi στο προφίλ του(όπως εδώ στα visitor messages του) που του έκανε παρατήρηση. Μετά τον προειδοποίησε ο Sponis να μην ξανασβήσει post mod/admin. Και του έκανα κι εγώ παρατήρηση παράλληλα. Κι αυτός έσβησε και το post του Sponi και το δικό μου. Ε λογικό δεν ήταν το ban; Εβδομαδιαίο πρέπει να είναι σε διάρκεια. Τέλος, ξέχασα να σου πω ότι είμαι fan του L και όχι του Light οπότε δεν θα μπω σε αυτό το group.
Jul 29 2008 22:31
Photo

GkLoc → Fingolfin

Fingolfin, Μηπως ξερεις γιατι εφαγε ban o xΑΝΤΟΝISx?? Επισης αμα σου πω αυτο,θα το κανεις Ως Μεγαλος Death Note Fan, Περνα απο εδω, [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/90/"][COLOR=#495590].aNiMe//GR Forums - Death Note - Yagami Light Fans[/COLOR][/URL]
Jul 29 2008 19:48
Photo

FingolfinMaya-chan

For the record... 3222.27 kB υπογραφή που την βρήκες?!!!:terror2:
Jul 28 2008 23:29
Photo

Tenshi → Fingolfin

Xaxaxa....swstos!!! Mpa den nomizw na exeis na fovi8eis tipota! ^^
Jul 28 2008 15:29
Photo

Fingolfin

Ναι έκλεισε επιτέλους. :bahhh: Αλλά μήπως να φοβηθώ καμία θεϊκή οργή;:colddd: Μήπως κινδυνέψω με αφορισμό;:Crying2: Και αν με αφορίσουν από ποια θρησκεία θα είναι άραγε;:hmmm: Μου αρέσει πάντως ότι αρκετοί πόσταραν ασταμάτητα τα ίδια και τα ίδια, λες και θα συμφωνούσαν ποτέ κάποιοι με αντίθετες απόψεις εκεί μέσα...
Jul 28 2008 00:10
Photo

Tenshi → Fingolfin

Na se kala file mou!! Epitelous ekleise afto to threat !!:D
Jul 28 2008 00:00
Photo

xANTONISx → Fingolfin

Στα άλλα προφίλ εννοεί ;)
Jul 23 2008 21:28
Photo

Fingolfin

1)Ποια παράθυρα; 2)Αυτό το thread είναι του Sponi, οπότε το αφήνω σε αυτόν να το χειριστεί όπως θέλει. 3)Κατά τις 9 Αυγούστου μέχρι τις 23 περίπου. Ελπίζω να σε βρω επάνω, ε;
Jul 21 2008 19:45