Community Status Updates
Fingolfin → DevilMayCry
Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς greeklish καθώς έχουν απαγορευτεί στο forum.
Επίσης να διορθώσεις τα posts που έχεις κάνει με greeklish.
Φιλικά, Fingolfin.
Mar 12 2009 12:57
Fingolfin
→
roriconfan
+20% warn επειδή συνεχίζεις την απαράδεκτη συμπεριφορά σου.
Όσο και να μην γουστάρεις κάποιο μέλος, δεν μπορείς να τον βρίζεις λέγοντας ότι ''πήρε τον πούλο''! Και το ότι το έγραψες σε vm δεν σημαίνει ότι δεν ανήκει στο φόρουμ και ότι δεν ισχύουν οι κανόνες και ότι δεν θα το βλέπαμε κάποια στιγμή έστω και λίγο καθυστερημένα.
Ξαναδιάβασε τώρα τους κανόνες μπας και τους καταλάβεις.
Mar 09 2009 12:11
Fingolfin → Erisadesu
Το ξέρω ότι αυτά είναι αστεία εσωτερικής κατανάλωσης και δεν γίνονται αντιληπτά από τους υπόλοιπους.
Το θέμα είναι ότι άλλο να κάνει παρατήρηση ένας moderator και άλλο ένα απλό μέλος. Εκεί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Επειδή έχει ξαναειπωθεί αυτό το πράγμα στο HoF δεν μπορούμε σε κάθε σελίδα να μπαίνουμε και να τους το ξαναλέμε. Απλά μία στο τόσο το κλειδώνουμε και σβήνουμε posts με το κιλό!
Feb 16 2009 20:10
Adventurer → Fingolfin
Ευχαριστω ρε Fingo. Οντως ετσι ειναι, πρωτα ειναι ο ανθρωπος και μετα ειναι τα παλιοσιδερα (μου το εχουν πει τοσοι πολλοι απο τοτε που πλεον το εγκολπωσα :P ) αν και εξακολουθω να λυπαμαι γιατι ειχα περασει πολυ χρονο με αυτο το αμαξι. Βεβαιως και θα πληρωσει την αποζημιωση του αυτοκινητου μας η τυπισσα, ηταν Opel Astra του '95 και ο εκτιμητης ειπε οτι θα μας δωσει περι τα τρια χιλιαρικα.
Η πλακα ειναι οτι η ασφαλεια του αυτοκινητου της ειχε ληξει και οι αστυνομικοι της εριξαν ενα γερο προστιμο ως αποτελεσμα :bleh:
Feb 14 2009 04:38
Fingolfin → Adventurer
Περαστικά σου και σιδεροκέφαλος!!!
Μην την αφήσεις να ξεφύγει την τύπισσα, αφού το παραδέχτηκε κάποια αποζημίωση θα την πάρεις.
Το καλύτερο και κυριότερο βέβαια από την όλη υπόθεση είναι ότι δεν χτύπησες σοβαρά.
Feb 13 2009 13:46
Franklin → Fingolfin
Καλημερα. Ανοιξα ενα thread για μια ταινια και εβαλα ενα αχρειαστο ''the'' στον τιτλο. Please help.
Feb 08 2009 12:59
Fingolfin → ichigo13
Δυστυχώς όχι, δεν τα έχω ανεβάσει εγώ. Έχω άλλο nick στο gamato.info και δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος Fingolfin εκεί.
Jan 26 2009 21:38
ichigo13 → Fingolfin
Sorry Finlgofin αλλά είδα ότι στο γamato.info έχεις ανεβάσει ένα torrent με όλα τα ff για ps1 σε μορφή .img!Αν γίνεται μπορείς να seedάρεις?(αν δεν το κάνεις ήδη)
Jan 26 2009 20:54
psofia → Fingolfin
Μη σε συγχύζει ο άλλος ο αχαϊρευτος στο Fansubbing thread. Μόνο εσύ (και λίγοι ακόμα) ξέρεις τι αίμα έχεις φτύσει για το fansubbing. Υποστηρίζω Fingolfin! :nanana:
Jan 16 2009 15:15
psofia → Fingolfin
Nooo. Δεν θέλω να σε καλοπιάσω.
Well, γύρισα, επειδή my otaku buddies με έγραφαν με τη δικαιολογία ότι είμαι banned και δεν μπορούν να με ειδοποιούν με pm. Αν και δε βλέπω καμία βελτίωση...
Jan 14 2009 19:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed