Community Status Updates
sickdrummer → fastdriver
Για σου ρε fast.Τι κανεις?Βλεπω πως εισαι καινουριος στο site.Σαν και εμενα.Τωρα τελευταια εχεις γραφτει?
Nov 18 2008 17:46
sickdrummer → anime-dono
Ειναι προτωτυποι υποτιτλοι.Με περισπομενες και γενικα βαζουν πνευματα.Πως το κανουν οι ατημοι.
Nov 18 2008 14:14
anime-dono → sickdrummer
Λοιπόν site δεν βρήκα πουθενά (αν και βρήκα μερικά projects τους). Από άποψη ποιότητας εικόνας είναι καλά μιας και είναι DVD rips για subs δεν ξέρω μιας και είναι English->Greek και όπως και να το κανουμε υστερούν , άλλα anyway δεν υπάρχουν και πολλά greek realeases όποτε ok (αν και εγώ βλέπω english subed:drink:).
Nov 17 2008 23:05
dennisuke → sickdrummer
Ευχαριστώ για το request :tensai:
Θα τα λέμε και σ' αυτό το φόρουμ τώρα :)
Nov 17 2008 22:40
sickdrummer → anime-dono
Α, και ξεχασα να σου πω .Ψαξε για να δεις την δουλεια τους στα anime/cartoon τα wolf's rain tales of phantasia,tales of symphonia κ.α.Εχουν κανει και αλλα πολλα ομως θα τα βρεις.
Nov 17 2008 22:37
anime-dono → sickdrummer
δεν βγαίνει κάτι έτσι...
1ον αυτό το sub δεν έχει καμία σελίδα ?
2ον είσαι σίγουρος ότι λέγεται ancient mariner ?
3ον με τι λέξεις έψαξες το gamato και σου το έβγαλε?
και 4ον πες μου καμια σειρά που έχει κάνει να βγάλω άκρη .
Αυτά .
Nov 17 2008 22:35
sickdrummer → anime-dono
Ναι αμε εισαι εγγραμενος στο gamato.info?Αμα οχι γραψου.Αμα εισαι να παρε [URL="http://www.gamato.info/"][COLOR=#810081]http://www.gamato.info/[/COLOR][/URL] .
Nov 17 2008 22:27
anime-dono → sickdrummer
τι να σου πω δεν την εχω ακουστά ?!? και με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα τίποτα στο anidb η στο google. Έχεις κάνα link για κάνα site?
Nov 17 2008 22:21
sickdrummer → anime-dono
Anime-dono μηπως ξερεις μια ομαδα που μεταφραζει anime και λεγετε ancient mariner?Αμα ναι μπορεις να μου πεις οτι ξερεις για αυτην.Το λεω αυτο γιατι εχουν μεταφρασει φοβερα anime και εχουν κανει τελεια δουλεια πανω στους υποτιτλους.
Nov 17 2008 22:07
sickdrummer → dennisuke
Για σου dennisuke τι κανουμε?Ευχαριστω που δεχτηκες το add.
Nov 17 2008 21:37
sickdrummer → MogDevil
Ευχαριστω φιλε Mogdevil που με δεχτηκες.Αντε και απο εδω να τα λεμε οχι μονο απο την N-TG.
Nov 17 2008 21:36
sickdrummer → 8anatos
THANKS που με δεχτηκες for friend φιλε 8anate.Να τα λεμε και απο εδω.
Nov 17 2008 21:34
sickdrummer → Kakoka
:thatsit:Kakoka βαλε ενα avatar ρε συ και αμα μπορεις αυτο που εχεις στην anime-greek που σε εχω συνηθισει:thatsit:.Α,καλα τι καναμε στο μπασκετ τα ατομα,τα φαγαμε τα χανουμια.Καλα γιατι στο ποδοσφαιρο?Καναμε την τουμπα ανω κατω.2 γκολακια και παμε για αλλα.Αντε γιατι πολυ μας κουνιοτουσαν τα ΠΑΟΚΑΚΙΑ.:kakaka:
Nov 16 2008 22:50
sickdrummer → Etemon
:thatsit:Thanks που με δεχτηκες φιλε Etemon.Μια πολυ μεγαλη χαρη θελω ρε συ.Αμα μπορεις στειλε μου σε pm η στην anime-greek εδω το λινκ για την υπογραφη του site(anime-greek).Γιατι προσπαθω να κανω αυτο που μου εδωσες και δεν βγαινει σωστα στην υπογραφη μου.:emptyonexg1:
Nov 16 2008 22:35
sickdrummer → anime-dono
Thanks που με δεχτηκες για φιλο.Και εσυ οποτε θες για οποιαδηποτε βοηθεια πες μου
Nov 16 2008 16:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed