Community Status Updates
sickdrummer
Thanks που με δεχτηκες για φιλο.Και εσυ οποτε θες για οποιαδηποτε βοηθεια πες μου.
Nov 16 2008 16:27
anime-dono → sickdrummer
Ηι thanks για το friend req. Άμα θες κάποια βοήθεια η anything γενικά just ask [I]don't hesitate.[/I]
Nov 16 2008 16:24
roriconfan
→
sickdrummer
Sick, δε σε γνωρίζω σαν χαρακτήρα και γι' αυτό δε σε αποδέχομαι σαν friend. Όχι ότι δε σε γουστάρω αλλά δε νοιώθω και κάτι για εσένα, οπότε και να δεχτώ απλά θα κοροϊδευόμαστε. Με λίγα ποστ που ανταλλάξαμε ακόμα δε κατάλαβα τίποτα για εσένα. Friends κάνω μόνο όσους έχω μιλήσει και συζητήσει για ώρες.
Nov 16 2008 12:05
sickdrummer → ZeLiGa
Ανεβασα τα 11 που εχουν βγει μεχρι στιγμης.Πηγαινε στο anime search/download και θα τα βρεις.Μια ερωτηση.Μηπως εισαι ο Kuchiki byayuka?
Nov 14 2008 09:07
ZeLiGa → sickdrummer
Συνηθως σε τοπικ.Τεσπα μπορεις να μου δώσεις κανα λινκ γιατι τα ψάχνω πολύ καιρό...Η ανέβασε τα σε τοπικ στο thread anime search downloads
Nov 13 2008 22:47
sickdrummer → ZeLiGa
Αληθεια?Δεν το περιμενα.Εσενα προσωπκα στα ζηταγανε η γενικα σε topic?
Nov 13 2008 22:09
sickdrummer → ZeLiGa
Να τα ανεβασω?Δηλαδη πορω να φτιαξω ενα topic οπως και στην anime-greek?
Nov 13 2008 20:49
sickdrummer → Geutella
Ναι το προσεξα οτι ειναι και εδω και ο rori.Θα του κανω add.Κατι που δεν ηξερα οτι γινετε αμα δεν μου το εκανες εσυ.
Nov 13 2008 20:40
Geutella → sickdrummer
Αααα ξέχασα να σου πω Sick... εδώ είναι και ο rori... δεν ξέρω αν το πρόσεξες...
Oct 31 2008 04:53
Geutella → sickdrummer
Βρε καλώς τον Sickdrummer... είπα και εγώ...πως και δεν σε συνάντησα ακόμα...άντε καλώς ήρθες και εδώ και θα τα λέμε... αν και εδώ τα θέματα είναι άπειρα και τα τόπικ τεράστια και χάνομαι με αποτέλεσμα να μην μου είναι καθόλου εύκολο να ποστάρω...πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου...(την anime greek εννοώ)
Oct 31 2008 04:36
ZeLiGa → sickdrummer
Να σου πω ρε αν τα επεισοδεια υπαρχουν μονο σε private tracker μπορεις να τα ανεβασεις Rapidshare η Megaupload?Γιατι υπαρχουν παρα πολλα που τα ζητανε και δεν τα βρισκουν...(Ενοω τα επεισοδεια του Rosario+Vampire με ελληνικα sub αν δεν καταλαβες :P )
Oct 28 2008 09:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed