Community Status Updates
sickdrummer → akane
Την διεγραψαν γιατι λενε οτι υπηρχαν παρανομα links.Αστα να πανε φιλε.
Dec 09 2008 19:24
jimmare → sickdrummer
Α τωρα καταλαβα ρε...Δεν μου ειπες οτι ειδες το profil του dennisuke για αυτο δεν καταλαβα...Ναι,ομαδα fansubing ειναι αλλα μην τον παρει χαμπαρι ο etemon γτ θα αρχισει παλι να κοροιδευει.
Dec 09 2008 05:49
akane → sickdrummer
τπτ!:) οχι δεν ημουν...ειδα ομως οτι την απαγορευσαν:S ξερεις μηπως γιατι το εκαναν??
Dec 07 2008 13:19
sickdrummer → akane
Hey,thanks for the friend's invite.Μηπως ησουν στην anime-greek member?
Dec 07 2008 12:34
sickdrummer → jimmare
jimmare μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο που λες shuriken slasher?Fansub ομαδα μηπως?
Dec 07 2008 12:29
sickdrummer → Jap Doll
ΛΟΛ.Ελα μωρε σιγα τωρα αμα θες να το κανεις για την πλακα σου,ετσι για να ξεφευγεις λιγο δεν πειραζει.Εκτος και αν δεν προλαβαινεις.
Dec 06 2008 17:56
sickdrummer → Jap Doll
Εγω μενω Αιγινα.Λοιπον ακου υπαρχει μια σχολη στην οποια πηγαινω και εγω στα εξαρχεια και για την ακρηβεια ειναι πολυ κοντα στην πλατεια εξαρχειων.Να παρε και το site τους αμα ενδιαφερεσε [URL="http://www.modernmusicschool.com/"][COLOR=#495590]Modern Music School[/COLOR][/URL]
Εσυ πατας μολις μπεις στην κεντρικη σελιδα του site την ελληνικη σημαια.Μπες και πες μου.
Dec 06 2008 17:50
sickdrummer
Εγω μενω Αιγινα.Λοιπον ακου υπαρχει μια σχολη στην οποια πηγαινω και εγω στα εξαρχεια και για την ακρηβεια ειναι πολυ κοντα στην πλατεια εξαρχειων.Να παρε και το site τους αμα ενδιαφερεσε [url=http://www.modernmusicschool.com/]Modern Music School[/url]
Εσυ πατας μολις μπεις στην κεντρικη σελιδα του site την ελληνικη σημαια.Μπες και πες μου.
Dec 06 2008 17:49
sickdrummer → Jap Doll
15 χρονων.Παιζω κοντα εξι μηνες και εχω βγαλει το back in black,hell's bells και απο foo fighters το the pretender.Απο που εισαι?Αμα εισαι απο Αθηνα μπορω να σου πωπου μπορεις να κανεις μαθηματα χωρις να αγορασεις set drums.
Dec 06 2008 17:40
Jap Doll → sickdrummer
Ακουστα τν εχω..εγω παιζω 7 χρονια πλικτρα..κ 8ελω να μα8ω ντραμσ..ποσο εισαι?
Dec 06 2008 17:36
sickdrummer → Jap Doll
Ειναι πραγματι φοβερος drummer.Ειμαστε και φιλαρακια,σου λεω ειναι και **** τα ατομα.Τον ξερεις εσυ?
Dec 06 2008 17:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed